Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Τσαμπιόν ΚΑΖΑ m92s 2.15 jiovany 37 gr τον εχω πρηξει να βαλει καλυτερο συγγεντρωτηρα παντως τωρα θα βγουνε και βγαίνει σε 10αδα ταχυτατο και για τετιο καιρό ανεκτοτατο κλωτσιμα μπωρω να πω απλα ηθελα να τα δωκιμασω ήξερα πάνω κάτω για το σκορπισμα ειδεικα με μπενελλι σ ευχαριστω
Γεμησε το στο 2,05 με θωδη και ριξε παλι να δεις διαφορα
Ο θωδης ησος ειναι και το καλητερο βυσμα για κικς

Tολη αν το φυσιγγι ειναι γεμισμενο στο 2,15 ειναι σχετικα φορτωμενο για την εποχη κ με τη θερμοκρασια που λες δεν ειναι και οτι καλυτερη για να βγει συμπερασμα...
Συμπερασμα μπορει να βγει αν ειχες δοκιμασει το ιδιο φυσιγγι κ με το τσοκ που χρησιμοποιουσες μεχρι τωρα, μεχρι πριν παρεις το Buck Kicker δηλαδη... Αν σου εβαζε 20 σκαγια λιγοτερα στο χαρτι, τοτε εχεις μια βελτιωση...
Τα 70 μετρα αστα, δεν εχει κανενα νοημα η δοκιμη χωρις φυσιγγι με πατεντα και με 4αρια σκαγια κιολας...

Την επομενη φορα δηλαδη ριξε παραλληλα και με οτι χρησιμοποουσες πριν, να δεις αν οντως υπαρχει καποια διαφορα με το τσοκ...

Το "καγκουρο" παντως που εμπνευστηκες απο τον Kastora θα επεφτε... :p

Έχεις δίκιο, στην αρχή νόμιζα ότι πάει μονόπαντα σε όλο το μήκος.
Ολο το παιχνιδι παιζετε μεσα στον καληκα μεχρη να πιασει καποια bar και να φουσκωσει την φουστα και μετα στην εξοδο απο τον καλυκα μεχρι να μπει στον κωνο....απο εκη και περα σφραγηζει ερμητικα....

Tολη αν το φυσιγγι ειναι γεμισμενο στο 2,15 ειναι σχετικα φορτωμενο για την εποχη κ με τη θερμοκρασια που λες δεν ειναι και οτι καλυτερη για να βγει συμπερασμα...
Συμπερασμα μπορει να βγει αν ειχες δοκιμασει το ιδιο φυσιγγι κ με το τσοκ που χρησιμοποιουσες μεχρι τωρα, μεχρι πριν παρεις το Buck Kicker δηλαδη... Αν σου εβαζε 20 σκαγια λιγοτερα στο χαρτι, τοτε εχεις μια βελτιωση...
Τα 70 μετρα αστα, δεν εχει κανενα νοημα η δοκιμη χωρις φυσιγγι με πατεντα και με 4αρια σκαγια κιολας...

Την επομενη φορα δηλαδη ριξε παραλληλα και με οτι χρησιμοποουσες πριν, να δεις αν οντως υπαρχει καποια διαφορα με το τσοκ...

Το "καγκουρο" παντως που εμπνευστηκες απο τον Kastora θα επεφτε... :p
Σωστά άρη απλα πόσες τουφεκιες να εριχνα μες τον καυσονα ε σε μέγεθος ειναι λαγός παντος τα 70 μέτρα το εβαλα για να δω πωςωπανε τα σκαγια γτ με αλλα τσοκ στα 30 ειμαι οκ και στα 40 χαλιά σαν αυτη στα70 έχουν νόιμα εκεί που θα ριξω την επομενη φορά στο σταυλο εχει ένα ωραίο λευκό τοίχο ότι πρεπει για να δούμε τ κάνουν τα σκαγια εριξα διαδοχικά 50 60 70 απλα τ 60 τα μπερδεψα λόγο δειπλων φοτο και τα εσβησα

Γεμησε το στο 2,05 με θωδη και ριξε παλι να δεις διαφορα
Ο θωδης ησος ειναι και το καλητερο βυσμα για κικς
Θωδης πιον ομως?ωραία έχω δει και απο καρδαρα μερικά βύσματα πολυ πιοτηκα

και προς θεού ούτε διαφημηση κάνω ούτε τπτ έτσι αλλά το φυσιγγι είναι για δύσκολο καιρό και αυτός που το προτεινε χρόνια βαλτοκυνιγος ιδιογωμοτης απλα ένα μεπορικο φυσιγγι πρεπει να είναι για όλους έτσι δεν είναι όλοι digweed με καταλαβενετε έτσι την εβλεπα παλί χθες σε κοράκια φασσες τι κανει ρε ο τυπος

