Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

αν θυμαμαι καλα εχεις μαξους οποτε ειναι σαν το SX3 που εχω.
εχω κανει καμποσες τουφεκιες και εχω τεσταρει signature , brain, anaconda , carlsons.
τα πρωτα ειναι πιο συγκεντρωτικα
τα δευτερα ειναι με πιο ανοικτη περιφερεια
τα τριτα ομοιως με το θετικο της μικρής ατρακτου
τα τελευταια ειναι καλυτερα απο τα πρωτα (κωνικα) πιο ανοικτα απο τα δευτερα και τα τριτα κατ αντιστοιχια και ακουν περισσοτερο σε βελτιωσεις της κανης σου.
απο διατρηση εχω ριξει και σε τενεκεδες αλλα δεν γραφω τπτ για να μην με κραξουν ....
αποψη μου ειναι
παρε anaconda short range ή carlsons LM ή Brain CR -MR για κοντινα πουλια ( φανταζομαι τσιχλες)
και signature ή MID range για τους λαγους
Προσεχε μην καταντήσεις σαν εμενα που δεν ξερω με τι τσοκ να τουφεκίσω και τι να κρατησω και τι να πουλησω......

απο διατρηση εχω ριξει και σε τενεκεδες αλλα δεν γραφω τπτ για να μην με κραξουν .........

αυτό με την διάτρηση το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων !
αν θες να το μοιραστείς προσωπικά θα θελα να το δω ! δεν υπάρχει λόγος να κράζει ο ένας τον άλλο .. δεν είμαστε ανταγωνιστές !
μόνο χρήσιμες ειναι οι δοκιμές που κάνουμε Αλέξανδρε :)

αν θυμαμαι καλα εχεις μαξους οποτε ειναι σαν το SX3 που εχω.
εχω κανει καμποσες τουφεκιες και εχω τεσταρει signature , brain, anaconda , carlsons.
τα πρωτα ειναι πιο συγκεντρωτικα
τα δευτερα ειναι με πιο ανοικτη περιφερεια
τα τριτα ομοιως με το θετικο της μικρής ατρακτου
τα τελευταια ειναι καλυτερα απο τα πρωτα (κωνικα) πιο ανοικτα απο τα δευτερα και τα τριτα κατ αντιστοιχια και ακουν περισσοτερο σε βελτιωσεις της κανης σου.
απο διατρηση εχω ριξει και σε τενεκεδες αλλα δεν γραφω τπτ για να μην με κραξουν ....
αποψη μου ειναι
παρε anaconda short range ή carlsons LM ή Brain CR -MR για κοντινα πουλια ( φανταζομαι τσιχλες)
και signature ή MID range για τους λαγους
Προσεχε μην καταντήσεις σαν εμενα που δεν ξερω με τι τσοκ να τουφεκίσω και τι να κρατησω και τι να πουλησω......

Γράψε και για την διάτρηση αν θέλεις. Μια παρέα είμαστε όλοι εδω. Σύγκριση μεταξύ καρλσον και ανακοντα ?

Τόσο κάθετος? Τα κικς δηλαδή τα ξεχνάω?
Δεν είπα αυτό.απλα πιστεύω ότι στο δικό σου όπλο με τον 18,8 αυλό το ανακοντα θα είναι μια χαρά και πιο κυνηγετικό απ' το kicks.αν σ αρέσουν τα σκασίματα και τα συννεφάκια σαφώς και να πας στο kicks.αλλωστε κι εγώ ένα hfl.mod.εχω ηλεκτροκολησει στη 391 γιατί σε δοκιμές που έκανα μου έδωσε παραπανω πράματα απ' το mid με τη διαφορά όμως ότι στον 18,6 το mid είναι 3,5 άστρα ενώ στον 18,8 2,5 αστρα.και τη δύναμη βέβαια κρούσης του kicks δεν την είδα στο mid στο δικό μου όπλο παντα

