Ηλια Ο γκουαλαντι δεν έχει αποσπωμενα πτερύγια?χρειάζετε κ εκεί κόψιμο?.και προκοβε τα πτερύγια
Ηλια Ο γκουαλαντι δεν έχει αποσπωμενα πτερύγια?χρειάζετε κ εκεί κόψιμο?.και προκοβε τα πτερύγια
Με 688 η granular δίνει ρεστα στην ειδια γομοση.αλλα κατο απο 10 βαφμουσΣΤΟ διασπορας θα προτημουσα cx2000 h 688.![]()
gualandi και giovvani τα πτερυγια τουσ εχουν δυο ενωσιεσ σε καθε πτερυγιο του καρδαρα εχει μια παρολα αυτα ο giovvani και καρδαρα δεν ανοίγουν ευκολα γιαυτο κοψιμο. τουσ gualandi στουσ δεκα διασπορισ η 9 ειναι ανοιχτήΗλια Ο γκουαλαντι δεν έχει αποσπωμενα πτερύγια?χρειάζετε κ εκεί κόψιμο?
Μπλε το παλιο. gm3 1,55 ,/cx2000./kardara 22,/32gr.Ζοχιοσ μπλε εξερετικο παντοσ καιρου αλλα πανακριβω.νομιζο οτι ειναι 1,50×32.686 με καρδαρα nobel sport
Δεν είμαι παντογνώστης το κέρατο μου το τραγιο ξέρω κ λόγος δεν μου πέφτει να μιλάω για κατανομές γιατί 3 φορές έχω ρίξει σε χαρτόνι.Για να δουλέψουν τα διασποράς με συγκεκριμένους διασπορείς...θέλει στενό τσοκάρισμα και όχι λιγότερο από 3*...αλλά ποιός ακούει όταν λέμε για ανεμούρια...![]()
στουσ gualandi στουσ δεκα διασπορισ η 9 ειναι ανοιχτή
Τασο κ σε μενα ο Gualandi ειναι μακραν ο συγκεντρωτηρας που θα ανοιξει τα πτερυγια του τουλαχιστον διπλασιες φορες σε σχεση με τους αλλους, ωστοσο στην ιδιογομωση παντα προκοβουμε... Δεν ειναι αναγκη να εφυσιχαζομαστε σε αυτο...Ηλια Ο γκουαλαντι δεν έχει αποσπωμενα πτερύγια?χρειάζετε κ εκεί κόψιμο?
Νικολα ετσι πιστευα κ εγω πριν καποια χρονια κ ετσι πιστευω ακομα για πολλα διασπορας εμποριου αλλα οχι λογο συγκεντρωτηρα... :Αν κ ξεφευγουμε τωρα απο ιδιογομωση, εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα διασπορας του εμποριου ως προς το ανοιγμα της τουφεκιας με ολα σχεδον τα τσοκ, με οπλα κ διευρυμενου κ κανονικου αυλου, πιστευω πως μαλλον ειναι θεμα στησιματος του φυσιγγιου το με τι τσοκ θα "ανοιξουν"... Εχω δει διασπορας να ανοιγουν περισσοτερο με κυλινδρο κ αλλα να πηγαινουν μπαλα, αλλα να ανοιγουν με 3 αστρα κ το ιδιο να ανοιγουν κ με κυλινδρο κτλ... Αν μπορω να κανω μια υποκειμενικη εκτιμησ, ο διασπορεας Giovani κ Θωδη θελουν ενα ελαχιστο τσοκαρισμα,οι υπολοιποι γουσταρουν ανοιχτα τσοκ αν κ γενικα τα γουσταρουν τα ανοιχτα τσοκ...Για να δουλέψουν τα διασποράς με συγκεκριμένους διασπορείς...θέλει στενό τσοκάρισμα και όχι λιγότερο από 3*...αλλά ποιός ακούει όταν λέμε για ανεμούρια...![]()
45 γρ φορτιο δηλαδη? Σε 76αρη καλυκα?Καλημερα στην παρεα περση δουλεψα τα εξης καψουλι 2000 m92 2,15×43+2 αλευρακη σε 3 νουμερο σκαγια με συπερ G magnoum σινγκεντροτηρα με νοτιαδες τα αποτελεσματα στα θυραματα ηταν εκπλικτικα σε βαθμους απο +10μεχρι +18 λετε οταν κατεβη η θερμοκρασια μεχρι -5 να με κρεμασουν ησος χριαστη να ανεβασω πηριτιδα η προτιμοτερο εινε να κατεβω σε γραμαρια στα σκαγια???
