Όχι, rem με λαστιχακιαΕχεις μυγα?
Όχι, rem με λαστιχακια
Δώσε μας μια φώτο στα 60μ με 10αρι 28γρ, μαδημένη η τσίχλα να ηρεμίσουν τα ανήσυχα πνεύματαΌχι, rem με λαστιχακια
Eίχαμε τίποτα ανατινάξεις;ha haaaΑυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop.
Αυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop.
Γάμησε τα φίλε...φωτιά!!!Eίχαμε τίποτα ανατινάξεις;ha haaa
Επαναλαμβανόμενες τουφεκιές στα 40 με 50 μέτρα με το χαρακτηριστικό ''σύννεφο'' από πούπουλα και τα πουλιά στουπί.Τι ειδες δηλαδη?
αυτη ειναι η δουλεια του....δεν μπορει να συγκριθει με brain και muller γιατι ειναι τσοκ φρενου και τα αλλα συμβατικα.....συγκριση μονο με φρεναταΓάμησε τα φίλε...φωτιά!!!
Επαναλαμβανόμενες τουφεκιές στα 40 με 50 μέτρα με το χαρακτηριστικό ''σύννεφο'' από πούπουλα και τα πουλιά στουπί.
Εγώ προσωπικά τέτοια σκοτώματα σε τέτοιες αποστάσεις δεν θυμάμαι ξανά!
Να, αυτά λέτε και δεν βλέπουμε την ώρα να το κουμπώσουμε κι εμείς .shoot.Αυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop.
Αν επιτρεπεται μιλας για το anaconta midrange??Με τι οπλο (αυλο)??Με το ποζέ ήμουν σήμερα και ευχαριστήθηκα τόσο το Brain TM όσο και το U2.
Αυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop.
Να, αυτά λέτε και δεν βλέπουμε την ώρα να το κουμπώσουμε κι εμείς .shoot.
Την παρασκευή παράγγειλα το black duck.......δευτέρα βιδώνω και σ/κ γαζώνω .pop.
θα τα χαρείς πραγματικά!!! Εγώ τα κυνήγησα την προηγούμενη Κυριακή και σοκαρίστηκα!!!Να, αυτά λέτε και δεν βλέπουμε την ώρα να το κουμπώσουμε κι εμείς .shoot.
Την παρασκευή παράγγειλα το black duck.......δευτέρα βιδώνω και σ/κ γαζώνω .pop.
Φίδι η σουρωτήρι;;; .xm..shoot.Καθαριστηκαν,γυαλιστηκαν,βιδωθηκαν και τα τσοκακια και ειναι ετοιμες....εν αναμονη καινουργιου πιστονιου στην γρια....για να δουμε θα το δεχτει απο maxus....
wow!!!Καθαριστηκαν,γυαλιστηκαν,βιδωθηκαν και τα τσοκακια και ειναι ετοιμες....εν αναμονη καινουργιου πιστονιου στην γρια....για να δουμε θα το δεχτει απο maxus....
ειναι το brain LR σε χακι.....εχω και φιδι....τρεις διαφορετικες τεχνολογιες.....φρενο με ξυρισμα.....αναποδες βολτες το φιδι.....κωνικο με σκαλοπατι το brainΦίδι η σουρωτήρι;;; .xm..shoot.