Τόσο κάθετος? Τα κικς δηλαδή τα ξεχνάω?
Παρε ενα mid για κοντα και ενα kicks για τον λαγο και για μακρινες τουφεκιες, εχει μεγαλη δυναμη κρουσης το kicks, περυσι ενα λαγο στα 45 με 50 μετρα με φυσιγγι νο2 τον περασε σουβλακι. Απλα δεν συγχωρει και πολλα λαθη

ένα τεστ διατρησης-συγκέντρωσης μεταξύ kicks vs anaconda long range τουφεκια 45 μετρα!θα ήθελα να δω...επισης τον δραστικο κύκλο αυτής της αποστασης
Ναι αλλά με ποιο kicks και σε ποιο όπλο?το ανακοντα έχει συγκεκριμένη έξοδο στομίου και σε κάθε αυλό μετράει διαφορετικά.αυτο είναι που δε μ αρεσει.π.χ το mid έχει έξοδο στομίου 18,15.αλλο μετράει στον 18,3 άλλο στον 18,4 άλλο στον 18,5 και πάει λεγοντας

Ναι αλλά με ποιο kicks και σε ποιο όπλο?το ανακοντα έχει συγκεκριμένη έξοδο στομίου και σε κάθε αυλό μετράει διαφορετικά.αυτο είναι που δε μ αρεσει.π.χ το mid έχει έξοδο στομίου 18,15.αλλο μετράει στον 18,3 άλλο στον 18,4 άλλο στον 18,5 και πάει λεγοντας
kicks full anaconda long range...ίδιο όπλο ίδιο φυσιγγι νο 4 σκαγια...

kicks full anaconda long range...ίδιο όπλο ίδιο φυσιγγι νο 4 σκαγια...
Τα ειχα δοκιμασει περυσι και τα δυο αλλα σε χαρτονι, το anaconda ηταν 0.9 συσφιξη και το kicks 1.0 αν θυμαμαι καλα, το kicks ειχε καλυτερη συγκεντρωση και πιο δυνατη τουφεκια οπως καταλαβα απο τον ηχο που εκαναν τα σκαγια στα χαρτονια

Μόνο το kicks μπορεί να βοηθήσει με τις περισσότερες συσφιξεις.. μια ανοιχτή σύσφιξη να αντιστοιχεί στον ίδιο, έστω και περίπου βαθμό σύσφιξης, με το anaconda για να δοκιμαστεί με το ίδιο οπλο..
Πρόσεξε τώρα .το hfl mod που έχω έχει βγει πρωτίστως για ατσάλινα και στα μολύβδινα μετράει σαν 4 άστρα.το mid μετράει 3,5 άστρα.στον πίνακα μέχρι τα 45 μετρα που όπως καταλαβαίνεις πήγα σχεδόν στα όρια των 2 ή και παραπανω ξεκινώντας από τα 30 το kicks υπερίσχυσε παντού.και στα δισκάκια δεν είδα ποτέ απ' το mid τα σπασίματα και τα κέντρα που είδα απ' το kicks.μιλαω όμως πάντα για το δικό μου όπλο και βάση αυτών που αρέσει εμένα να βλέπω όταν πληρώνω ένα τσοκ

Κρα κρα κρα ......sarcastic.
Πες μας τι ντενεκέδες χρησιμοποίησες ;;
Ξεγάνωτους ... !!! .sarcastic.
.vert funny..crying smile.
...............................................
Μη βαράτε για το οφφ-τοπικ, αλλά θυμήθηκα την προσφιλή φράση του "μακαρίτη" του Βαγγέλη Γιαννόπουλου :D...
Βέβαια οι περισσότεροι εδώ είναι πολύ νέοι για να τον θυμούνται (... και την "απείρου κάλλους" κόντρα του στη Βουλή με τον στρατηγό Δημ.Χονδροκούκη όταν τά'σπασε με το ΠΑΣΟΚ και πήγε στη ΝΔ ... ;) .sarcastic. .sarcastic.
Sorry !!! topic.

