Διατρησης δεν εχω κανει, μιας κ εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι αν θες να κανεις τεστ διατρησης πρεπει να παρεις το συνολο της τουφεκιας κ οχι μονο ενα κομματι της, ισως να κανω κ λαθος...ένα τεστ διατρησης-συγκέντρωσης μεταξύ kicks vs anaconda long range τουφεκια 45 μετρα!θα ήθελα να δω...επισης τον δραστικο κύκλο αυτής της αποστασης
Απο εκει κ περα, τα σκαγια στον κυκλο ειναι παρομοια, το Kicks εχει αρκετα πιο εντονο κεντρο, κ ακανονιστη περιφερεια, αρα για μενα πιο στενο δραστικο κυκλο, το Long εχει πιο ηπια κατανομη κ πιο μοιρασμενη, πιο μεγαλο δραστικο κυκλο, καλο για μενα σε οπλα που η περιφερεια εχει δυναμη αρκετη...
Ωστοσο ειναι πολυ συντομη η εμπειρια μου με το Long, κ αυτα αποτελουν μονο την πρωτη εντυπωση που μου εδωσε...
Αν θα ηθελα εγω δυο τσοκ Σαραντο, θα επαιρνε η δυο Anaconda, short k mid, η δυο Kicks, IC και IM... Σιγουρα δεν θα επαιρνα ενα κ ενα, γιατι εχουν διαφορετικη εικονα στην προσκοπευση κ οι πολλες αλλαγες θα σε μπερδευαν κ θα σε εκνευριζαν ισως... Κ τα δυο ειναι πολυ καλα τσοκ, απλα παρτα σετακι κ μαθε τα, εχουν αλλη συμπεριφορα...