Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σήμερα παρέλαβα δύο Carlson's IC και Mod.
Τις δουλεύω πολύ στα κυνήγια μου αυτές τις δύο συσφίξεις και μαζί με το φίδι το Mid Range που πήρα και ένα Kicks LM που περιμένω πιστεύω ότι σε πρώτη φάση είμαι καλυμμένος.Την Κυριακή ίσως τα ρίξω κιόλας.

image upload no limit

Καλορίζικα φίλε. Περιμένουμε review .hunter.1

Όλα καλά με το Δρακόντιο ένα ρημαδιασμένο πίνακα δεν μπορούσαν να βάλουν να κάνουμε τις δοκιμές μας! :(
Αστα να πάνε... Αν δεν πας με δικά σου χαρτόνια προκοπή δεν έχεις. Εμένα πάντως στο χαρτόνι μ' αρέσει περισσότερο γιατί φαίνονται καλύτερα τα σημάδια. Λέω να πάω σήμερα με το καινούριο φίδι και τα ίδια Carlson που βλέπω κι εδώ για δοκιμές αλλά για πιάτα δεν το βλέπω.

Last edited:
Αστα να πάνε... Αν δεν πας με δικά σου χαρτόνια προκοπή δεν έχεις. Εμένα πάντως στο χαρτόνι μ' αρέσει περισσότερο γιατί φαίνονται καλύτερα τα σημάδια. Λέω να πάω σήμερα με το καινούριο φίδι και τα ίδια Carlson που βλέπω κι εδώ για δοκιμές αλλά για πιάτα δεν το βλέπω.

Μήτσο σε αφήνουν να ρίξεις σε χαρτόνια;
Κάτω χαμηλά πηγαίνεις;

Μήτσο σε αφήνουν να ρίξεις σε χαρτόνια;
Κάτω χαμηλά πηγαίνεις;
Ναι κάτω δεξιά χαμηλά στο παλιό σκοπευτήριο . Δεξιά και κάτω από τον βατήρα του τραπ. Εχει ένα είδος δρόμου προς τα εκεί που το έχουν κλείσει με μία αλυσίδα. Την παρακάμπτω και κατεβαίνω στο παλιό σκοπευτήριο που λένε. Οπως λέει και ο benelli77 καλό θα είναι να μην πολυδίνουμε θάρρος. Οποτε ρώτησα αντιμετώπισα ξυνίλα. "Πάνε αλλά με προσοχή"," όχι μεγαλύτερα από 6Νο σκάγια", "να μαζέψεις και να φέρεις μετά τους κάλυκες" και κάτι τέτοια που με κάνουν να το σκέφτομαι κάθε φορά που πάω. Θέλω να πω ότι αντί να χαίρομαι και να ανυπομονώ να πάω, πάντα μου βγαίνει ενα είδος άγχους. Ας όψεται το ότι δεν έχω πουθενά αλλού να πάω.

Πινακα εχει πανω στο κουρι.
Δεν ξέρω αν και πότε είναι ανοιχτα.
Μόλις πήρα τηλ τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και ρώτησα για το Κουρί . Με παρέπεμψαν σε ένα κινητό (κάποιου μέλους του συλλόγου που ανέλαβε να το ανοίγει και να το κλείνει) που δεν απαντάει. Από ραδιο αρβύλα άκουσα οτι δεν θα το ανοίξουν φέτος για να παίξει περισσότερο το Δρακόντιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πεί.

ωχ τωρα είδα είμαστε εκτός θέματος .Σταματάω εδώ

Μόλις πήρα τηλ τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και ρώτησα για το Κουρί . Με παρέπεμψαν σε ένα κινητό (κάποιου μέλους του συλλόγου που ανέλαβε να το ανοίγει και να το κλείνει) που δεν απαντάει. Από ραδιο αρβύλα άκουσα οτι δεν θα το ανοίξουν φέτος για να παίξει περισσότερο το Δρακόντιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πεί.

ωχ τωρα είδα είμαστε εκτός θέματος .Σταματάω εδώ

Τσεκαρισμένο όντως δεν θα ανοίξει οπότε Δρακόντιο φίλοι μου.

Την Κυριακή πήγα Δρακόντιο αλλά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω όλα τα τσοκ γιατί είχα δύο φιλαράκια που έριχναν πρώτη φορά και ασχολήθηκα λίγο μαζί τους.
Μια πούλα έριξα με το Carlson IC και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ!
Εξαιρετικό τσοκ με γεμάτα σπασίματα και κάποια μακρινά πιάτα που έσπασαν σε τρια τέσσερα κομμάτια χωρίς να το περιμένω!
Από ότι φαίνεται θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα κυνήγια μου και θα ξεκινήσει βασικό στην έναρξη στα τρυγόνια πρώτα ο Θεός!

Γιώργο το IC γιατί είναι σε ασημί?? Είναι διαφορετικό από το Μ που είναι μαύρο?? Ρωτάω γιατί το μαύρο το βρήκα στα μαγαζιά αλλά σε ασημί μόνο το εσωτερικό είδα.

Κώστα ίδια είναι είτε ασημί είτε μαύρο.
Απλά το ασημί είναι κατά 7-8 Ευρώ αν θυμάμαι καλά φθηνότερο.

Αν σας έκαναν δώρο 2 τσοκ από Αμερική για μπραουνινγκ Μαξους. Ένα για περπατητο και τουφεκιές μάξιμουμ 35μ και ένα για λαγό κοντά στο 3* σύσφιξη. Ποια θα ήταν και γιατί?
Κάποιος ετοιμάζεται να κάνει δώρο στον εαυτό του???:D:D:D

Αν σας έκαναν δώρο 2 τσοκ από Αμερική για μπραουνινγκ Μαξους. Ένα για περπατητο και τουφεκιές μάξιμουμ 35μ και ένα για λαγό κοντά στο 3* σύσφιξη. Ποια θα ήταν και γιατί?
Ανακοντα mid

Και μια συλλογή τρούλοκ short mid long range που κάνει 100 δολάρια πακέτο και τα 3.

Back