Θα σας υπολογίσω τις πιθανότητες να το χτυπήσουν ... αν το τρυπήσουν είναι άλλη κουβέντα ...
με το ελαφάκι θα το τρυπησουν και μακριά
Θα σας υπολογίσω τις πιθανότητες να το χτυπήσουν ... αν το τρυπήσουν είναι άλλη κουβέντα ...
Να προβλεψω κάτι; μετά τις δοκιμές η κυρα Διαμαντω θα πάει για κώνο εάν δεν έχει ήδη.Κοίτα θα αργήσω λίγο μάλλον! Με βλεπω καμμιά νεκρη μερα του Αυγούστου να το κάμω. Γιατί σκοπευτήρια δεν... έχω να πάω χρόνια
Powerbore είναι καλύτερη συμπεθερε Βροντάκη...!!!Τον Στέλιο τον θεωρώ ΠΟΛΥ καλό φίλο και πειραζόμαστε για τα όπλα (και όχι μόνο με αυτόν) ... το γράφω για να μην νομίζουν διάφορα οι διαβάζοντες.
Στέλιο έψαχνα χθες για τις Optima ... ούτε κρύο ούτε ζέστη στους Αμερικάνους.
πχ
https://www.shotgunworld.com/threads/beretta-hp-patterns-for-what-its-worth.432949/
Σε πιστεύω γιατί το λες εσύ.
Αν βρω καμία θα δοκιμάσω και εγώ ...
Αν βάλω όμως το πυρομαχικό equalizer (=rooster) την σβήνω από τον χάρτη.
Ευτυχώς που δεν κυνηγάω πουλιά ... θα είχα μείνει ταπί και ψύχραιμος
Γιατι κουβαλατε και τσοκ μαζι σας ;Σε ανοιχτό νερό θα βιδωνα το full η ακόμη καλύτερα το 2* και τα άλλα θα τα άφηνα στο αυτοκίνητο!
Να μην πάρεις ένα για ώρα ανάγκης?Γιατι κουβαλατε και τσοκ μαζι σας ;
Πάνε μακρυά αυτοί ... δεν είναι σαν εσένα (τυχερέ)Γιατι κουβαλατε και τσοκ μαζι σας ;
Mπααα Στέλιο μου... δεν πειράζω όπλο με τίποτα. Αντε να παίξω με κανα τσοκάκι αν και στα άλλα 2 όπλα δεν έβαλα ουτε aftermarket τσοκ. Όποιο όπλο δε μου έκανε τα κέφια πουλήθηκε. 4 έχω δώσει μέχρι στιγμής και μάλιστα καλά όπλα,σε καινουρια κατάσταση.Να προβλεψω κάτι; μετά τις δοκιμές η κυρα Διαμαντω θα πάει για κώνο εάν δεν έχει ήδη.
Με gamebore σίγουραμε το ελαφάκι θα το τρυπησουν και μακριά
Mπααα Στέλιο μου... δεν πειράζω όπλο με τίποτα. Αντε να παίξω με κανα τσοκάκι αν και στα άλλα 2 όπλα δεν έβαλα ουτε aftermarket τσοκ. Όποιο όπλο δε μου έκανε τα κέφια πουλήθηκε. 4 έχω δώσει μέχρι στιγμής και μάλιστα καλά όπλα,σε καινουρια κατάσταση.
Το χω διαβάσει αυτό για τα gemini Σταμάτη, αλλά τα βλέπω όλα ported ρε γμτ.δοκίμασε τζεμινι Τάσο. οικονομικά και καλα. στην δικιά μου μπενελλι πήγαιναν πολύ καλά. γιατί να μην πηγαίνουν στις καινούργιες μπενελλι ?
Βρε βρε είδες που το είδες και εσύ ; ; Άραγε δεν φταίνε τα μάτια μου που είδα ότι η πρώτες Κριό ήταν για να καλαμονω ντομάτες, οπότε καλά της έκανα και την έστειλα για ρεκτιφιε, και να στρώσει χαρακτήρα, βέβαια τώρα δεν είναι μπενελλι , αλλά έχει το μηχανισμό που είναι από τους ποίο αξιόπιστους, βέβαια Αν ξανα έρχονταν η στιγμή να πάρω όπλο πάλι μπενελλι θα επερνα και θα το ξαναπηραζα αυτό είναι στάνταρ, είναι έρωτας μεγάλος η πουτανα.Εγώ είχα crio όπλο πριν χρόνια ποτέ δεν είδα διαφορά μάλιστα και η δικιά μου και του φίλου μου ήταν ποιο ιδιότροπες στα φυσίγγια
Το χω διαβάσει αυτό για τα gemini Σταμάτη, αλλά τα βλέπω όλα ported ρε γμτ.
