Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Λεει και καλα οτι η διαφορα τους ειναι μονο οτι ειναι λιγο πιο μακρυ για να δουλευει και σε super magnum γομωσεις... Πως το βλεπεις σαν τουφεκια?
Αλέξανδρε δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά τους....και τα δύο δύολευουν με stud ring το οποίο είναι τοποθετημένο σε διαφορετικό σημείο στο duck και σε άλλο στο goose

Ναι φυσικα απο 40
και πανω
Να καταλάβω καλύτερα μήπως και μπορέσω να σε βοηθήσω....δουλεύεις 34 γρ σε νούμερο 7....σε τι οπλο και με τι αυλό??στο λέω γιατί τα αμερικανικά σφιχτά τσοκακια οι Αμερικάνοι τα δουλεύουν με άλλο νούμερο σκαγιων πιο χοντρό από εμάς και συνήθως κοπανανε ατσαλια

Ναι φυσικα απο 40
και πανω
Μόλις τώρα είδα ότι ρίχνουμε με το ίδιο όπλο οπότε θα σου πω την γνώμη μου σε αυτά που έχω δοκιμάσει εγώ σαν κλειστά τσοκακια....kicks θανατηφόρο με πολλά κέντρα αλλά απόλυτο στην σκόπευση....Carlson's ένα τίμιο τσοκακι όχι κάτι αξιόλογο....στο δικό μου όπλο αυτό που είναι μόνιμα βιδωμενο επάνω για καρτερατα κυνήγια είναι το anaconda mid

Δεν μπορω να διαφωνησω διοτι δεν το γνωριζω παπαγαλια εκανα καποια απο αυτα που διαβασα σε site... Ουτε ειμαι γνωστης αυτων των τσοκ... Καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφέρον και τις απαντησεις.... Οποτε θεωρω πως καλυτερο ειναι να σας πω τη κανω για να με κατατοπισετε καλυτερα... Θελω να παρω ενα τσοκακι που να δουλευει για 7 νουμερο σκαγια σε καραμπινα sx2 με φυσιγγια πλαστικου συγκεντρωτηρα δεν κανω καποιο ιδιαιτερο κυνηγι πιο πολυ περπαταω μονο το ξημερωμα κανω καρτερι κανω κεφι τις μακρινες τουφεκιες... Μου ειπαν κai για carlsons porting sporting clays.

Ασχετο σε ποιο kicks αναφερεσαι? Και πως πανε αυτα σε συσφιξεις?
Είχα αρκετά kicks....smoke light mod.....smoke IM.....high flyer mod.....buck kicker LF......όλα τα kicks δουλεύουν σε μισά νούμερα η αστέρια καλυετρα...αν θυμάμαι καλά ξεκινάνε από skeet και φτάνουν στο full....να ξέρεις ότι η ονομαστική τους σύσφιξη μπορεί να διαφέρει από την πραγματική.....

Ασχετο σε ποιο kicks αναφερεσαι? Και πως πανε αυτα σε συσφιξεις?
Αυτό που σου έγραψα για τις συσφίξει ισχύει για τα περισσότερα αμερικανικά....παράδειγμα ένα carlaons που είχα είχε ονομαστική σύσφιξη full....η πραγματική του όμως στο όπλο μου ήταν σαν 2 αστερια

Οποτε να σκεφτω για anakonda η kicks smoke ας πουμε? Για το carlson ουτε λογος ?
Κατ εμέ θα διαλέξεις ανάμεσα σε τρία....kicks light full....anaconda long....black duck.....δεν σου έγραψα για το anaconda mid γιατί εγώ το δουλεύω με κώνο πάνω στο όπλο οπότε αν έπαιρνα το long θα έπρεπε να είμαιπρωταθλητής στα πιάτα για να πάρω θήραμα...χαχαχαχα

Κατ εμέ θα διαλέξεις ανάμεσα σε τρία....kicks light full....anaconda long....black duck.....δεν σου έγραψα για το anaconda mid γιατί εγώ το δουλεύω με κώνο πάνω στο όπλο οπότε αν έπαιρνα το long θα έπρεπε να είμαιπρωταθλητής στα πιάτα για να πάρω θήραμα...χαχαχαχα

Αλέξανδρε δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά τους....και τα δύο δύολευουν με stud ring το οποίο είναι τοποθετημένο σε διαφορετικό σημείο στο duck και σε άλλο στο goose
Ακριβώς έτσι. Το goose για βα δουλέψει όπως πρέπει θέλει 3.5 ιν φυσίγγι. Αν δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός καλύτερα ας μείνει κάποιος στο duck. Ο τρόπος λειτουργίας των patternmaster είναι τέτοιος που το μήκος του συγκεντρωτηρα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο αποτι η οποία συσφιξη

Συγνωμη για την ζαλαδα .... Να φανταστω οτι και τα τρια πανω κατω ειναι τα ιδια η ακυρο? Porting αξιζει?
Πάνω κάτω τα ίδια είναι...οι τρύπες του kicks δεν είναι porting αλλά κάνουν την δουλειά του φρένου σαν ξυραφια

Ακριβώς έτσι. Το goose για βα δουλέψει όπως πρέπει θέλει 3.5 ιν φυσίγγι. Αν δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός καλύτερα ας μείνει κάποιος στο duck. Ο τρόπος λειτουργίας των patternmaster είναι τέτοιος που το μήκος του συγκεντρωτηρα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο αποτι η οποία συσφιξη
Δουλευω με 24ριδες συγκεντρωτηρες

Πάνω κάτω τα ίδια είναι...οι τρύπες του kicks δεν είναι porting αλλά κάνουν την δουλειά του φρένου σαν ξυραφια
Οποτε κανενα απο αυτα δεν εχει την ιδεολογια του porting αλλα την ιδεολογια του φρενου συγκεντρωτηρα για το μαζεμα του νεφους κατα καποιο τροπο?

Back