Αυτό το lf θα μας βάλει σε έξοδα μου φαίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανείς εναντίον του anaconda patternmaster long range???
Και που να το δεις στον καιροτου απ ότι λένε τα παιδιά α και πριν γνωρησω τα ππαιδιά στο φορουμ δε δωκιμαζα σε μέτρα τα φυσίγγια μου απλα σε πραγματικες συνθήκες πχ πηγενα για φασσα και δοκιμαζα επι τοπου το φυσιγγι σε αποσταση σηνθηκες και υψόμετρο ακριβώς αυτου που με ενδιέφερε άμεσα στο φόρουμ όμως πρεπει να μεστε πιό συγκεκριμένοι γτ αν τώρα αυτό το φυσιγγι το ριξω σε υψωμετρο θα λέτε ότι είναι άλλο

Τολη τα διάφορα like και μπράβο που βάζω εγώ προσωπικά , αλλά και οι περισσότεροι εδώ μέσα, είναι περισσότερο για την προσπάθεια και την καλή διάθεση που έχεις να κάνεις όλη αυτήν την δουλειά . Δοκιμή, φωτογράφηση, ανέβασμα είναι χρόνος και μεράκι και το εκτιμάω .
Για μένα το ανέβασμα από ένα κακό αποτέλεσμα με όλα τα στοιχεία του, είναι εξίσου πολύτιμο με το ανέβασμα μιας υποδειγματικής τουφεκιάς . Η καλή διάθεση να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας μετράει.
κατσε να βαλω και μαμά τσοκ να δεις κακά αποτελεσματα κατσε ακόμα

και μη συγκρίνουμε φυσίγγια εμπορίου με ιδιογωμωσεις φιλικά παντα μη κραταμε δλδ τουφεκιες στο μυαλό μας εξεζητημενες απο ιδιογωμωτες αυτοί ξέρουν τι θέλουν και το κάνουν ανάλογα
Ακριβώς έτσι. Τελείως διαφορετικά πράγματα.

Και που να το δεις στον καιροτου απ ότι λένε τα παιδιά α και πριν γνωρησω τα ππαιδιά στο φορουμ δε δωκιμαζα σε μέτρα τα φυσίγγια μου απλα σε πραγματικες συνθήκες πχ πηγενα για φασσα και δοκιμαζα επι τοπου το φυσιγγι σε αποσταση σηνθηκες και υψόμετρο ακριβώς αυτου που με ενδιέφερε άμεσα στο φόρουμ όμως πρεπει να μεστε πιό συγκεκριμένοι γτ αν τώρα αυτό το φυσιγγι το ριξω σε υψωμετρο θα λέτε ότι είναι άλλο
Έτσι όμως δν μπορούσες να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα κατανομων συγκέντρωσης κτλ. Κανένα συγκριτικό με pm anaconda long range άραγε δν εχει κάνει κανεις??? Θεωρώ πως θα είναι πιο αυστηρό σκοπευτικα το κικς και το ψιλόφοβάμαι..

Έτσι όμως δν μπορούσες να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα κατανομων συγκέντρωσης κτλ. Κανένα συγκριτικό με pm anaconda long range άραγε δν εχει κάνει κανεις??? Θεωρώ πως θα είναι πιο αυστηρό σκοπευτικα το κικς και το ψιλόφοβάμαι..
Μπα που να βρω αν βρω θα κάνω παντος δύσκολα όμως !φιλέ ενοω έριχνα σε χαρτι στις αναλογες αποστασεις στις επικρατουσες συνθηκες απλα δεν μπωρεις να πεις στον άλλων στο φόρουμ εριξα απο δω στο πευκο και ιδα ααυτο και ούτε κουβαλουσα και μεζουρες στο βουνό έτσι απλα γτ δεν με ενδιέφεραν αριθμιτηκα τα μέτρα

Και μονο που κόβουν το μήκος τις ατράκτου και τα δυο αμεσως γινοντε αυστηρότερα και όσο πιό ανοιχτό τόσο κοντοτερη η ατρακτος αυτό φενετε ειδικά στους στενούς αυλούς αν ριξεις πχ σε λαμαρίνα κα παρατηρισεις τη διαρκεια της προσκρουσης εγώ βαζω άλλων να ρίξει και ειμε σε ασφαλή αποσταση απο τη λαμαρίνα γτ δεν ακούω κ πολυ καλά πλέων

Συγκεντρωτηρες steel μεσα απο Kicks smoke 3 αστρα... Κορδονια βγηκαν... .pray to God.

Αφου βγήκαν πάλι καλά :p Ειχα προσπαθήσει να τους περάσω με το χέρι σε φουλ τσοκ, μόνομε σφυρί κοπάνημα .big smile.. Εχει πέσει πολυ αγρίεμα στην παπιοομάδα.pray to God..pray to God.

Back