Dimitris benelli
Banned
τα μπενελια φιλε είναι από παλια φιλαράκια καλα με την ΒP , δουλευει παρα πολύ καλυτερα ο Ζ2Μ σε αυτές τις κανες , η συνταγή σου είναι αστερι με την PSB 2Ο πατριώτης με τη comfort![]()
τα μπενελια φιλε είναι από παλια φιλαράκια καλα με την ΒP , δουλευει παρα πολύ καλυτερα ο Ζ2Μ σε αυτές τις κανες , η συνταγή σου είναι αστερι με την PSB 2Ο πατριώτης με τη comfort![]()
φιλε εισαι πολυσταδιακος , εγω είμαι πιο παραδοσιακος , καλυτερα να σου απαντησουν οι πιο ειδικοι σε αυτά τα εργαΔημητρη οι δοκιμες εγιναν τον φλεβαρη 5-6 βαθμους *8 drago 20 12χιλ κενο με χρηση 3 σταδιου 68.5- 57.00 cortini I2s.
Το ρελι drago 20 65.4 -60.00 cortini Ios .
Κανη breda θαλαμη 3" αυλος 18.4χιλ- 66εκ εξωτερικο τσοκ 7/10
Ταχογραφος χρονι και χαρτονια στα 35μ (κορδελα)
Οπότε προχωράμε δυνατάτα μπενελια φιλε είναι από παλια φιλαράκια καλα με την ΒP , δουλευει παρα πολύ καλυτερα ο Ζ2Μ σε αυτές τις κανες , η συνταγή σου είναι αστερι με την PSB 2
Δε μου λέτε τώρα..Εχω κανα κιλό PSB 2 ,εχω κάνει κάτι δοκιμούλες,μου αρεσει πολύ στο 1,80χ34/ν 6- με 688- ζ2μ18..Θα δοκιμάσω και με SG,που μου πρότεινε ενας φιλος,.Ενα μαλακο και γρήγορο 34αρι για καθημερινή χρήση σε ν 6 και ν 7 είναι το ζητούμενο..Καθε γνωμη καλοδεχούμενη![]()
Λοιπον πυραματιστικα λιγο με την psb 1 σε κοντρα δοση με cx 2000 απο 1.95 - 2.15 στα 30 γραμαρεια με τον ιδιο συγκεντρωτηρα απο τα 430 μ/δ και πανω δεν υπηρχαν κατανομες που να αξιζει να αναφερθον λογω παραμορφωσεις τον σκαγιον. Το αστερι εδωσε σωστες κατανομες απο τα 430 και κατω το ρελι αρχισε να στρωνει στα 410 . Το ρελι ηταν κλειστο στα 60.00 χιλ ισως να ηθελε κλεισιμο σε πιο ψηλο καληκα αλλα θα μου αλαζε η ογκομετρια και το κιαθιο. Η εντυπωση που μου αφησε η δοκιμη ειναι οτι το αστερι τιθασευη καλητερα τις υψηλες ταχητητες
Σορρυ σακη αλλα που θα χρησιμοποιησεις κοντρα δοση στα 30gr και σε τη νουμερο σκαγια;Λοιπον πυραματιστικα λιγο με την psb 1 σε κοντρα δοση με cx 2000 απο 1.95 - 2.15 στα 30 γραμαρεια με τον ιδιο συγκεντρωτηρα απο τα 430 μ/δ και πανω δεν υπηρχαν κατανομες που να αξιζει να αναφερθον λογω παραμορφωσεις τον σκαγιον. Το αστερι εδωσε σωστες κατανομες απο τα 430 και κατω το ρελι αρχισε να στρωνει στα 410 . Το ρελι ηταν κλειστο στα 60.00 χιλ ισως να ηθελε κλεισιμο σε πιο ψηλο καληκα αλλα θα μου αλαζε η ογκομετρια και το κιαθιο. Η εντυπωση που μου αφησε η δοκιμη ειναι οτι το αστερι τιθασευη καλητερα τις υψηλες ταχητητες
Εχω κανα κιλό PSB 2 ,εχω κάνει κάτι δοκιμούλες,μου αρεσει πολύ στο 1,80χ34/ν 6- με 688- ζ2μ18..Θα δοκιμάσω και με SG,που μου πρότεινε ενας φιλος,.Ενα μαλακο και γρήγορο 34αρι για καθημερινή χρήση σε ν 6 και ν 7 είναι το ζητούμενο..Καθε γνωμη καλοδεχούμενη![]()
Για μενα δεν νομιζω οτι αξιζει με την PSB1 να κανεις τετοια "εργα" εκτος κ αν το γουσταρεις οποτε παω πασο... Εγω θα εφτιαχνα ενα φυσιγγακι στα 31 γρ χωρις να ψαχνω για τοσο υψηλες ταχυτητες βαση των κυνηγιων που κανεις...Οποτε Νικ για να το φορτωσω τοσο πολλη επρεπε να παω σε το ρελι σε 12/76...
