Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σίγουρα είναι σεττερ; Μήπως πιστεύει ότι είναι γερμανική φυλή; Το μπερδεψες το ζώο....του έχεις δημιουργήσει κρίσεις ταυτότητας... διπολικό το έκανες το σκυλί.... βάλτο στο ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη να σωθεί.....χαχαχαχα...
Εχει και μια μικρή αδυναμία στους λαγούς 🤣🤣🤣

Σήμερα πήγα 1.30ωρα ακριβώς το απόγευμα φερμαρε μια ΜΠΕΚΆΤΣΑ και έναν ΚΑΠΡΟ είναι σε δίλημμα που να πάει 😅😅😅
Φερμα σε λαγό έχω ακούσει. Σε γουρούνι όμως ποτέ! Μου φαίνεται θα πάρω κάνα σκυλάκι!! Τώρα, όσον αφορά τσοκ και φυσίγγια, τα πράγματα είναι απλά. Τσοκ anaconda mid, πρώτο διασποράς με ελικοειδή διασπορεα (κατά προτίμηση), 2ο κλασικό συγκεντρωτηρα και τελευταίο 9βολο(ή 8βολο, 10βολο, 12βολο κτλ) με συγκεντρωτηρα και buffer.

Φερμα σε λαγό έχω ακούσει. Σε γουρούνι όμως ποτέ! Μου φαίνεται θα πάρω κάνα σκυλάκι!! Τώρα, όσον αφορά τσοκ και φυσίγγια, τα πράγματα είναι απλά. Τσοκ anaconda mid, πρώτο διασποράς με ελικοειδή διασπορεα (κατά προτίμηση), 2ο κλασικό συγκεντρωτηρα και τελευταίο 9βολο(ή 8βολο, 10βολο, 12βολο κτλ) με συγκεντρωτηρα και buffer.
Το εχεις παει αλλού 😂😂😂 κυλινδρο όλα διασποράς ο φίλος @outlander με ξερει καλύτερα 🤣🤣🤣

Back