Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παντοσ ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ και με τησ δυο δεν με δυσκολεψαν καθολου πολυ ευκολα βρηκα πολυ αξιολογα setup.

Kαλημέρα...ιδιογομωτάδες :). Καλώς σας βρήκα.Συμφωνω με τον Ηλία,τουλάχιστον για την S4 που έχω κάψει κανα δυο κιλά.Ωραία ''σβησίματα'' στα πουλιά,δε με δυσκόλεψε στο να βρω κάτι αξιοπρεπές..Την έχω δουλέψει με όλα τα καψύλια, με spark gt να ειναι οι πρώτες μου επιλογές.

Οσο για αυτό που γράφει παραπάνω ο Δημήτρης,για το συγκεντρωτήρα,θυμάμαι περιστατικό που μου είχε συμβεί,σε απογευματινό καρτέρι τσίχλας,πάνε τουλάχιστον 20 χρόνια(πως διάολο περάσανε :eek: )..όπου αντί για μπαμ,άκουσα εναν υπόκοφο ήχο.Ακόμα ευχαριστώ τη τύχη μου που η τσίχλα δε μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία για βολή.Μετά εφαγα κανα μισάωρο μέχρι να καταφέρω να βγάλω το σφηνωμένο συγκεντρωτήρα,απο την αγαπημένη μου τότε franchi 610..Φυσίγγια δε θυμάμαι μάρκα,κάποιο εμπορικό επώνυμο,αλλά ποιο δε θυμάμαι..

Nικο πως εξηγεις το γεγονος οτι η S4Ν κατα κυριο λογο και η SIPEΝ κατα δευτερο ειναι πρωτες στις προτιμησεις των ιταλων τσιχλοκυνηγων και μαλιστα σε παρα πολυ ανταγωνιστικες τιμες.
Αφου ειναι ζορικες γιατι γεμιζουν τοσα πολλα φυσιγγια με αυτες και γιατι δεν ζητανε παραπανω χρηματα για τον εξτρα κοπο? Μηπως εχουν καλυτερες μηχανες γομωσης, η υπαρχουν και αλλα επαγγελματικα μυστικα που στην Ελλαδα δεν γνωριζουμε?

Μερικές Ιταλικές βιοτεχνείες ανακάτευαν τα 2 αυτά υλικά σε αναλογίες 50-50% και τα έδιναν στον κόσμο, ενώ οι προτιμήσεις τους ήταν ανέκαθεν στα δύο αυτά υλικά για την σταθερότητά τους και για τις επιδόσεις τους, όπου μπορεί να μην ήταν ποτέ εκρηκτικές όπως πχ. μερικών μονοβασικών ή μερικών τροποποιημένων μονοβασικών, αλλά ήταν μακράν σταθερότερες στις περισότερες περιπτώσεις μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών!!! ;)

Το πιο απλό επαγγελματικό μυστικό είναι να μονόσεις τις πολυμερικές μπουκάλες, εφόσον είναι πολυμερικές, όπως και όλα τα πολυμερικά μέρη ή να τα αντικαταστήσεις...ενώ τα υπόλοιπα όπως είπα για τις απλές μικρές βιοτεχνικές μηχανές είναι να αρχήσεις με μικροποσότητες πούδρας και έπειτα να μπορείς να έχεις ελεγχόμενες συνθήκες κλιματισμού...κτλ...

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι βλακεία. Αν τοποθετήσουμε μια τέτοια "δύσκολη" πυρίτιδα στο ψυγείο ή ακόμα και στην κατάψυξη, τι επίπτωση θα είχε αυτό στην συμπεριφορά της ως προς την χρήση της από έναν ιδιογομωτή; Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να την κάνει πιο ευκολοδούλευτη, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που θα ξανά έφτανε την θερμοκρασία περιβάλλοντος;

Μερικές Ιταλικές βιοτεχνείες ανακάτευαν τα 2 αυτά υλικά σε αναλογίες 50-50% και τα έδιναν στον κόσμο, ενώ οι προτιμήσεις τους ήταν ανέκαθεν στα δύο αυτά υλικά για την σταθερότητά τους και για τις επιδόσεις τους, όπου μπορεί να μην ήταν ποτέ εκρηκτικές όπως πχ. μερικών μονοβασικών ή μερικών τροποποιημένων μονοβασικών, αλλά ήταν μακράν σταθερότερες στις περισότερες περιπτώσεις μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών!!! ;)

Το πιο απλό επαγγελματικό μυστικό είναι να μονόσεις τις πολυμερικές μπουκάλες, εφόσον είναι πολυμερικές, όπως και όλα τα πολυμερικά μέρη ή να τα αντικαταστήσεις...ενώ τα υπόλοιπα όπως είπα για τις απλές μικρές βιοτεχνικές μηχανές είναι να αρχήσεις με μικροποσότητες πούδρας και έπειτα να μπορείς να έχεις ελεγχόμενες συνθήκες κλιματισμού...κτλ...
Για τον ιδιο λογο εμεις θα βαλουμε μπουκαλες απο JOHNNIE WALKER που εναι και τετραγωνες και θα μπορεσουν να ενωθουν για να δουλεψει καλυτερα η δονηση.......δονητη που θα βρουμε........

Για τον ιδιο λογο εμεις θα βαλουμε μπουκαλες απο JOHNNIE WALKER που εναι και τετραγωνες και θα μπορεσουν να ενωθουν για να δουλεψει καλυτερα η δονηση.......δονητη που θα βρουμε........

