Μήπως κάποιος που αγόρασε kicks smoke καινούργιο παρατήρησε ότι έρχεται δοκιμασμένο από το εργοστάσιο και έχουν μαυρίλα η τρύπες? Γιατί δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό η τα δοκιμάζουν στο εργοστάσιο η μου έστειλαν μεταχειρισμένο.
Αντρέα χτες παρέλαβα kicks smoke για την Α5 κι είδα καπνά που λες στις τρύπες . Πιθανόν τα δοκιμάζουν .Μήπως κάποιος που αγόρασε kicks smoke καινούργιο παρατήρησε ότι έρχεται δοκιμασμένο από το εργοστάσιο και έχουν μαυρίλα η τρύπες? Γιατί δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό η τα δοκιμάζουν στο εργοστάσιο η μου έστειλαν μεταχειρισμένο.
Μήπως κάποιος που αγόρασε kicks smoke καινούργιο παρατήρησε ότι έρχεται δοκιμασμένο από το εργοστάσιο και έχουν μαυρίλα η τρύπες? Γιατί δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό η τα δοκιμάζουν στο εργοστάσιο η μου έστειλαν μεταχειρισμένο.
Καλά, αν ήταν μεταχειρισμένα δε θα φαινόταν κι από τη συσκευασία; Δεν έρχονται σε σφραγισμένο blister θερμοκολλημένο ;;;Αντρέα χτες παρέλαβα kicks smoke για την Α5 κι είδα καπνά που λες στις τρύπες . Πιθανόν τα δοκιμάζουν .
Όχι δεν είναι θερμό κολλημένο το πακέτο . Είναι κουμποτω από το πίσω μέρος .Μιλάμε πάντα για ίχνη καπνας στης τρύπες κι όχι ίχνη εσωτερικά από βολές .Καλά, αν ήταν μεταχειρισμένα δε θα φαινόταν κι από τη συσκευασία; Δεν έρχονται σε σφραγισμένο blister θερμοκολλημένο ;;;
Δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω ... Προχθές κάποιος είχε ανεβάσει φωτό από την νέα παραλαβή του ehunter νομίζω, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο θέμα και δε μπορώ να το βρώ ...
Ποιο πήρες τελικά;Μήπως κάποιος που αγόρασε kicks smoke καινούργιο παρατήρησε ότι έρχεται δοκιμασμένο από το εργοστάσιο και έχουν μαυρίλα η τρύπες? Γιατί δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό η τα δοκιμάζουν στο εργοστάσιο η μου έστειλαν μεταχειρισμένο.
αυτό που μου είπες φιλαράκι 2 άστρα αυλός είναι 18,55 λογικά κάπου δυομισαρι βγαίνει μάλλον.Ποιο πήρες τελικά;
Το έχω δουλέψει όπως σου είπα,λίγο,αλλά είδα πολύ ωραια πράγματα.εκανες καμία δοκιμή;Σφιχτές κατανομές εύχομαι!!!αυτό που μου είπες φιλαράκι 2 άστρα αυλός είναι 18,55 λογικά κάπου δυομισαρι βγαίνει μάλλον.
Το έχεις αργήσει ήδη....Τους αλλαξε τα ραμματα..σαν να μου αρεσουν αυτα τα τσοκακια και βλεπω να μπαινει ενα στο οπλο
όχι ακόμα το μεσημέρι ήρθε στα χέρια μου, θα πάει για δόκιμες εξονυχιστικεςΤο έχω δουλέψει όπως σου είπα,λίγο,αλλά είδα πολύ ωραια πράγματα.εκανες καμία δοκιμή;Σφιχτές κατανομές εύχομαι!!!![]()
Με κραταει πισω μονο το οτι δεν εχουμε στο νησι περιθωριο για μακρινες τουφεκιες για να παρω ενα..συν το οτι με τα εργοστασιακα σε συνδυασμο με τα φυσιγγια μου μια χαρα με καθοντεΤο έχεις αργήσει ήδη....
Σε σκεψεις και σε εξοδα!αυτό το μικρόβιο ο εχθρός του κάλου το καλύτερου μας βάζει διαρκώς σε σκέψεις![]()
Στα 50μ πατσαβουριαζε Παύλο??? Εκεί πάει το μυαλό μου όταν λες μάζευε μέτραΜε την κάννη της 930 το έχω κυνηγήσει πολύ το Kicks M,,,δεν χρειαστηκα πιο σφιχτή τουφεκιά μάζευε μέτρα θυμάμαι
Θα το ευχαριστηθείς !
Ανδρέα με ευχαριστείς αργότερα...δεν εκανα τιποταμια πρόχειρη δοκιμή το kicks σφάζει τρελά τους καρδάρα επίσης ήταν και πρώτη μου επιλογή και για την κάννη έκανε τελεία εφαρμογή μέσα στον αυλο 18,55 δίχως κενά .