Προχθές με έκραζες απλά τις έφτιαξα αυτό βλέπω θα το βάλω περδικα φέτος 1⁰ και μετά συγκεντρωτηρα 7αρι 6αρι 36γρΠολύ κλειστή η πρώτη, πολύ ωραία η δεύτερη
Προχθές με έκραζες απλά τις έφτιαξα αυτό βλέπω θα το βάλω περδικα φέτος 1⁰ και μετά συγκεντρωτηρα 7αρι 6αρι 36γρΠολύ κλειστή η πρώτη, πολύ ωραία η δεύτερη
Σε μερικά πατάω δίπλα.. ναι μερικά είναι πολλά τα ψιλουλια για αποτύπωση την βλέπουμε.Και νομίζω ότι έχεις και 3-4 σκάγια που δεν τα έχεις μαρκάρει
Αν με αυτή (δεύτερη) την τουφεκιά σου φεύγουν πουλιά σημαίνει ότι ρίχνεις αλλού.... όχι στο πουλί..... μπεκάτσα στα 20 μέτρα από αυτή την τουφεκιά πολύ δύσκολα θα γλυτώσει. Αν η επωμιση σου είναι σταθερή και τοποθετείς την τουφεκιά πάνω στο πουλί είναι θάνατος αυτή . Είδες που το κράξιμο σε βοήθησε; Χαχαχαχα....με ρεγουλα το κατσίκι....Προχθές με έκραζες απλά τις έφτιαξα αυτό βλέπω θα το βάλω περδικα φέτος 1⁰ και μετά συγκεντρωτηρα 7αρι 6αρι 36γρ
african girl names with meaningΑν με αυτή (δεύτερη) την τουφεκιά σου φεύγουν πουλιά σημαίνει ότι ρίχνεις αλλού.... όχι στο πουλί..... μπεκάτσα στα 20 μέτρα από αυτή την τουφεκιά πολύ δύσκολα θα γλυτώσει. Αν η επωμιση σου είναι σταθερή και τοποθετείς την τουφεκιά πάνω στο πουλί είναι θάνατος αυτή . Είδες που το κράξιμο σε βοήθησε; Χαχαχαχα....με ρεγουλα το κατσίκι....
Εγώ φίλε μου κυνηγάω με δίκανο.....τουφεκαω από τα 7 έως τα 20 πρώτη τουφεκιά....γι αυτό το τσοκ διασποράς....η δεύτερη είναι 3 άστρα..... και δεν διαμαρτυρηθηκα εγώ για χαμένα πουλιά και πεταλωματα....μη μπερδευεσαι.... άλλωστε και αυτή που ανέβασες διασποράς είναι..... για τυφλούς......1χ1,20.....αλλα μην μιλάς και εσυ με τα τσοκ διασπορασ
Τουφεκια για πρεζβιοπια μιοπια αστηγματητισμο και ολα τα σηναφιafrican girl names with meaning
Γιατί έλεγα ΣΟΚΟΛ ΟΜΠΡΈΛΑ το χαρτί είναι 1χ1.20
αλλα μην μιλάς και εσυ με τα τσοκ διασπορασ
Σε πειράζω.. απλά κυνηγάω σε ποιο κλειστώ μέροςΕγώ φίλε μου κυνηγάω με δίκανο.....τουφεκαω από τα 7 έως τα 20 πρώτη τουφεκιά....γι αυτό το τσοκ διασποράς....η δεύτερη είναι 3 άστρα..... και δεν διαμαρτυρηθηκα εγώ για χαμένα πουλιά και πεταλωματα....μη μπερδευεσαι.... άλλωστε και αυτή που ανέβασες διασποράς είναι..... για τυφλούς......1χ1,20.....
Δεν είμαι σίγουρος ίσως..... και εγώ πυκνά κυνηγάω.Σε πειράζω.. απλά κυνηγάω σε ποιο κλειστώ μέρος
Φίλε εκεί που πάω για μπεκάτσα εχεις 1 δευτερόλεπτο και έστριψε.Τουφεκια για πρεζβιοπια μιοπια αστηγματητισμο και ολα τα σηναφι
Μαθήματα ξέρεις καταλαβαίνεις την διαφορά.Μπενελα η μπερετα???
Αρε μπενελα ολα τα πας ομπρελαΜαθήματα ξέρεις καταλαβαίνεις την διαφορά.
Δεν το παίζω λουκι λουκ απλά δεν σημαδεύεις επομιζεις ρίχνεις αν αμφιβάλεις σου στέλνω το βίντεο σε βαιμπερΛουκι λουκκκκ
Αυτό λέγεται μπηχτη τουφεκιά, Κοντακι και Έλικας.Δεν το παίζω λουκι λουκ απλά δεν σημαδεύεις επομιζεις ρίχνεις αν αμφιβάλεις σου στέλνω το βίντεο σε βαιμπερ
Το βίντεο υπάρχει για κάθε αμφισβήτηση.Στο ένα δευτερόλεπτο θα είχα ανάψει και τσιγάρο!
Αφού θα επινες ένα εσπρέσο έτρωγες μια τυρόπιταΣτο ένα δευτερόλεπτο θα είχα ανάψει και τσιγάρο!
Δε λες κάτι διαφορετικό..... αυτό ακριβώς σου λέω.....αν το όπλο είναι στα μέτρα σου και έχεις σταθερή επωμιση με αυτή την τουφεκιά το πουλί θα πέσει..... και ας μην είσαι ακριβώς πάνω του. Αυτό ψάχνουμε σε μπηχτες τουφεκιές. Τώρα το αν κάποιος ρίχνει γρήγορα ή αργά έχει να κάνει με την εμπειρία, το άγχος της καρπωσης και πολλά άλλα..... εγώ προτιμώ να ρίξω μια τουφεκιά με αξιώσεις παρά να ρίξω τρεις και να ελπίζω ότι ίσως θα πέσει.....ο καθένας όπως βολεύεται.Δεν το παίζω λουκι λουκ απλά δεν σημαδεύεις επομιζεις ρίχνεις αν αμφιβάλεις σου στέλνω το βίντεο σε βαιμπερ