Στα 50μ πατσαβουριαζε Παύλο??? Εκεί πάει το μυαλό μου όταν λες μάζευε μέτρα
έπεσες πολύ κοντά !
Στα 50μ πατσαβουριαζε Παύλο??? Εκεί πάει το μυαλό μου όταν λες μάζευε μέτρα
Ένα κυνηγετικό τριήμερο εκτός συνόρων να γίνει του καπνίσματοςΑνδρέα με ευχαριστείς αργότερα...δεν εκανα τιποτα
Βεβαίως βεβαίως.πολυ ευχαρίστως!!!Ένα κυνηγετικό τριήμερο εκτός συνόρων να γίνει του καπνίσματος
Καλοριζικο, με το Full τι εγινε τελικα? Εφαγες ξενερωμα? Η ηταν επιλογη σου το LF?μόλις παρελήφθη Kicks Smoke 30 ή αλλιώς LF 9/10 `για την Fabarm
Κι εγω πιστευω θα ειναι Full η τουφεκια, να το δοκιμασεις τον χειμωνα στις μαυρες το σουρουπο που περνανε σαν στουκας!!!ήταν επιλογή μου Άλεξ το LF ,,να σου πω την αλήθεια περιμένω να πάρω τουφεκιά Full μπορεί και λίγο πιο σφιχτή αν κρίνω από το M που έχω
Καλορίζικο Παύλο,να το ευχαριστηθείς στα κυνήγια σου!μόλις παρελήφθη Kicks Smoke 30 ή αλλιώς LF 9/10 `για την Fabarm
Eιναι ο καταλληλος συνδιασμος για το καλιτερο αποτελεσμα στο κυνηγι φασσας και υδροβια .Στην περιπτωση που το βρεις περισσοτερο κλειστο προς το Full κατεβα ενα νουμερο κατω για να εχεις την περιφερεια που σου χρειαζεται.Φέτος δεν θα κυνηγήσω πολύ τσίχλα,,,μου έλειψαν φάσσα και υδρόβιο
Να το ευχαριστηθεις παυλόμόλις παρελήφθη Kicks Smoke 30 ή αλλιώς LF 9/10 `για την Fabarm
Με τους πυραυλους εδαφους αερος που φτιαχνεις δεν χρειαζεσαι εσυ.Καλοριζικο Παυλο και καλα καπνισματα..μου βαζετε και μενα σιγα σιγα το σαρακι να παρω ενα χειροφρενατο να δω τι ψαρια πιανει
Η αληθεια ειναι αυτη αλλα θα θελα να στελνω εναν πυραυλο με κοντη ατρακτο πανω στο πουλι και να το περνω απο το εδαφος μαδημενο..δεν ξερω ειμαι σε διλημμα να τσιμπησω ενα φρενατο ή να παρω κατι ωτοασπιδες jack payke που εχει ο Μανδηλαρας πανω κατω σ αυτα τα λεφτα για να μην γινω κουφαλογο σε μερικα χρονια;με τρωει ο κ..λος μου να ξοδεψω παλιΜε τους πυραυλους εδαφους αερος που φτιαχνεις δεν χρειαζεσαι εσυ.
Παρε το kicks και ασε τις ωτοασπιδες, μπορεις να βολευτεις με λιγο βαμβακι...Η αληθεια ειναι αυτη αλλα θα θελα να στελνω εναν πυραυλο με κοντη ατρακτο πανω στο πουλι και να το περνω απο το εδαφος μαδημενο..δεν ξερω ειμαι σε διλημμα να τσιμπησω ενα φρενατο ή να παρω κατι ωτοασπιδες jack payke που εχει ο Μανδηλαρας πανω κατω σ αυτα τα λεφτα για να μην γινω κουφαλογο σε μερικα χρονια;με τρωει ο κ..λος μου να ξοδεψω παλι
Και fabarm και κικς και lf? Που σκοπεύεις να τουφεκας? Για 60+ μέτρα με 'ωραιο' φυσιγγιο μου κάνει ο συνδυασμός. Καλορίζικο εύχομαι να το χαρείς... Και αν το δοκιμάσεις ανέβασε καμία φοτο να μας πέσουν τα σαγόνιαμόλις παρελήφθη Kicks Smoke 30 ή αλλιώς LF 9/10 `για την Fabarm
Μελισσοκερι φίλε.. πάντως παίζεις στα άκρα.. άμα πάρεις kicks έτσι όπως κάνει θα κουφαθείς τελείως αν πάρεις ότοασπίδες δεν θα ακούς στο κυνήγιΗ αληθεια ειναι αυτη αλλα θα θελα να στελνω εναν πυραυλο με κοντη ατρακτο πανω στο πουλι και να το περνω απο το εδαφος μαδημενο..δεν ξερω ειμαι σε διλημμα να τσιμπησω ενα φρενατο ή να παρω κατι ωτοασπιδες jack payke που εχει ο Μανδηλαρας πανω κατω σ αυτα τα λεφτα για να μην γινω κουφαλογο σε μερικα χρονια;με τρωει ο κ..λος μου να ξοδεψω παλι