Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εγώ το R(everse)E(xit) εγώ πάρει που είναι καμπάνα για να ρίχνω με συγκεντρωτηρα σε κάποιες περιπτώσεις αντί για διασπορας.

Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και χτυπησα και καποια μακρινα πουλια που δεν το περιμενα. Εσείς λογικά θα ρωτάτε για τα πιο κλειστα😉 τσοκαρίσματα μάλλον.
Ναι περισσότερο για κάτι σε LF ή κλειστότερο θα ήθελα να μάθω.
Το RE που έχεις Μιχάλη έχει την ίδια αποτύπωση με το bell;

Ναι περισσότερο για κάτι σε LF ή κλειστότερο θα ήθελα να μάθω.
Το RE που έχεις Μιχάλη έχει την ίδια αποτύπωση με το bell;
Αυτό δεν το γνωρίζω. Σε στόχο 1-2 δοκιμές έχω κάνει. Ακόμη και με συγγεντρωτηρα ανοίγει αρκετά. Εγώ στο κυνηγι το δοκίμασα κατευθείαν. Πχ στις μαύρες έριχνα με συγγεντρωτηρα αντί για διασπορας και δεν είδα διαφορά. Αυτό που ήθελα δηλαδή το πηρα

Αυτό δεν το γνωρίζω. Σε στόχο 1-2 δοκιμές έχω κάνει. Ακόμη και με συγγεντρωτηρα ανοίγει αρκετά. Εγώ στο κυνηγι το δοκίμασα κατευθείαν. Πχ στις μαύρες έριχνα με συγγεντρωτηρα αντί για διασπορας και δεν είδα διαφορά. Αυτό που ήθελα δηλαδή το πηρα
Μια χαρά τότε, αν συνυπολογίσεις και το επιπλέον κόστος των φυσιγγιών διασποράς έναντι των κλασσικών.

4τσοκ εργοστασιακό

ΙC briley στην ίδια σύσφιξη όλα τα αυτερ μαρκετ τσοκ ανοίγουν την ντουφεκια από το μαμα το ίδιο έκανε και το μαμά εσω έξω της beretta 4*
Είσαι λίγο ανάποδος όμως..... και στις δύο φωτογραφίες έχεις βγάλει την πίσω πλευρά του χαρτιού..... υπάρχει κάποιος λόγος; Απόσταση; Νούμερο σκαγιων και βάρος γόμωσης; Μισές δουλειές.....τσαπατσουλης.....

απο
Είσαι λίγο ανάποδος όμως..... και στις δύο φωτογραφίες έχεις βγάλει την πίσω πλευρά του χαρτιού..... υπάρχει κάποιος λόγος; Απόσταση; Νούμερο σκαγιων και βάρος γόμωσης; Μισές δουλειές.....τσαπατσουλης.....
πισω βασιλη φεναιτε καλητερα η τουφεκια ;)

Τα τσοκ τα μετρησες με παχυμετρο; Έχουν την ίδια διάσταση και αντιστοιχούν το ίδιο στον αυλό της κάνης σου;
Φτάνει μια η πίσω.. την μπροστά δεν θα φενεται στην φωτογραφία δεν υπάρχει λόγος να την βάλω με το δικό μου παχύμετρο ίδια είναι το ic με το 4τσοκ μαμα δες πόσο σφιχτες είναι η μαμα

Φτάνει μια η πίσω.. την μπροστά δεν θα φενεται στην φωτογραφία δεν υπάρχει λόγος να την βάλω με το δικό μου παχύμετρο ίδια είναι το ic με το 4τσοκ μαμα δες πόσο σφιχτες είναι η μαμα
Ναι ρε Νικόλα αλλά σε τί απόσταση και γιατί την θέλεις την τουφεκιά...... άλλο στα 10 μέτρα άλλο στα 15 και αλλο στα 20 και τα 30....με τι βύσμα κτλ.....

Ναι ρε Νικόλα αλλά σε τί απόσταση και γιατί την θέλεις την τουφεκιά...... άλλο στα 10 μέτρα άλλο στα 15 και αλλο στα 20 και τα 30....με τι βύσμα κτλ.....
Εγω την ανέβασα για να δείξω τα τσοκ.
Ιδιογομωση σιπε 1.60x33 ντιάνα 8αρια είναι το φυσίγγι στα 20μετρα.

Οκ σύμφωνοι για να μπορέσει κάποιος όμως να συγκρίνει θα πρέπει να έχει ίδια οπτική..... τέλος πάντων. Όντως για μένα είναι κλειστή με το μαμά τσοκ θα προτιμούσα την δεύτερη.... αλλά και πάλι έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες....

Εγώ το R(everse)E(xit) εγώ πάρει που είναι καμπάνα για να ρίχνω με συγκεντρωτηρα σε κάποιες περιπτώσεις αντί για διασπορας.

Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και χτυπησα και καποια μακρινα πουλια που δεν το περιμενα. Εσείς λογικά θα ρωτάτε για τα πιο κλειστα😉 τσοκαρίσματα μάλλον.
Τον καλύτερο συνδυασμό έχεις επιλέξει! Αν αυξήσεις και κάνα δυο γραμμάρια τη γόμωση στο ίδιο # σκαγιων (πχ 9) θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι και 30μ. Δεν λέω για παραπάνω, γιατί μετά παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι.

Υ. Γ αν κυνηγούσα μπεκάτσα, με RE ή bell και μισοταπα θα έπαιζα.😉

@Pointerman παραγγελία έκανα ένα gemini flash skt2 αρνητική σύσφιξη για να μην φεύγουν οι μπεκάτσες 😅😅😅
Μακάρι να σου δώσει αυτό που ψάχνεις..... τώρα το αν θα φεύγουν ή όχι οι μπεκάτσες είναι θέμα πολλών παραγόντων και σίγουρα όχι μόνο του τσοκ.....

Τον καλύτερο συνδυασμό έχεις επιλέξει! Αν αυξήσεις και κάνα δυο γραμμάρια τη γόμωση στο ίδιο # σκαγιων (πχ 9) θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι και 30μ. Δεν λέω για παραπάνω, γιατί μετά παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι.

Υ. Γ αν κυνηγούσα μπεκάτσα, με RE ή bell και μισοταπα θα έπαιζα.😉
Ναι μπορείς να παίξεις ωραία μπαλιτσα

Back