Και εμένα ποτέ δεν μου έκατσε ωραία.Μονο εγω δεν την συμοπαθησα αυτη την Α1 ποτε... .xm..buy buy.![]()
Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των 33γρ.
Και εμένα ποτέ δεν μου έκατσε ωραία.Μονο εγω δεν την συμοπαθησα αυτη την Α1 ποτε... .xm..buy buy.![]()
Και εμένα ποτέ δεν μου έκατσε ωραία.
Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των 33γρ.
η α1ειναι η Μοναδική μονοβασικη πυριτιδα που τα βάζει στα ανετα με τησ τροποποίημενεσ μονοβασικεσ και διβασηκεσ απλοσ παιδια δεν την ψαξατε.στα 33/34gr.απλοσ δίνει ρεστα.και αυτα που λενε οτι δουλεύει μονο με ξερω καιρω ειναι μα.......σ.εχω βαρεσει με -2 και ολικο παγετω με μια απλη γωμοση τησ 1,70×33/34. Και 6αρια σκαγια και τα παπια τα σκονηζε στα 35/40.μετρα.για μενα ειναι πολυ μεγαλη πυρητιδαΚαι εμένα ποτέ δεν μου έκατσε ωραία.
Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των
η α1ειναι η Μοναδική μονοβασικη πυριτιδα που τα βάζει στα ανετα με τησ τροποποίημενεσ μονοβασικεσ και διβασηκεσ απλοσ παιδια δεν την ψαξατε.στα 33/34gr.απλοσ δίνει ρεστα.και αυτα που λενε οτι δουλεύει μονο με ξερω καιρω ειναι μα.......σ.εχω βαρεσει με -2 και ολικο παγετω με μια απλη γωμοση τησ 1,70×33/34. Και 6αρια σκαγια και τα παπια τα σκονηζε στα 35/40.μετρα.για μενα ειναι πολυ μεγαλη πυρητιδα
A1 με την Aquila απέχουν έτη φωτός .shake.Η α1 είναι αυτή που λένε ότι είναι ίδια με την aquilla?
Αλλο τι ακούγεται και αλλο τι γίνεται στην πράξη.Διαφέρουν πολυ και στην απόδοσήΑκουγεται οτι η Α1 κατασκευαζεται για την Cheddite με την ονομασια Aquila και αλλο χρωμα, αλλα ιδια χαρακτηριστικα
Ενα απο τα καλυτερα τσιχλοκυνηγια που εχω κανει το εκανα με φυσιγγια Α1, 1.60-καψουλι 688-32γρ σκαγια-βυσμα 22αρι
Ολλα ειναι θεμα στησειματοσ εγω και με τησ δυο δεν εχω κανενε θεμα ουτε με 100% υγρασιαΕγώ πάντως την aquilla την γουστάρω πολύ και στην έναρξη την έχω δουλέψει στο τρυγόνι και σε τσίχλα όλη την σεζόν. Στην υγρασία βέβαια τα παίζει τελείως αλλά και ποια δεν έχει πρόβλημα εκεί;
Ουτε καν.... .buy buy.Gm3 στο 1,80 με 36 η 37γρ γινετε???????![]()
Ειναι επικυνδινο Αρι?Αυτο μου το είπαν σήμερα..Ουτε καν.... .buy buy.