gvp9000
Banned
Πολύ καλή για την δουλειά που την θες.african girl names with meaning
Γιατί έλεγα ΣΟΚΟΛ ΟΜΠΡΈΛΑ το χαρτί είναι 1χ1.20
αλλα μην μιλάς και εσυ με τα τσοκ διασπορασ
Πολύ καλή για την δουλειά που την θες.african girl names with meaning
Γιατί έλεγα ΣΟΚΟΛ ΟΜΠΡΈΛΑ το χαρτί είναι 1χ1.20
αλλα μην μιλάς και εσυ με τα τσοκ διασπορασ
Μιλάμε για 1 ντουφεκια.Δε λες κάτι διαφορετικό..... αυτό ακριβώς σου λέω.....αν το όπλο είναι στα μέτρα σου και έχεις σταθερή επωμιση με αυτή την τουφεκιά το πουλί θα πέσει..... και ας μην είσαι ακριβώς πάνω του. Αυτό ψάχνουμε σε μπηχτες τουφεκιές. Τώρα το αν κάποιος ρίχνει γρήγορα ή αργά έχει να κάνει με την εμπειρία, το άγχος της καρπωσης και πολλά άλλα..... εγώ προτιμώ να ρίξω μια τουφεκιά με αξιώσεις παρά να ρίξω τρεις και να ελπίζω ότι ίσως θα πέσει.....ο καθένας όπως βολεύεται.
Εχω δει τα δικά σου βλέπεις απέναντι την πλαγιά... εχω και μεριές που δεν βλέπεις ήλιο αλλά δεν θα παω εκπαιδευτικό. Αλλά κακός απαντάω σε εσένα γιατί το μόνο που θες είναι να πετάξεις την πονηριά σου.Που να ειχες και πευκα αναμεσα !! Εκει να δεις ;; Αυτο το μερος ειναι αεροτοπια
Ποια πονηρια μου ρε χομπιστα! δε σου καθεται το ντουφεκι σου και μας εβγαλες ολλες τις πυριτηδες αχρηστες !!! Σου ειπαμε ενα σωρο φυσιγγια και λυσεις ,ακομα και οτι θελει φτιαξιμο το κοντακι σου και εσυ εκει !! Τωρα θελεις να μας πεις και οτι τα μερεντα ειναι καλητερα οπο ολλα τα αλλα οπλα, ενω αλλου βλεπεις και αλλου τουφεκας το ποιος το παιζει εξυπνος δεν ξερω !!Εχω δει τα δικά σου βλέπεις απέναντι την πλαγιά... εχω και μεριές που δεν βλέπεις ήλιο αλλά δεν θα παω εκπαιδευτικό. Αλλά κακός απαντάω σε εσένα γιατί το μόνο που θες είναι να πετάξεις την πονηριά σου.
Καλημέρα..... Αν θέλεις στην Πέρδικα φτιάξε το εξής:, MB36 cx2000 1,80x35 No 7 giovani 20 6* 57,70 . Μπόρεις να βάλεις και sg19 σε αυτό...... Το χειμώνα με πολύ κρύο βάζεις καψουλι 688 η πυρίτιδα 1,85 με Νο 6.Προχθές με έκραζες απλά τις έφτιαξα αυτό βλέπω θα το βάλω περδικα φέτος 1⁰ και μετά συγκεντρωτηρα 7αρι 6αρι 36γρ
Ευχαριστώ και εσενα και όλους που βοηθάνε.Καλημέρα..... Αν θέλεις στην Πέρδικα φτιάξε το εξής:, MB36 cx2000 1,80x35 No 7 giovani 20 6* 57,70 . Μπόρεις να βάλεις και sg19 σε αυτό...... Το χειμώνα με πολύ κρύο βάζεις καψουλι 688 η πυρίτιδα 1,85 με Νο 6.
Με sipe αν θέλεις στα 32 γραμμάρια fiocchi 12/68,50 688 1,55x32V.O.23 No7 6*57,00.
Για χειμώνα κάλυκα και καψουλι το ίδιο πυρίτιδα 1,60 Νο 6 όλα τα άλλα ίδια.......
Πάρε κι ένα ακόμη με mb36......
Cx2000 1,87x37 z2m 18 No 6 6* 57,70
Χαλάμε το θέμα εδώ..... αλλά επειδή μίλησες για πυκνά.... έχει και αλλού όχι μόνο στα μέρη σου ..... ένα μέρος δεν μπορείς από τις φωτογραφίες να το κρίνεις. Υπάρχουν σημεία που αν φερμαρει ο σκύλος θέλεις 15-20 λεπτά για να διανύσεις 100 μέτρα.... δεν είναι παντού έτσι.... υπάρχουν κοτέτσια που πάντα έχουν πουλιά που αν δεν ξέρεις το μέρος δε θα τα δεις ποτέ... μόνο θα τα ακούς....το κυνήγι δεν είναι μόνο η σκοπευτική ικανότητα.... είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων.....ο καλύτερος σκοπευτής αν δεν περπατάει για να φτάσει κοντά στη φερμα δε θα δει μπεκάτσα,αν δεν ξέρει να κλείσει στη φερμα με βάση τον τόπο θα τουφεκαει κλαδιά και θα πεταλωνει μπεκάτσες..... συγνώμη για το μεγάλο κείμενο....ας μεταφερθούν τα μηνύματα από την διαχείριση....Φίλε εκεί που πάω για μπεκάτσα εχεις 1 δευτερόλεπτο και έστριψε.