Θωδη δεν εχωμονο ζ2μ18 μου εχει αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις,μαλακιά,καλή συγκέντρωσηΜε Θωδη δοκιμασες Γιαννη? .xm.
Αυτην την PSB2 την εχω βαλει στο ματι... Για το μπασιματα ειδικα πρεπει να ειναι φωτια...
Για μενα δεν νομιζω οτι αξιζει με την PSB1 να κανεις τετοια "εργα" εκτος κ αν το γουσταρεις οποτε παω πασο... Εγω θα εφτιαχνα ενα φυσιγγακι στα 31 γρ χωρις να ψαχνω για τοσο υψηλες ταχυτητες βαση των κυνηγιων που κανεις...
εσυ φιλε δεν γεμιζεις και ξερεις πιο πολλα από εμας που γεμιζουμε , πρεπει να ξεκινήσεις
Περίμενε λίγο φίλε και αν πάνε καλά τα πραγματα- αν οχι μέχρι την έναρξη, σίγουρα μέχρι τα Οκτωβριανά μπασίματα- ευελπιστώ να μιλάω και με πράξεις εδω μέσα και όχι με ''χλιαρή'' θεωρία...![]()
Τα ποδαράκια του z2m δεν μου στραβοπατάνε,αφού...μόλις που πατάνε !Εάν είναι Γιάννη να δοκιμάσεις με SuperG, καλύτερα δοκίμασε με GT ή ακόμη καλύτερα με Drago ώστε να είσαι ταχύτατος και το ίδιο ελαφρύς, διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις με τον Diamant B&P ώστε να μην τύχει να σου στραβοπατήσει κάποιο ποδαράκι του Z2M
Σάκη, εφόσον ξεκινήσουμε από το νούμερο σκαγιού και δούμε τι μπορεί να γίνει, εξετάζουμε επίσης το κλασικό setup http://www.idiogomosi.com/pages/posts/psb1---32-grn-8-1047.php και κοιτάμε να δούμε πως θα το κάνουμε ελαφρά κόντρα δόση, δηλαδή: 1.70x32 -> 1.80x31 -> 1.90x30 και 2.00x30 με χοντρό σκάγιο
Δεν είμαι μάστορας της PSB, αλλά μπορώ να σου πω πολύ εύκολα ότι για να περάσουμε από το 68.50-1.70x32->56.00 του αστεριού, στην ογκομετρία του ρελιού 65.40->60.00, θα έχουμε ότι: 69.40-1.80x33 με τζαμάκι -> 67.40-1.75x33 -> 65.40-1.70x32
Επίσης εάν μετράς την ταχύτητα στο 1.5 μέτρο από το στόμιο της κάννης και έχεις ένδειξη περί τα 430 m/s, είναι σαν να έχεις σχεδόν 450 m/s ταχύτητα στομίου και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κοιτάς ποτέ την κατανομή...αλλά μόνο εάν τουφεκίσεις το θήραμα και το πετύχεις!!! .shoot.
Ας το παμε μια απο την αρχη....Γιατι να κατσω να κανω οοοολλλλοοο αυτο το πραγμα το οποιο εχω γραψει απειρες φορες,και τι στιγμη που ετσι και αλλιως δεν θα το δεχθεις,και χωρις καν να σκεφτεις οτι προτεινεις το τελαρο διατρησεις,που δεν ξερεις αν ειναι ακριβεις σε αυτο που κανει,και δεν δεχθηκες ποτε τον χαρτοπολτο που ειναι βαρετα επαναληψιμο σε αυτο που κανει,και χρονογραφημενο!Μονο και μονο γιατι, οτι και να γραψω εγω παντα ειναι λαθος για σενα,και σε ευχαρηστω για την αξια που δεινεις στα γραφομενα μου παντα,το 2016 ομως ειλικρινα σε θεματα βλητικης η αποψη σου στο πως θα κανω δοκιμες δεν με ενδιαφερει,ευχαριστω για το ενδιαφερων σου.Σαράντο, εάν μπεις στον κόπο να μου περιγράψεις αναλυτικά πως κάνεις τις δοκιμές σου, να είσαι σίγουρος ότι θα στις βγάλω άκυρες και μάλιστα μέσα σε λίγες γραμμές, διότι αποκλείεται να γνωρίζεις να εφαρμόσεις τον όρο παραμετροποίηση στην πράξη και εκείνο το ενδεικτικό που λαμβάνεις, ενδέχεται να το λαμβάνεις χωρίς επαναληψιμότητα, σε αντίθεση με τις δικές μου τεχνικές που είναι πάντα απόλυτα παραμετροποιημένα επαναλήψιμες!