Αν σας έκαναν δώρο 2 τσοκ από Αμερική για μπραουνινγκ Μαξους. Ένα για περπατητο και τουφεκιές μάξιμουμ 35μ και ένα για λαγό κοντά στο 3* σύσφιξη. Ποια θα ήταν και γιατί?

Αν θυμάμαι φίλε και δεν κάνω λάθος έχεις ένα Carloson Ported IM...
Για τον λαγό είναι ότι πρέπει!
Πάρε και ένα LM για τα κοντινά και είσαι άρχοντας!
Αν θέλεις ένα μπαλαντέρ πάρε το Mid Range.Σε αυτές τις κάννες είναι μάνα!

Πρόσεξε τώρα .το hfl mod που έχω έχει βγει πρωτίστως για ατσάλινα και στα μολύβδινα μετράει σαν 4 άστρα.το mid μετράει 3,5 άστρα.στον πίνακα μέχρι τα 45 μετρα που όπως καταλαβαίνεις πήγα σχεδόν στα όρια των 2 ή και παραπανω ξεκινώντας από τα 30 το kicks υπερίσχυσε παντού.και στα δισκάκια δεν είδα ποτέ απ' το mid τα σπασίματα και τα κέντρα που είδα απ' το kicks.μιλαω όμως πάντα για το δικό μου όπλο και βάση αυτών που αρέσει εμένα να βλέπω όταν πληρώνω ένα τσοκ
Ευριπο είναι πολύ πιθανών να ταιριάζει καλύτερα στην κάνη σου το kicks.. και εμένα μου αρέσει πιο πολύ το kicks.. όπως λέει και ο Αλεξ την καταλαβαίνεις πολύ αισθητά την υπέροχη της δύναμης του σε σχέση με τα φίδια, τα οποία νομίζω σε 18.8 κάννες πάνε περισσότερο..

τα περι διατρησης εχουν ως εξης:
φυσιγγια Νο4 37γρ απο φιλο ιδιογομωση αλλα οχι μετρημενα ενα ενα, 30 μετρα μακρια και τενεκες λαδιου και οχι φετας......
απο ενα φυσιγγι στον καθε τενεκε και ενω ξερω οτι ηθελε 5 δοκιμες στο καθε τσοκ δεν ειχα τοσους τενεκεδες.
στην πρωτη προσπαθεια εκανα δοκιμη μεταξυ carlsons m ported - anaconda mid -carlsons m εσωτερικο. Αποτελεσμα ηταν το εσωτερικο και το μιντ ειχαν περισσοτερα σκαγια στον τενεκε , και περισσοτερα σκαγια ειχαν διαπερασει και τις δυο πλευτρες στα carlson.
Την δευτερη προσπαθεια ειχα μαζι μου carlsons m ported signature IM - Brain TM. ιδια αποσταση ιδιοι πινακες ιδα φυσιγγια ιδιο οπλο.
αποτελεσμα την ιδια διατρηση ειχαν τα δυο τελευταια και την χειροτερη το carlsons m ported.........
ΑΡΑ για εμενα που δεν γεμιζω δικα μου φυσιγγια το αποτελεσμα ειναι αρκετα με τους τενεκεδες και τεστ μονο στο κυνηγι.
το short εχει αλλαξει χρωμα απο την χρηση. το carlsons m ported επεισει το ιδιο.
πατριδα ... δες τι σου αρεσει και μην το κουραζεις οι τσιχλες θα πεσουν και με ενα σκαγι να ξερεις (Brain bell sta 30- 35).
\Για τον λαγο δεν εχω γνωση αλλα αν εισαι καλο τουφεκι παρε κατι πιο κλειστο. Αν οχι κατι πιο ανοικτο.
Και τελος η πιο ανατρεπτικη λυση είναι carlsons m (ported ή οχι) ΜΟΝΟ για ολα . Με τις τσιχλες και τα 8/9 θα ειναι πιο ανοικτο και κανει καλη δουλεια, ενω με τα πιο χοντρα για τον λαγο θα εχει πιο κλειστη κατανομη αρα παλι θα εισαι οκ.
αυτα απο εμενα καλημερα

Back