Ξέρεις τι γίνεται με τα σφιχτά τσοκακια, και που έχω στην κατοχή μου και με χαλάει, είναι όταν πάω για υδρόβια, το βάζεις και τουφεκας μακριά οκ, έλα που όταν σου βγαίνουν κοντά η θα σου κουνάνε το μαντήλι η θα τα κάνεις άχρηστα, οπότε γυρίζει στο μυαλό μου μήπως πρέπει να εφαρμόσω 3 η 4 τσοκ και να έχω φτιάξει φυσίγγια με συγκεντροτηρα τα περίεργα, και να πεζω με αυτά, γιατί είμαι και περίεργος δεν βιδωνο ξεβιδωνο τσοκ, ούτε και περνώ κοντά άλλο, είμαι η του ύψους η του βάθους, παντός πολύ γυρίζει στο μυαλό μου δεν το έχω κάνει, αλλά θα το δοκιμάσω.Με το διασποράς εντάξει. Είναι ειδικό φυσίγγι. Στο 2ο σκέλος όμως, διαφωνώ. Τα περισσότερα φυσίγγια, δεν έχουν καμία σχέση η αποτύπωσή τους σε μακρινές αποστάσεις, τα 3* ή ακόμη χειρότερα τα 4*, με το 1*. Βλέπω μεγάλες διαφορές. Τώρα αν ποντάρουμε να πάρουμε το θήραμα με τον κεντρικό πυρήνα της δέσμης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Μειώνονται πολύ οι πιθανότητες όμως, να παίρνουμε θήραμα με ανοιχτά τσοκ σε μακρινές αποστάσεις.
Το χω διαβάσει αυτό για τα gemini Σταμάτη, αλλά τα βλέπω όλα ported ρε γμτ.
Μην σε φοβίζει το πορτινκ, μπορεί και να σου αρέσει, παντός είναι πολύ καλά και οικονομικά.Το χω διαβάσει αυτό για τα gemini Σταμάτη, αλλά τα βλέπω όλα ported ρε γμτ.
Ούτε εγω τα αλλάζω π.χ πάω για τσίχλες με 3* μαύρες βάζω για κανα τεταρτο διασποράς μόλις ξημερώσει κανονικά με συγκεντρωτηρα και περπατητό τα ίδια με το 3* επάνω. Στο δίκαννο 4* 3* με το οποίο τις πιο εντυπωσιακές και είναι κι αυτό κουλο,τις εχω κάνει με το 4*!Ξέρεις τι γίνεται με τα σφιχτά τσοκακια, και που έχω στην κατοχή μου και με χαλάει, είναι όταν πάω για υδρόβια, το βάζεις και τουφεκας μακριά οκ, έλα που όταν σου βγαίνουν κοντά η θα σου κουνάνε το μαντήλι η θα τα κάνεις άχρηστα, οπότε γυρίζει στο μυαλό μου μήπως πρέπει να εφαρμόσω 3 η 4 τσοκ και να έχω φτιάξει φυσίγγια με συγκεντροτηρα τα περίεργα, και να πεζω με αυτά, γιατί είμαι και περίεργος δεν βιδωνο ξεβιδωνο τσοκ, ούτε και περνώ κοντά άλλο, είμαι η του ύψους η του βάθους, παντός πολύ γυρίζει στο μυαλό μου δεν το έχω κάνει, αλλά θα το δοκιμάσω.
Α τα βγάζει και χωρίς; κάτσε να ρίξω μια ματιά...αν σε χαλάει ο ήχος από τις τρύπες πάρε τα απλά. χωρίς πορτινγκ.
Σταμάτη όταν έκανα πορτινγκ στην μπενελλι, περίμενα ότι θα ακούσω κανόνι να ρίχνει, δεν κατάλαβα τίποτα από ήχο, την έδωσα στον κουμπάρο μου να κυνηγήσει εγώ σε απόσταση, πάλη δεν κατάλαβα τίποτα, και για να σε προλάβω μην με πεις ότι είμαι κουφός, τα παπιά πρώτα ακούω το φτερό τους από πολύ μακριά και μετά τα βλέπω.αν σε χαλάει ο ήχος από τις τρύπες πάρε τα απλά. χωρίς πορτινγκ.
Α τα βγάζει και χωρίς; κάτσε να ρίξω μια ματιά...