Ισχύει!! Με 2-3 κουτιά τέτοια, παίρνεις όπλο καινούργιο!Θα πουλήσω ένα όπλο για να πάρω καμιά εικοσπενταρία
Να προλάβω μην ανέβουν κι'άλλο και χάσω την ευκαιρία
Ισχύει!! Με 2-3 κουτιά τέτοια, παίρνεις όπλο καινούργιο!Θα πουλήσω ένα όπλο για να πάρω καμιά εικοσπενταρία
Να προλάβω μην ανέβουν κι'άλλο και χάσω την ευκαιρία
Άσε προτιμώ να αγοράζω ρουλεμάν και να αφαιρώ τις μπίλιες φθηνότερα θα έρθειΚανα κατοσταρικο σιγουρα
Άσε προτιμώ να αγοράζω ρουλεμάν και να αφαιρώ τις μπίλιες φθηνότερα θα έρθει
Ανάκρουση με πιέσεις δεν σχετίζονται άμεσα. Αυτό με ένθετο βύσμα cal 20 σε βύσμα tubo,steel το κάνουν και μεγάλες βιομηχανίες, προσοχή όμως να υπολογιστεί σωστά η μέγιστη συμπίεση του μικρού βύσματος ,ώστε και να περικλείει όλα τα σκάγια εντός του tubo, και να μην αφήνει πάνω από 2 ή 3 χιλιοστά εκτεθειμένα τα χείλη του βύσματος γιατί τσαλακωνονται και τσιμπάνε τις πιέσεις. Με σκάγια tss λένε όσοι τα δοκίμασαν πως είναι καλύτερα σε κανονικό βύσμα με ποτηράκι από βύσμα μικρότερου διαμετρηματος μέσα στο ποτηράκι του 12αριου, πάντα όμως όλα τα σκάγια εντός για προστασία της κάνηςΚατάλαβα!! Δηλαδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγάλα αμορτισέρ επειδή δεν έχουμε έλλειψη χώρου και να μειώσουμε έτσι πιέσεις (και ανάκρουση ενδεχομένως). Μέσα σε βύσμα tubo ή steel, θα μπορούσαμε να βάλουμε αμορτισέρ ή μισοταπα cal 20 και να γεμίσουμε με TSS? Κάτι δηλαδή σαν αποσπώμενου πατου με TSS?!
Νομίζω ότι τα bb αεροβόλων είναι μολύβδινα. Βέβαια υπάρχουν και ατσάλινα και αλουμινίουΧίλιες φορές. Δεν ξέρω αν βολεύουν και αυτές οι μπίλιες οι bb που ρίχνουν τα αεροβόλα
Μετά τα 30 δε λες καλυτεραΑν δεν επιτραπούν τα πλανούρια και θες να είσαι νόμιμος το παιχνίδι έχει χαθεί μετά τα 40μ για τους περισσότερους που θα ρίχνουν εμπορικά ατσάλια.
Αυτά τα φυσίγγια δεν είναι για κατανάλωση.
Για να μην προκαλέσουμε διάφορες "κοινωνικές ομάδες".Τα ομοιώματα για ποιόν λόγο δεν επιτρέπονται ;
Γιατί εδώ.....δις ιζ εεεεελλαντααααα (πυξ στο υπογάστριο του παπιοκυνηγου κ μέσα στο πηγάδι)Τα ομοιώματα για ποιόν λόγο δεν επιτρέπονται ;
Για να μην προκαλέσουμε διάφορες "κοινωνικές ομάδες".
ΑΚΡΙΒΏΣ !!!
Έτσι πορευόμαστε στην Ελλάδα γενικά
Μπορούμε να γ@μησ&&με όλη την κοινωνία, δεν υπάρχει θέμα
Αλλά ορισμένες <<κοινωνικές ομάδες>> και κοινωνικές ελίτ δεν πρέπει να τις δυσαρεστούμε ούτε να τις προκαλούμε
Άσε που πολλές φορές οι <<κοινωνικές ομάδες>> και οι κοινωνικές ελίτ είναι το ίδιο και το αυτό
Τα είχα ξεχάσει αυτά.Τα Equalizer Evo
Και εγώ δεν έχω ακούσει ούτε μία άποψη για αυτά. Περίεργο.Τα είχα ξεχάσει αυτά.
Τα συγκεκριμένα τουφεκια έχουν πολύ καλά δικά τους τσοκ το έχω παρατηρήσει και εγω η αγορά κάποιου εκτός τον εργοστασιακων δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό
Στα οπτιμα πλας δεν κάνει τίποτα σε μοπιλ κάνει μεγάλη δουλειά.Τα συγκεκριμένα τουφεκια έχουν πολύ καλά δικά τους τσοκ το έχω παρατηρήσει και εγω η αγορά κάποιου εκτός τον εργοστασιακων δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό
Τα Equalizer Evo του κύριου Σωτηρόπουλου που βγάζει και τα Brain τα δοκίμασε κανείς φέτος;
Εγώ το R(everse)E(xit) εγώ πάρει που είναι καμπάνα για να ρίχνω με συγκεντρωτηρα σε κάποιες περιπτώσεις αντί για διασπορας.Τα είχα ξεχάσει αυτά.