Όχι Τόλη. Για την benelli το θέλω.Δημητρη για την 930? ..μην ξανακλαις το 110 ευρω θα σ ελεγα
Όχι Τόλη. Για την benelli το θέλω.Δημητρη για την 930? ..μην ξανακλαις το 110 ευρω θα σ ελεγα
εγώ τα έχω βιδωμένα , τα δοκίμασα στη φάσα και έμεινα έκπληκτος!!! Τσοκάρα!!! Φυσικά με έτσουξε τα 240€ για 2 για το σούπερ ποζέ αλλά δεν το μετάνιωσα!Υπάρχει διαθέσιμο το PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK
Έχει κάποιος άποψη όσο αναφορά σύσφιξη,βλητικη απόδοση κτλ
Για κυνήγι τσιχλας,φασας
Ευριπίδη εννοεις ακριβό, γενικότερα σαν τσοκ η ακριβό για την κατηγορία του σε σχέση με τα υπόλοιπα120 ευρω? Μακριααααααα
Ακριβά τα πουλάει ρε παιδια.το kicks που κανει την ιδια δουλειά 78Ευριπίδη εννοεις ακριβό, γενικότερα σαν τσοκ η ακριβό για την κατηγορία του σε σχέση με τα υπόλοιπα
Πέτρο μπορείς να μου πεις πως θα το χαρακτήριζες σαν νούμερο άστρωνεγώ τα έχω βιδωμένα , τα δοκίμασα στη φάσα και έμεινα έκπληκτος!!! Τσοκάρα!!! Φυσικά με έτσουξε τα 240€ για 2 για το σούπερ ποζέ αλλά δεν το μετάνιωσα!
Περιμενε για να καταλαβω.240 για 2 τσοκ με ίδια σύσφιξη?εγώ τα έχω βιδωμένα , τα δοκίμασα στη φάσα και έμεινα έκπληκτος!!! Τσοκάρα!!! Φυσικά με έτσουξε τα 240€ για 2 για το σούπερ ποζέ αλλά δεν το μετάνιωσα!
90 δολάρια εχουν στην αμερικηΑκριβά τα πουλάει ρε παιδια.το kicks που κανει την ιδια δουλειά 78
θα το χαρακτήριζα με 2** 2,5** και 3*** αναλόγως το φυσίγγι. Στο χαρτόνι π.χ. με δικό μου φυσίγγι ρελιαστό με 2 σειρές σκάγια έξω απο το ποτηράκια κάνει πολύ μεγαλύτερο άνοιγμα.. Άνετα κυνηγάς στα 25-30μετρα αλλά θα τα κομματιάσεις..Πέτρο μπορείς να μου πεις πως θα το χαρακτήριζες σαν νούμερο άστρων
Θελω να πω ,ειναι αυστηρά τσοκ μεγάλων αποστάσεων η μπορεις να το δουλέψεις και σε κυνηγια τσιχλας με ντουφεκιες στα 25-30 μετρα;
ναι Ευριπίδη αλλά έχω δυο τουφεκιές δηλητήριο και παγκόσμιας κλάσης σήμερα πήρα και τα brain bl & lr αν είναι και αυτά ότι υπόσχονται θα είμαι καλυμμένος από 24γρ. , μαλλινόταπα , συγκεντρωτικά μέχρι ατσάλινα magnum!Περιμενε για να καταλαβω.240 για 2 τσοκ με ίδια σύσφιξη?
Κατ αρχήν καλοριζικα και καλοτουφεκα.ο ρώσος όντος μεταμορφώνεται με τα τσοκ και το γνωρίζω πολυ καλα.η μόνη μου ένσταση ειναι στην ιδια συσφιξη.τωρα το οικονομικό αφού σ έπαιρνε καλα εκανεςναι Ευριπίδη αλλά έχω δυο τουφεκιές δηλητήριο και παγκόσμιας κλάσης σήμερα πήρα και τα brain bl & lr αν είναι και αυτά ότι υπόσχονται θα είμαι καλυμμένος από 24γρ. , μαλλινόταπα , συγκεντρωτικά μέχρι ατσάλινα magnum!
ευχαριστώ πολύ! Δε με παίρνει καθόλου Ευριπίδη..μαζεύω πολύ καιρό για την 155 αλλά μου φαίνεται απίθανο να αποχωριστώ την δικανιά μου οπότε είπα να τα επενδύσω στην δικανάρα που την λατρεύω και να φτάσει στο ζενίθ!!!Κατ αρχήν καλοριζικα και καλοτουφεκα.ο ρώσος όντος μεταμορφώνεται με τα τσοκ και το γνωρίζω πολυ καλα.η μόνη μου ένσταση ειναι στην ιδια συσφιξη.τωρα το οικονομικό αφού σ έπαιρνε καλα εκανες
Νικόλα δεν έχω κάνει δοκιμές σε πίνακα μονο κατι μπακαλιστικες αλλά πιστεύω πως ναι κατανομη λιγο πιο ανοιχτή απο κυλινδρο.Εχει δοκιμασει κανεις το diffusion?Θα δωσει ικανοποιητικες τουφεκιες μεχρι τα 30 μετρα?
Οπλο browning gold με κωνο φτιαγμενο
Νίκο το diffusion είναι ραβδωτό για διασπορά και όχι για συγκέντρωση!!τα αποτελέσματα του είναι μέχρι τα 15 μέτρα!!!Εχει δοκιμασει κανεις το diffusion?Θα δωσει ικανοποιητικες τουφεκιες μεχρι τα 30 μετρα?
Οπλο browning gold με κωνο φτιαγμενο