Ο στεννος αυλος σε συνδιασμο με στεννα τσοκ επιμηκηνει την ατρακτο υπερβολικα,γιαυτο σε αυτο το συνδιασμο εχω επιμηκηνει του κωννους στα δικαννα μου στης καννες που φορουν στανταρ σφιχτα τσοκ.Η ερωτηση ομως ειχε να κανει με τα κυαθια,και μπορω να κανω δοκιμες με ενα κυαθιο σε ολους του αυλους.Ποτε δεν ειδα με καποιο απο αυτα που ετυχε να δουλεψω να ριχνω με καποια συσφιξη με τον αυλο να αλλαζει,και να αντιμετωπισα προβληματα σε διατρηση η κατανομη/συγκεντρωση....Τι δουλεια εχει το προβλημα των στεννων αυλων-τσοκ,και τα προβληματα που εχει αυτος ο συνδιασμος...με το κυαθιο?Διοτι κατω απο ιδανικες συνθηκες...και οχι αστατο καιρο, ο συνδιασμος αυτος,,,με το ιδιο κυαθιο που ριχνεις με αυλο 18.8....δινει την ιδια συγκεντρωση.......Το πακετο....αποτελειται απο ιδιογομωση-καννες-δοκιμες...και οχι μονο να ασχολησαι με 1 η 2 απο τα 3......Εάν ο μαμήσιος 18.2 με τον μαμήσιο 18.8 είναι ίδιος, τότε δεν θα χρειαζόμασταν τα παρακάτω:
Δηλαδη πως πιστευεις οτι γινοται η δοκιμες ρε Νικο,δηλαδη μονο αυτους που θεωρεις φιλους σου δουλευουν αυτα τα πραγματα,εμεις τι κανουμε?Δεν εχουμε παγκους χρονογραφους,σταθερα σταντ και μετροταινιες?Για μια φορα ακομα ευχαριστω πολυ για τη εκτιμηση.Όταν ο Αποστόλης είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες παραμετροποιημένες δοκιμές στο σκοπευτήριο και είχε στήσει όλο τον εξοπλισμό, πλην του πρώτυπου τελάρου διάτρησης, δηλαδή τον ταχογράφο, το σταθερό σταντ, το τραπέζι, τη καρέκλα, τη μετροταινία, τη βάση με τα φυσίγγια και το τετράδιο και την φωτογραφική μηχανή, αυτό που κόστιζε τα πιο πολλά λεφτά από όλα τα υπόλοιπα ήτανε τα χαρτόνια και επειδή δεν είχαμε λεφτά το αφήσαμε το θέμα και αυτό είχε γίνει ακριβώς 4 χρόνια πριν...
Καμια φορα αναλογα την πυριτηδα θελει και λιγο πατημα το κυαθιο γνωμη μου παντα...αλλιως παμε σε αλλα κλεισηματα με σφιχτα στενα ρελια κεντρικες κ.τ.λ.Τα ποδαράκια του z2m δεν μου στραβοπατάνε,αφού...μόλις που πατάνε !..ο drago και ο gt λόγω σκληρότητας πιθανόν να ειναι ιδανικοί να δώσουν μια πιο ''χειμωνιάτικη ''εκδοχή στο φυσίγγι,θεωρητικά τουλάχιστον
![]()
Μια χαρα εινε το 9 νουμερο φιλος εγω κηνιγαω κερκυρα τα επιπεδα ηγρασιας εδω φτανουν τα επιπεδα αμαζονιου και λιγο που σου λεω ολα εινε θεμα αρμονιας φυσιγκιου και κανης αμα στο δουλεβη ενα φισιγκι το οπλο σε κανονικες θερμοκρασιες χιμονα εδωαπο -5 μεχρι 15 μια χαρα εινε και το 9γραψατε ολοι διαφορες παραλλαγες με την Ακουιλα γι α να δουλεψει σε μουχλα και υγρασια όπως ζητησε ο φιλος . δεν ειδα καποιον να του του πει , που πας ρε καραμητρο με 9 ν σκαγι στην μουχλα και στην υγρασια ???????? τι να σου κανει η κάθε ακουιλα σιπε και δεν ξερω εγω τι με 9 νουμερο σκαγι σε τοσο εχθρικο περιβάλλον για τα κακομοιρα τα σκαγακια ?? κατεβασε ν σκαγιων ρε φιλεεεεεεε , και μην πειράζεις την ακουιλα τηνη καψερη , η οποια εδώ που τα λεμε είναι αριστο τσιχλομπαρουτο
Μάλλον Βίκτορα κληρονομική είναι η ασθένεια, από τον πατέρα μου, αλλά δω μέσα... μου την ξαναφουντωσατε...χεχεχε, σε κολλησαμε Ιντερνετικα το μικροβιο
ΣυμφωνώΚαμια φορα αναλογα την πυριτηδα θελει και λιγο πατημα το κυαθιο γνωμη μου παντα...αλλιως παμε σε αλλα κλεισηματα με σφιχτα στενα ρελια κεντρικες κ.τ.λ.