Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Οποτε κανενα απο αυτα δεν εχει την ιδεολογια του porting αλλα την ιδεολογια του φρενου συγκεντρωτηρα για το μαζεμα του νεφους κατα καποιο τροπο?
Κύρια δουλειά τους είναι το φρενάρισμα αλλά κατά αποτέλεσμα γίνεται και εκτόνωση αερίων από τις τρύπες......

• Like
Reactions: PPV
Κύρια δουλειά τους είναι το φρενάρισμα αλλά κατά αποτέλεσμα γίνεται και εκτόνωση αερίων από τις τρύπες......
Το patternmaster black duck το ειδα στα 120 περιπου και το kicks smoke στα 85 τωρα δεν εχω ιδεα για το anakonda δεν εψαξα μαλλον θα επιλεξω το kicks

Το patternmaster black duck το ειδα στα 120 περιπου και το kicks smoke στα 85 τωρα δεν εχω ιδεα για το anakonda δεν εψαξα μαλλον θα επιλεξω το kicks
Ότι νομίζεις εσύ....τα kicks τα φέρνει ο πανας στο Περιστέρι....τα πατερν τα είδα σε κάποιον στην κομοτηνη

Θα ειναι κλειστος λεει για ολο τον αυγουστο στην κομοτηνη και για αυτο σκεφτομαι για το kicks... Το black duck δεν εχει συσφιξη δουλευει σαν full?

Ακριβώς. Το φρενάρισμα είναι μηχανικό και γίνεται στο stud ring. H συγκέντρωση εξαρτάται πολύ από το που πιάνει το Ring τον συγκεντρωτηρα. Στο μοντέλο κλασσικ η παττερνμαστερ κυκλοφορεί, σορτ, μέντιουμ και λονγκ με την ίδια ακριβώς συσφιξη.

Καλημερα Ψαχνω κατι σε με λογικη 2 αστρα με 1 πανω κατω ... Προς το kicks κλεινω σε light full οπως προειπε και ο grieko13... Βεβαια εννοειται οτι το σκεφτομαι ακομα, απλα θελω να κλεψω και κανα κοντινο με λογικη να μην το σημαδεψω ...

Καλημερα Ψαχνω κατι σε με λογικη 2 αστρα με 1 πανω κατω ... Προς το kicks κλεινω σε light full οπως προειπε και ο grieko13... Βεβαια εννοειται οτι το σκεφτομαι ακομα, απλα θελω να κλεψω και κανα κοντινο με λογικη να μην το σημαδεψω ...
αν το κοντακι ειναι τσοχα....κικς...αν όμως δεν...δεν θα κερδίσεις τπτ!

φίλος μου θέλει να αγοράσει tsok kicks αλλα δυστυχώς δεν μπoρώ να του βρω τίποτα εδώ στην ελλάδα ..κάποιοι που τα εμπορεύονται από αμερική και έχω μιλήσει μαζί τους εδώ και 3 μήνες μας έχουνε στο περίμενε θα εκτελωνιστούνε περίμενε..το θέμα είναι ότι και αυτή δεν ξέρουνε αν έχουνε το tsok που θέλουμε άρα περιμένεις 3-4-5 μήνες να τα παραλαβή και μετά σου λένε ότι δυστυχώς ρε φιλε αυτό δεν το έχω στην άλλοι παραγγελια..τι μπορώ να κάνω να το πάρουμε έστω από εξωτερικό ξέρετε κάποιο μαγαζί να πουλάει και να στέλνει ελλάδα??

φίλος μου θέλει να αγοράσει tsok kicks αλλα δυστυχώς δεν μπoρώ να του βρω τίποτα εδώ στην ελλάδα ..κάποιοι που τα εμπορεύονται από αμερική και έχω μιλήσει μαζί τους εδώ και 3 μήνες μας έχουνε στο περίμενε θα εκτελωνιστούνε περίμενε..το θέμα είναι ότι και αυτή δεν ξέρουνε αν έχουνε το tsok που θέλουμε άρα περιμένεις 3-4-5 μήνες να τα παραλαβή και μετά σου λένε ότι δυστυχώς ρε φιλε αυτό δεν το έχω στην άλλοι παραγγελια..τι μπορώ να κάνω να το πάρουμε έστω από εξωτερικό ξέρετε κάποιο μαγαζί να πουλάει και να στέλνει ελλάδα??
Ο εισαγωγέας των kicks είναι ο μανδηλαρας.. έχεις μιλήσει μαζί του; Νομίζω είχε ετοιμοπαράδοτα..

αυτα τα τελωνεια.....θα φαει κανα μηνα και βαλε.....
Και λιγο λες...ετσι την ειχα παθει εγω, περιμενα και περιμενα ωσπου τελειωσε η σεζον απο Δεκεμβριο βγηκαν τελος Φεβρουαριου και δεν ειχε αυτο που ηθελα κι ολας. Το παρηγγειλα μετα απο την Kicks ηρθε σε 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα αλλα πληρωσα 30 ευρω τελωνειο, τουλαχιστον δεν περιμενα δυο μηνες χωρις να ερθει ποτε...

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω.εχω παραγγείλει απ' του Μανδηλαρά 3 μήνες τώρα κι ενώ έχει λάβει και 2η παραγγελία δεν του έχουν εκτελωνισει τη πρώτη ακόμα απ' όσο λέει.καλυτερα απ' έξω και 30 ευρώ τελωνειο

Back