Tolis SBE1
Banned
απ τις φούστες βλεπω καλά φορτομενα σε ταπ
απ τις φούστες βλεπω καλά φορτομενα σε ταπ
ππαιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει τι ενωειτε καγκουρό δλδ τους κάναμε μεγάλους ???Ετσι ειναι Αριστο μου.
Να μας καλεσουν σε κανενα κυνηγι εξωτερικου και να παμε απροετοιμαστοι?
Για τι ακριβώς σκέφτεσαι να το χρησ.?Σκεφτομαι κι εγω την αγορα ενος kicks smoke για BROWNING 66cm κανη, 18,8 αυλο...
αλλα δεν εχω καταληξη ακομα σε τι αστρα να το παρω σε δυο η σε τρια?
Οσοι τα εχετε παρει και τα εχετε δοκιμαση θα ηθελα μια γνωμη περι αυτου.
Σκεφτομαι κι εγω την αγορα ενος kicks smoke για BROWNING 66cm κανη, 18,8 αυλο...
αλλα δεν εχω καταληξη ακομα σε τι αστρα να το παρω σε δυο η σε τρια?
Οσοι τα εχετε παρει και τα εχετε δοκιμαση θα ηθελα μια γνωμη περι αυτου.
Γιώργο για τι αποστάσεις το έχεις στο μυαλό σου;Το θελω για τρυγονι , για καμια φασσα , και σε καρτερι τσιχλας εκει που περνανε υψομενα τα πουλια....
Πιστεύω ότι στ όπλο σου το 3αρι θα σε καλύψει και με το παραπάνωΤο θελω για τρυγονι , για καμια φασσα , και σε καρτερι τσιχλας εκει που περνανε υψομενα τα πουλια....
Πιστεύω ότι στ όπλο σου το 3αρι θα σε καλύψει και με το παραπάνω
Θα πήγαινα στο τρυαρι που θα δουλεύει καλά και με ψιλά και με χοντρά σκαγια!Το δυάρι που πρόλαβα και το κυνήγησα λίγο έδινε αρκετά μακρινές ντουφεκες αλλά δεν συγχωρούσε με τίποτα σκοπευτικο λάθακι σε μέτριες και κοντινές ντουφεκες!Ηλια μεχρι 50 μετρα
Προσωπικά ντουφεκουσα τσιχλες αλλά γενικά θεωρώ πως θα πιο ανοιχτά τσοκαρισματα δουλεύουν καλύτερα με τα ψιλά σκαγια!θεωρω ότι λόγω της ιδιοτροπίας αυτού του τσοκ και με τρυαρι θα ντουφεκας σίγουρα πάνω από τα 40 μέτρα! Ο Αρις πάντως με το δυάρι τις γλενταει και νομίζω πως χρησιμοποιεί και ψιλά νούμερα!Δηλαδη Ηλια το δυαρι λες δεν θα δουλευει καλα και τα ψηλα σκαγια?
γιατι πιο πολυ εγω ριχνω ψηλα σκαγια για την τσιχλα οποτε εκει το χρειαζομαι
πιο πολυ. Αρα να παω στο τριαστερο καλυτερα (Αυτο που προτεινε κι ο φιλος Ευριπιδης).
για τα κυνηγια που το θες και για κοντα και μακρια θα πας στο τριαρι kicks.Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ για της συμβουλες και της πληροφοριες σας....
ΥΓ. Αρη το εχω ειδη το ανακοντα μιντ.
ΥΓ. Αρη το εχω ειδη το ανακοντα μιντ.
Τι δεν σου αρεσε Γιωργο κ θες να πας σε Kicks?