εμενα μου αρεσει η βαση για τα φυσίγγια , τρομερηΠολη σκονησμενα τα βλεπω τα8αστερα ΝΙΚΟ.!!!!
Ωρεα εινε και τα ζωα αλλα που και που χριαζετε και κανα φτεροτοMονο ζωα Τολι δυστυχως.
Το ερηξαν στην κοκα γιωργοΠολη σκονησμενα τα βλεπω τα8αστερα ΝΙΚΟ.!!!!
Γιατη οχι φηλε ηδιογομοση κανουμε αλοστε ξερης οτο ο πατερας με 3 και αυτον τον σηνγκεντροτιρα μεχρη τα 50 τουβλο τα λαγακια 1,70 ×37 n3 sipe εινε αυτηΟΧ ΟΧ.... μετα το contor no2 εχουμε και διασπορας νο3![]()
Γρηγορη ο νους σου στις πιέσεις ειναι..και καντους μια κεντρικη..........
Σκεψου ο ανθροπος εχει ματιση στο φεγκαρι εδω και χρονια και αφτος ασχολιτε ακομα με μπενελι και κεντρικες σιντιξης εγω του λεω αστα αυτα πιγενε σε αμερικανικι σχολη απατιτα και λιγο μπαρουτι παραπανο αλλα δεν ακουειΓρηγορη ο νους σου στις πιέσεις ειναι..
Αλήθεια γεμίζονται τώρα φυσίγγια με κεντρικη?Νομίζω οτι ηταν μια τεχνική κάποιας άλλης εποχης.
OX OX kai ayta????Το ερηξαν στην κοκα γιωργο
Τσουυυυυυυ ρε Λακη.ass.ενα φυσιγγι που σεβεται τον εαυτο του και για τη χρηση που του κανω εγω θελει και τις σαντηγες και τα κερασακια και τα σιροπια του.....αν με καταλαβαινεις φιλος αλλιωσ´.ass.Σκεψου ο ανθροπος εχει ματιση στο φεγκαρι εδω και χρονια και αφτος ασχολιτε ακομα με μπενελι και κεντρικες σιντιξης εγω του λεω αστα αυτα πιγενε σε αμερικανικι σχολη απατιτα και λιγο μπαρουτι παραπανο αλλα δεν ακουει![]()
Η αληθεια ειναι που βαζω λιγο μπαρουτι...μην ανυσηχεις φιλος απο φετος θα βαζω λιγο παραπανω .......την απο πανωΣκεψου ο ανθροπος εχει ματιση στο φεγκαρι εδω και χρονια και αφτος ασχολιτε ακομα με μπενελι και κεντρικες σιντιξης εγω του λεω αστα αυτα πιγενε σε αμερικανικι σχολη απατιτα και λιγο μπαρουτι παραπανο αλλα δεν ακουει![]()
Και η RM γεμίζει με SIPE (και)στα 36γρ σε κασετίνα..Και το προορίζει για υδρόβια..βρε παιδια τα wolf doublex που ειναι χειμερινο φυσιγγι ο κατασκευαστης βαζει SIPE N. Οι πιο πολυ που γραφετε - αλλα - και τα φυσιγγια εμποριου σε αυτη τη γομωση προτιμουν tecna ή ΜΒ36 . Τι πιστευεται για την επιλογη του παραγωγου (ομολογουμενος ειναι καλο φυσιγγι κ γρηγορο). Γιατι δεν πηγε στη πεπατημενη? Εχει οντως καποιο πλεονεκτημα η SIPE N σε αυτη τη ριξια εν σχεση με τις tecna ή ΜΒ36?
Οι S4n και SipeN είναι οι σταθερότερες πυρίτιδες όλων των εποχών στις τυχόν διακιμάνσεις τους ανά παρτίδες παραγωγής και έτσι κάποιοι τις πρωτιμούν! Κεντρική σύντηξη Τάσαρε κάμει ο Βενετάτος που είναι αρχιμάστορας και ας μη το λέει και ας μη μολογάει μυστικά και να θυμάσαι ότι τσου ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τσου κάμει με κεντρικές, με προσάναμα και με ιδιοβυσματώσεις!!!![]()
Ε....Σαν να σου λεει, γεμισετα εσι..vah.Τότε Νίκο γιατί δε γεμίζουν οι περισσότερες εταιρίες αυτού του ιδίους τα φυσίγγια με SIPE κα προτιμούν τις άλλες 2?
Τότε Νίκο γιατί δε γεμίζουν οι περισσότερες εταιρίες αυτού του ιδίους τα φυσίγγια με SIPE κα προτιμούν τις άλλες 2?