E να, τωρα κατι τετοιες ερωτησεις κανεις, και με γαργαλαει να σου ποσταρω λινκ απο sex shop

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι βλακεία. Αν τοποθετήσουμε μια τέτοια "δύσκολη" πυρίτιδα στο ψυγείο ή ακόμα και στην κατάψυξη, τι επίπτωση θα είχε αυτό στην συμπεριφορά της ως προς την χρήση της από έναν ιδιογομωτή; Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να την κάνει πιο ευκολοδούλευτη, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που θα ξανά έφτανε την θερμοκρασία περιβάλλοντος;
Να κανεις παγωτακι με σιροπι νιτρογληκερινης θελεις.hair.;να βαλεις το φυσιγγι στη καταψυξη στους -18 εχει λογο τη πυριτηδα γιατι.xm.οι διβασηκες στερεοποιουνται λογο πιεσης οχι λογο ψυχους

Αυτό Γιώργο είναι τεράστιο λάθος, διότι το κρύο σώμα εντός του πολυμερικού κάλυκα θα σχηματίσει υγρασία και οι σταγόνες θα αλοιώσουν την χημική σύσταση του προωθητικού ηλικού!!! ;)

Ρε κουμπάρο να πούμε...δεν έχουμε πει ότι δεν πρέπει ποτέ να μπλέκουμε με ηλεκτρικά για αποφυγή ανατίναξης; ;)

Αυτό Γιώργο είναι τεράστιο λάθος, διότι το κρύο σώμα εντός του πολυμερικού κάλυκα θα σχηματίσει υγρασία και οι σταγόνες θα αλοιώσουν την χημική σύσταση του προωθητικού ηλικού!!! ;)

Ρε κουμπάρο να πούμε...δεν έχουμε πει ότι δεν πρέπει ποτέ να μπλέκουμε με ηλεκτρικά για αποφυγή ανατίναξης; ;)
Εξωτερικο δονητη μαστορα με δυο συστηματα σε σχημα U μεσα στις μπουκαλες για να.........βαρεθηκα νικο εγω θα στα λεω ολα,οπως εχω κανει στη luman.my man.

Την σημερον ημερα δεν μπορουμε να μηλαμε για διαβροσης απο πυριτιδες εγω που την δουλεβω πολυ sipeN και tekna δεν εχω δη κατι τετιο αλοστε δεν υπαρχη νομιζω κινηγος που να μην καθαριζη το οπλο του με μια μπακετα εστο 2 φορες καθε βδομαδα αν δεν το κανη αυτο πολη πηθανο εινε να παθει το οπλο του απο αλλα πραγματα οπος σκουργιες παρα απο διαβροση η sipeN απλα δεν εινε για τους λατρες της ποσοτητας και τον μιχανον εινε μια.πηριτιδα που θα σε αναγκαζη να την ζιγησεις στο χερακι παραδοσιακα αν θες τωρα τσιχλοφησιγκα επισης δεν νομιζω βα επιλεξη καπιος sipe λογο της τημης της
μην βιαζεσαι γιατι θα γλυστρησεις και θα πεσεις , αν ριχνεις διβασικες σκουπισε καλα τις κανες των οπλων σου , περασε τες με βουρτσα , μετα σε ένα σκοτεινο δωματιο ριξε φως με δυνατο φακο και τσεκαρε σχολαστικα τις θαλάμες των οπλων σου οι οποιες για να ξερεις είναι αχρωμιωτες , παρε για κάθε ενδεχομενο και το τηλεφωνο ενός καρδιολογου και εχε και ένα φιλο σε ετοιμοτητα να σε παει νοσοκομειο

Εξωτερικο δονητη μαστορα με δυο συστηματα σε σχημα U μεσα στις μπουκαλες για να.........βαρεθηκα νικο εγω θα στα λεω ολα,οπως εχω κανει στη luman.my man.
η καλυτερη ογκομετρηση στις διβασικες καλλιτεχνη είναι η δονηση που κανει το χερι όταν ριχνει την μπαρουτη στην ζυγαρια , ένα ένα στο χερι φιλε , τι γιατρος εισαι ???? ασε την τεχνολογια στους νεοπες

Nικο πως εξηγεις το γεγονος οτι η S4Ν κατα κυριο λογο και η SIPEΝ κατα δευτερο ειναι πρωτες στις προτιμησεις των ιταλων τσιχλοκυνηγων και μαλιστα σε παρα πολυ ανταγωνιστικες τιμες.
Αφου ειναι ζορικες γιατι γεμιζουν τοσα πολλα φυσιγγια με αυτες και γιατι δεν ζητανε παραπανω χρηματα για τον εξτρα κοπο? Μηπως εχουν καλυτερες μηχανες γομωσης, η υπαρχουν και αλλα επαγγελματικα μυστικα που στην Ελλαδα δεν γνωριζουμε?
με ειχες ρωτησει και εμενα παλιοτερα , η δικη σου γνωμη ποια είναι φιλε ? τι λες να ισχυει τελικα ?

η καλυτερη ογκομετρηση στις διβασικες καλλιτεχνη είναι η δονηση που κανει το χερι όταν ριχνει την μπαρουτη στην ζυγαρια , ένα ένα στο χερι φιλε , τι γιατρος εισαι ???? ασε την τεχνολογια στους νεοπες
Καμια φορα θελω καμια 50αρια γρηγορα για τσιχλες οποτε ογκομετρικο, τσεκ φυσικα στη ζυγαρια και βουρ για απογευματινο

Status
Not open for further replies.
Back