D
DrV
Nope!Ο ίδιος δεν είναι?
Nope!Ο ίδιος δεν είναι?
Ναι αυτός είναι ehunter.ελαθονNope!
κανεις λαθος μολις τελειωσαν αυτα που ειχε και εδωσε νεα παραγγελιαNope!
δεν ξερω τι εγινε νικο με την παραγγελια σου....πριν 2 εβδομαδες ημουν στο μαγαζι τα ειδα με τα ματια μου και χθες που ρωτησα για ενα φιλο δεν εμεινε κανενα ουτε για δειγμαΚαλά από τον Πάνα είχα κάνει παραγγελία πέρσι και ακόμα περιμένω. Τουλάχιστον ο mustdive λέει δεν έχω και ξερεις τι σου γίνεται
άντε καλά χριστούγεννα άμα είναικανεις λαθος μολις τελειωσαν αυτα που ειχε και εδωσε νεα παραγγελια
και απο την κικς πανας και μανδηλαρας ειναι
ξεχνα το απο εξω γιαννη δεν συμφερει.....θα το πληρωσεις 60+40 μεταφορικα+35 τελωνειοαπό την www.kicks-ind.com βγαίνει στα 125 euro αλλα αν μας βάλουνε και τελωνείο που δεν ξέρω ποσο είναι το υπολογίζω για κανένα 150+ να μην πιάσουμε και τα 180 ..πολλά είναι ..ρε τι τραβάμε στα γεράματα
και απο την κικς πανας και μανδηλαρας ειναι
αλλο η ατομικη παραγγελια παυλο και αλλο του καταστηματος.....το γνωρίζω Κώστα απλά άλλο να περάσει τελωνείο 1-2 τσοκ και άλλο ολόκληρο κοντεινερ,,,όσα παράγγειλα Just 15 μέρες και ήταν σπίτι
του ehunter του έχω κάνει τουλάχιστον 15 τηλεφωνα κάθε βδομάδα μου έλεγε παρέμε τέλη του μηνός και εγώ τον έπαιρνα κάθε δευτερα ...τι έγινε τα πήρες ..όχι μασ έλεγε ακόμα τελευταία φορα που τον μιλισαμε στο τηλέφωνο είναι πριν 5 μέρες και πάλι μας είπε ακόμα στο τελωνείο είναι παιδιά....αλλα ο έλληνας δεν αλλάζει ..με τα σου λένε να υποστηρίζεις τον έλληνας επαγγελματία ..άντε μην αρχίσω πάλι και με μαλώνουνε οι moderator για την συμπεριφορά μουδεν ξερω τι εγινε νικο με την παραγγελια σου....πριν 2 εβδομαδες ημουν στο μαγαζι τα ειδα με τα ματια μου και χθες που ρωτησα για ενα φιλο δεν εμεινε κανενα ουτε για δειγμα
ποσο σου έχουνε βγει σύνολο με τελωνεία paulo???το γνωρίζω Κώστα απλά άλλο να περάσει τελωνείο 1-2 τσοκ και άλλο ολόκληρο κοντεινερ,,,όσα παράγγειλα Just 15 μέρες και ήταν σπίτι
Ε τι έγινε με εγραψε.... Τον πηρα 6-7 φορές τηλέφωνο μου λέει δεν τα έχω ακομα του λέω μολις παραλάβεις στείλε μου για να μην σε ενοχλω του έδωσα και στοιχεία κτλ... Ε ακόμα περιμένω.δεν ξερω τι εγινε νικο με την παραγγελια σου....πριν 2 εβδομαδες ημουν στο μαγαζι τα ειδα με τα ματια μου και χθες που ρωτησα για ενα φιλο δεν εμεινε κανενα ουτε για δειγμα
@Paulos για τον εκτελωνισμο χρειαζεται να πας αεροδρομιο??για τα smoke στα €95 τελική με τα μεταφορικά μέσα,,,αν περάσει τελωνείο είναι +€33.5
αυτό που συμφέρει είναι να βάλεις παραγγελία 2 τσοκ να βγουν στα €147 οπότε είναι κάτω από το όριο των €150 και θα πληρώσεις πάλι €33,5 αν περάσουν τελωνείο που σημαίνει πώς μοιράζεις τα τελωνειακά έξοδα με τον φίλο που θέλει το 2ο τσοκ και τα μεταφορικά επίσης που παραμένουν στα €37