Ποια φυσίγγια εμπορίου έχουν gualandi;
Ετσι ακριβως,Το έχω δει σε φυσίγγια εμπορίου.
Νε συνολικο βαρος 45 γραμαρια σε μαγκνουμ καλικα.δυλαδη κατα την αποψη σου να κανω και μια δοκιμη στα 43 γραμαρια με 2,20 +41+2 δηλαδη ωρεο μου ακουγετεΤασο κ σε μενα ο Gualandi ειναι μακραν ο συγκεντρωτηρας που θα ανοιξει τα πτερυγια του τουλαχιστον διπλασιες φορες σε σχεση με τους αλλους, ωστοσο στην ιδιογομωση παντα προκοβουμε... Δεν ειναι αναγκη να εφυσιχαζομαστε σε αυτο...
Νικολα ετσι πιστευα κ εγω πριν καποια χρονια κ ετσι πιστευω ακομα για πολλα διασπορας εμποριου αλλα οχι λογο συγκεντρωτηρα... :Αν κ ξεφευγουμε τωρα απο ιδιογομωση, εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα διασπορας του εμποριου ως προς το ανοιγμα της τουφεκιας με ολα σχεδον τα τσοκ, με οπλα κ διευρυμενου κ κανονικου αυλου, πιστευω πως μαλλον ειναι θεμα στησιματος του φυσιγγιου το με τι τσοκ θα "ανοιξουν"... Εχω δει διασπορας να ανοιγουν περισσοτερο με κυλινδρο κ αλλα να πηγαινουν μπαλα, αλλα να ανοιγουν με 3 αστρα κ το ιδιο να ανοιγουν κ με κυλινδρο κτλ... Αν μπορω να κανω μια υποκειμενικη εκτιμησ, ο διασπορεας Giovani κ Θωδη θελουν ενα ελαχιστο τσοκαρισμα,οι υπολοιποι γουσταρουν ανοιχτα τσοκ αν κ γενικα τα γουσταρουν τα ανοιχτα τσοκ...
45 γρ φορτιο δηλαδη? Σε 76αρη καλυκα?
Εγω στον παγο προτιμω να δουλευω τις πυριτιδες στα ανωτερα ορια τους η τουλαιχτον μεσα στα ορια... Σε ολες τις υπολοιπες συνθηκες στα κατωτατα κ κατω απο αυτα... Στα κατωτατα περνουμε ταχυτητα αλλα χανουμε σε πιεσεις που χρειαζονται στον παγο...Η παραπανω συνταγη δεν νομιζω να μην ανταποκρινοταν σε παγο... Ισως να την ανεβαζα λιγο κ να κατεβζα κανα 2 γρ τα σκαγια...
Lambro κιτρινο διασπορας 36,gm3 διασπορας Κυργιας 32,gorilla πορτοκαλί διασπορας 33γρ..κ.α..Ποια φυσίγγια εμπορίου έχουν gualandi;
Lambro κιτρινο διασπορας 36,gm3 διασπορας Κυργιας 32,gorilla πορτοκαλί διασπορας 33γρ..κ.α..
Δεν θέλω να γεμίσω την σελίδα γιατί θα με χεσουνε..Μόνο με τρία πας να τη βγάλεις;![]()
Όχι.Συνήθως γραφουν διασπορεας με αποσπωμενα πτερύγια..Οι gualandi είναι αυτοί που περιγράφονται σε site ως "πλαστικός ελικοειδής διασπορέας ";
Και Classic Διασποράς ... και Tordo Διασποράς ...Lambro κιτρινο διασπορας 36
Και CLUB 32 ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ... και NAVARO 34 ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ... (βασικά, του Κύργια όλα Gualandi έχουνε...)gm3 διασπορας Κυργιας 32