Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

είπαμε το δικό μας είναι το καλύτερο κλασικά σαν Ελληνες αλλά μην βγάζουμε όλα τα όπλα άχρηστα... το καθένα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία( η βερεττα έχει τα λιγότερα αδύνατα σημεία και τα περισσότερα δυνατά )

.yelling..yelling.ha haaa

Eίχαμε τίποτα ανατινάξεις;ha haaa
Γάμησε τα φίλε...φωτιά!!!
Τι ειδες δηλαδη?
Επαναλαμβανόμενες τουφεκιές στα 40 με 50 μέτρα με το χαρακτηριστικό ''σύννεφο'' από πούπουλα και τα πουλιά στουπί.
Εγώ προσωπικά τέτοια σκοτώματα σε τέτοιες αποστάσεις δεν θυμάμαι ξανά!

Γάμησε τα φίλε...φωτιά!!!

Επαναλαμβανόμενες τουφεκιές στα 40 με 50 μέτρα με το χαρακτηριστικό ''σύννεφο'' από πούπουλα και τα πουλιά στουπί.
Εγώ προσωπικά τέτοια σκοτώματα σε τέτοιες αποστάσεις δεν θυμάμαι ξανά!
αυτη ειναι η δουλεια του....δεν μπορει να συγκριθει με brain και muller γιατι ειναι τσοκ φρενου και τα αλλα συμβατικα.....συγκριση μονο με φρενατα

Αυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop. :cool: ;)
Να, αυτά λέτε και δεν βλέπουμε την ώρα να το κουμπώσουμε κι εμείς .shoot.
Την παρασκευή παράγγειλα το black duck.......δευτέρα βιδώνω και σ/κ γαζώνω .pop..sarcastic.

Με το ποζέ ήμουν σήμερα και ευχαριστήθηκα τόσο το Brain TM όσο και το U2.
Αυτά που είδα όμως από φίλους με τα Patternmaster δεν το έχω ξανά δει τόσα χρόνια που κυνηγάω!!!.pop. :cool: ;)
Αν επιτρεπεται μιλας για το anaconta midrange??Με τι οπλο (αυλο)??

Να, αυτά λέτε και δεν βλέπουμε την ώρα να το κουμπώσουμε κι εμείς .shoot.
Την παρασκευή παράγγειλα το black duck.......δευτέρα βιδώνω και σ/κ γαζώνω .pop..sarcastic.
θα τα χαρείς πραγματικά!!! Εγώ τα κυνήγησα την προηγούμενη Κυριακή και σοκαρίστηκα!!!

Καθαριστηκαν,γυαλιστηκαν,βιδωθηκαν και τα τσοκακια και ειναι ετοιμες....εν αναμονη καινουργιου πιστονιου στην γρια....για να δουμε θα το δεχτει απο maxus....
40jiNb7.jpg

όσο για τα brain που τα κυνήγησα σήμερα για λίγο το πρωί στα υδρόβια, θα τα χαρακτήριζα ως "σιωπηλός δολοφόνος".. Μου φαίνεται πως σκοτώνουν και με πολύ λίγα σκάγια στο θήραμα, σαν να έχουν μεμονωμένα τα σκάγια μεγαλύτερη ενέργεια, ένα μυστήριο πράγμα.. Πάντως 5 τουφεκιές 5 πουλιά 100%

Back