Εχεις 1⅛ να της βάλεις από αυτό που βλέπεις και μιλάμε για κατω απο 15μετρα
Θα ήθελα να το κάνουν πρόταση στον υπουργό και μάλιστα μα του δείξουν πως γίνετε το κυνήγι άλλου και ότι με τα ατσάλινα σκάγια είναι απαραίτητα!!! Βέβαια δεν νομίζω να ασχολήθηκαν με αυτό το θέμαΤα ομοιώματα για ποιόν λόγο δεν επιτρέπονται ;
Μήπως θέλετε και ΡΑΒΔΟΤΑΘα ήθελα να το κάνουν πρόταση στον υπουργό και μάλιστα μα του δείξουν πως γίνετε το κυνήγι άλλου και ότι με τα ατσάλινα σκάγια είναι απαραίτητα!!! Βέβαια δεν νομίζω να ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα
Ανάλογα το φυσιγγι σου δίνει από 20 έως 35μ οπότε το λες allround.Εγω στο ένα σ/π όταν ρίχνω στο σκοπευτήριο του βάζω δύο LM.Ισχύει ότι το all around τσοκ έιναι το LM (3,5)?
Λέω να το πάρω στη μοντεφέλτρο. Πάντα για τζέμινι μιλάω.
Αν ξαναπάω για κυνήγι θα είναι σχεδόν αποκλειστικά τσίχλα.
Νομίζω έχεις το ιδανικό. Κι εγώ στο ποζέ που πάω σκοπευτηριο αυτο θελω να κάνω. Αλλά τσιμπάει οικονομικά.Ανάλογα το φυσιγγι σου δίνει από 20 έως 35μ οπότε το λες allround.Εγω στο ένα σ/π όταν ρίχνω στο σκοπευτήριο του βάζω δύο LM.
4*, 3,5*, 3* και παίζεις μπάλα ...Ισχύει ότι το all around τσοκ έιναι το LM (3,5)?
Λέω να το πάρω στη μοντεφέλτρο. Πάντα για τζέμινι μιλάω.
Αν ξαναπάω για κυνήγι θα είναι σχεδόν αποκλειστικά τσίχλα.
0,37-0,38 θεωρητικάΤο LM 0,4χιλ δεν είναι?
Μήτσο, νομίζω ότι τα έχεις κάνει λίγο ...σαλάτα !!! Αυτά τα νούμερα πού τα βρήκες ??? Κατά πρώτον δεν είναι σωστή η μετατροπή από ίντσες σε χιλιοστά !!! Το 0.720" είναι 18,288mm (δηλ. περίπου 18,3) και το 0.710" είναι 18,034 (δηλ. περίπου 18 mm).Τα μανίσια τσοκ της Browning είναι κατά γενική ομολογία απαράδεκτα. Είχα πάρει λοιπόν τα έσω έξω της Briley για το 525 μου . Είναι το Classic Hunter με αυλό 18,7 σύμφωνα με το πιστοποιητικό της Τράπεζας της Λιέγης και όχι μετρημένο. Αλλά μάλλον είναι σωστό. Τα δύο τσοκ ήταν το Μ (MOD BRILEY INVPXL MOD 0,720" ή 17,644mm ) και το LF ( LIGHT FULL BRILEY 0.710" ή 17,399mm) . Δεν τα είχα δει τι κάνουν στον πίνακα μέχρι προχθές που μου δόθηκε η ευκαιρία. Παρακάτω οι βολές είναι στα 35μ και τα φυσίγγια είναι τα σκοπευτικά TRAP NSI DUE JAPAN SPECIAL #7.5 24gr που θεωρητικά - αλλά και πραγματικά - έχουν περίπου 300 σκάγια. Καλό θα ήταν να είχα κάτι πιο κυνηγετικό αλλά...δεν είχα άλλα... Οπως φαίνεται στον κύκλο των 75 εκ και τα δύο τσοκάκια βάζουν σχεδόν όλα τα σκάγια μέσα αλλά με ... λίγο διαφορετικό τρόπο.
Αυτό που βλέπω είναι ότι τα τσοκ με βάση τις διαμέτρους είναι φουλ και έξτρα φουλ και δεν έχουν και καμιά μεγάλη διαφορά στην απόδοση οπότε μοιάζει η Briley τα είχε σχεδιάσει με βάση πιο στενούς αυλούς.