gvp9000
Banned
Και εμένα δεν μου αρέσουν τα συγκεκριμένα.Τα δοκίμασα και με το * και το ** αλλά και με το Briley Helix F, στα 36,5. μέτρα και η Τουφεκιά δεν μου άρεσε, τα έχω δοκιμάσει και στο βουνό με τα ίδια αποτελέσματα, ίσως δεν πηγαίνουν με το δικό μου όπλο αυτό, τι να πώ!
18,30-17,98= 0,32Καλησπέρα!. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τα choke kicks Smoke γράφουν στην φούστα 0,723=18,36 , στο επάνω μέρος δίπλα στα γράμματα 0,708=17,98 (η διαφορά 0,38) και στην μέση 0,15 που είναι φυσικά το 0,38. Η ερώτηση είναι, ποιά σύσφιξη θα πάρω για να υπολογίσω την διαφορά? του όπλου μου που είναι 18,30 ή του Choke που είναι 18,36?. Το 0,15 είναι δεδομένο, από που θα αφαιρεθεί?.
Άρα..το 0,15 ισχύει στο 18,36. Και ρωτάω ξανά, το 18,30 συνεχίζει να ισχύει? αφού πέντε πόντους πρίν την έξοδο αλλάζει και γίνεται 18,3618,30-17,98= 0,32
Νομίζω αν μετρήσεις τη φούστα του τσοκ θα δεις αρκετά μεγαλύτερο νούμερο από 18,36. Ο αυλός μετράειΆρα..το 0,15 ισχύει στο 18,36. Και ρωτάω ξανά, το 18,30 συνεχίζει να ισχύει? αφού πέντε πόντους πρίν την έξοδο αλλάζει και γίνεται 18,36
Το 18,36 που αναφέρει στη φούστα είναι ο τυπικός αυλός που έχουν λάβει υπόψη τους για να να ανταποκριθεί η πραγματική σύσφιξη στην ονομασία του τσοκ...Καλησπέρα!. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τα choke kicks Smoke γράφουν στην φούστα 0,723=18,36 , στο επάνω μέρος δίπλα στα γράμματα 0,708=17,98 (η διαφορά 0,38) και στην μέση 0,15 που είναι φυσικά το 0,38. Η ερώτηση είναι, ποιά σύσφιξη θα πάρω για να υπολογίσω την διαφορά? του όπλου μου που είναι 18,30 ή του Choke που είναι 18,36?. Το 0,15 είναι δεδομένο, από που θα αφαιρεθεί?.
Σε ευχαριστώ!Το 18,36 που αναφέρει στη φούστα είναι ο τυπικός αυλός που έχουν λάβει υπόψη τους για να να ανταποκριθεί η πραγματική σύσφιξη στην ονομασία του τσοκ...
Το 0,15 είναι ο βαθμός σύσφιξης και το 17,98 είναι η πραγματική έξοδος στομίου...
Εσύ που έχεις αυλό 18,3 για να βρεις την πραγματική σύσφιξη θα αφαιρείς την έξοδο στομίου από τον αυλό σού...
Γενικά επειδή όλα σχεδόν τα τσοκ είναι υπολογισμένα με 18,4 αυλό, εσύ που έχεις 18,3 θα υπολογίσεις χοντρικά ότι τα τσοκ θα είναι λίγο πιο ανοιχτά στο όπλο σου, 1/10 συγκεκριμένα...
Εγώ θα το υπολόγιζα αυλός μείον στόμιο.Άρα..το 0,15 ισχύει στο 18,36. Και ρωτάω ξανά, το 18,30 συνεχίζει να ισχύει? αφού πέντε πόντους πρίν την έξοδο αλλάζει και γίνεται 18,36
Είναι σφραγισμένα Βασίλη!Εγώ θα το υπολόγιζα αυλός μείον στόμιο.
Άσχετα με το τι γράφουν, μέτρα το όταν το αγοράσεις.
Κοιτα και το greenblueaoutdoor ειναι στην κυπρο και παλιοτερα ειχε πολυ καλες τιμες στα kicks και ερχονται σχετικα γρηγορα τα πραγματα..Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει, εκτός του Μανδηλαρά, ποιoς άλλος φέρνει τα Kicks? Αυτός ο Πανάς που βρίσκω στο Google στο Περιστέρι, ξέρει κάποιος τι παίζει?
Σε ευχαριστώ, ρωτάω γιατί ο Μανδηλαράς έχει F & LFΚοιτα και το greenblueaoutdoor ειναι στην κυπρο και παλιοτερα ειχε πολυ καλες τιμες στα kicks και ερχονται σχετικα γρηγορα τα πραγματα..
Αν ψαχνεις για benelli να ξερεις οτι τα πιο ανοιχτα απο full και light full ειναι σε ελειψη ακομα και στο site της kicks στην αμερικηΣε ευχαριστώ, ρωτάω γιατί ο Μανδηλαράς έχει F & LF
Σε ευχαριστώ, ρωτάω γιατί ο Μανδηλαράς έχει F & LF
Αυτό είδα, και αυτός μόνο το LF έχει!. Οπότε θα περιμένω, θα στείλω μήνυμα στην Kicks να δω τι θα μου πουν, θα τους ρωτήσω και εάν μπορούν να μου φτειάξουν για αυλό 18,30.Αν ψαχνεις για benelli να ξερεις οτι τα πιο ανοιχτα απο full και light full ειναι σε ελειψη ακομα και στο site της kicks στην αμερικη
Κάτσε θα βγάλει και ο joel συγκριτικά με 25+ τσοκ.
O Joel κάνει πολύ καλές παρουσιάσεις, χρησιμοποιώντας τη slow motion camera. Αλλά ότι θα κάνει τέτοιο συγκριτικό με 25+ τσοκ δεν το ήξερα!Κάτσε θα βγάλει και ο joel συγκριτικά με 25+ τσοκ.
Το επόμενο θα είναι.O Joel κάνει πολύ καλές παρουσιάσεις, χρησιμοποιώντας τη slow motion camera. Αλλά ότι θα κάνει τέτοιο συγκριτικό με 25+ τσοκ δεν το ήξερα!