Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

όσο για τα brain που τα κυνήγησα σήμερα για λίγο το πρωί στα υδρόβια, θα τα χαρακτήριζα ως "σιωπηλός δολοφόνος".. Μου φαίνεται πως σκοτώνουν και με πολύ λίγα σκάγια στο θήραμα, σαν να έχουν μεμονωμένα τα σκάγια μεγαλύτερη ενέργεια, ένα μυστήριο πράγμα.. Πάντως 5 τουφεκιές 5 πουλιά 100%
Πετρο ο μαγκας της υποθεσης εισαι εσυ που βρισκεσαι πισω απο το κοντακι και οχι το τσοκ αυτο απλα εκανε την δουλεια του εαν δεν εκανες 5 στα 5 αλλα ο τι θα ελεγες οτι ειναι μαπα το τσοκ?

Πετρο ο μαγκας της υποθεσης εισαι εσυ που βρισκεσαι πισω απο το κοντακι και οχι το τσοκ αυτο απλα εκανε την δουλεια του εαν δεν εκανες 5 στα 5 αλλα ο τι θα ελεγες οτι ειναι μαπα το τσοκ?
όχι φυσικά! Ποτέ δεν κατηγορώ όπλο ,τσόκ η φυσίγγια αν αστοχήσω. το ντάουλο ειναι ντάουλο και δεν διαφέρει με κανένα τσόκ η' όπλο, αλλά η εύστοχη τουφεκιά διαφέρει πολύ τσόκ με τσόκ η όπλο..

Αυτο το mid range δλδ για τι αποστασεις κανει?αν εχω καταλαβει καλα απο τα υραφομενα τα anaconta ειναι πιο ανοικτα απο τα kicks?
Εγω το δουλεψα αυτες τις μερες στα περασματα σε τσιχλες πηρα 76 τσιχλες στο χερι και εχασα καμια 10ρια φοβερα καπνισματα απο τα 20 μεχρι τα 50 μετρα σε καλυπτει απολυτα δεν ειναι τοσο αυστηρο οσο το kicks!Σε εμενα βγαινει καθαρο 3αρι!

Last edited:
πολλες βραδινες ανησυχιες για τα μπασιματα που ερχονται......
DXK5GUo.jpg

Εγω το δουλεψα αυτες τις μερες στα περασματα σε τσιχλες πηρα 76 τσιχλες στο χερι και εχασα καμια 10ρια φοβερα καπνισματα απο τα 20 μεχρι τα 50 μετρα σε καλυπτει απολυτα δεν ειναι τοσο αυστηρο οσο το kicks!Σε εμενα βγαινει καθαρο 3αρι!
Σε τι οπλο (άυλο);

ρε παιδιά; τώρα χωρίς να ειρωνεύομαι καθόλου! Βαράτε τσίχλες στα 50 μέτρα;;;; σήμερα έκανα δοκιμές στο σκοπευτήριο στα 40μετρα με μέτρο και δυσκολεύτηκα παρά πολύ να βάλω τις κάνες στο κέντρο του χαρτονιού 1χ75

ρε παιδιά; τώρα χωρίς να ειρωνεύομαι καθόλου! Βαράτε τσίχλες στα 50 μέτρα;;;; σήμερα έκανα δοκιμές στο σκοπευτήριο στα 40μετρα με μέτρο και δυσκολεύτηκα παρά πολύ να βάλω τις κάνες στο κέντρο του χαρτονιού 1χ75
Και τι φταίμε εμείς....; .sarcastic.
Αστειεύομαι, δεν είπε κανείς ότι βαράει καθιστες τσίχλες στα 50 μέτρα ;)

Σε άυλο θεωρητικά 18.4 τι σύσφιξη δινει;
Μιλάμε για το mid

Back