Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μονο εγω δεν την συμοπαθησα αυτη την Α1 ποτε... .xm..buy buy. .sarcastic.
Και εμένα ποτέ δεν μου έκατσε ωραία.
Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των 33γρ.

Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των 33γρ.

Βάλτε κι μένα στη λίστα, ποτέ δεν μου έκατσε ωραία τουφεκιά.

Είδα όμως κυνηγούς των 2000 -3000 φυσιγγιων το χρόνο να κεντανε με ιδιογομωσεις των
η α1ειναι η Μοναδική μονοβασικη πυριτιδα που τα βάζει στα ανετα με τησ τροποποίημενεσ μονοβασικεσ και διβασηκεσ απλοσ παιδια δεν την ψαξατε.στα 33/34gr.απλοσ δίνει ρεστα.και αυτα που λενε οτι δουλεύει μονο με ξερω καιρω ειναι μα.......σ.εχω βαρεσει με -2 και ολικο παγετω με μια απλη γωμοση τησ 1,70×33/34. Και 6αρια σκαγια και τα παπια τα σκονηζε στα 35/40.μετρα.για μενα ειναι πολυ μεγαλη πυρητιδα

η α1ειναι η Μοναδική μονοβασικη πυριτιδα που τα βάζει στα ανετα με τησ τροποποίημενεσ μονοβασικεσ και διβασηκεσ απλοσ παιδια δεν την ψαξατε.στα 33/34gr.απλοσ δίνει ρεστα.και αυτα που λενε οτι δουλεύει μονο με ξερω καιρω ειναι μα.......σ.εχω βαρεσει με -2 και ολικο παγετω με μια απλη γωμοση τησ 1,70×33/34. Και 6αρια σκαγια και τα παπια τα σκονηζε στα 35/40.μετρα.για μενα ειναι πολυ μεγαλη πυρητιδα

Ηλία δεν την είχα φτάσει στα 33 γρ. 31-32 έχω δοκιμάσει μόνο. Μέ εβαλες σε σκέψεις γτ μου έχει μείνει λίγη...Ευκαιρία για δοκιμές.

Ένα κουτί έχω ρίξει φέτος το χειμώνα με το 20αρι, με χιονι και δεν μ αρεσε ουτε εμενα...

A1 με την Aquila απέχουν έτη φωτός .shake.

A1
a1special3.jpg

Aquila
aquila.jpg

a1special3.jpg
[/url] image sharing sites[/IMG]

Ακουγεται οτι η Α1 κατασκευαζεται για την Cheddite με την ονομασια Aquila και αλλο χρωμα, αλλα ιδια χαρακτηριστικα

Ενα απο τα καλυτερα τσιχλοκυνηγια που εχω κανει το εκανα με φυσιγγια Α1, 1.60-καψουλι 688-32γρ σκαγια-βυσμα 22αρι

Δεν εννοούσα εμφανισιακά, μάλλον δεν το περιέγραψα σωστά. Εννούσα στην πράξη, στην συμπεριφορά.

Ακουγεται οτι η Α1 κατασκευαζεται για την Cheddite με την ονομασια Aquila και αλλο χρωμα, αλλα ιδια χαρακτηριστικα

Ενα απο τα καλυτερα τσιχλοκυνηγια που εχω κανει το εκανα με φυσιγγια Α1, 1.60-καψουλι 688-32γρ σκαγια-βυσμα 22αρι
Αλλο τι ακούγεται και αλλο τι γίνεται στην πράξη.Διαφέρουν πολυ και στην απόδοσή

Εγώ πάντως την aquilla την γουστάρω πολύ και στην έναρξη την έχω δουλέψει στο τρυγόνι και σε τσίχλα όλη την σεζόν. Στην υγρασία βέβαια τα παίζει τελείως αλλά και ποια δεν έχει πρόβλημα εκεί;

Εγώ πάντως την aquilla την γουστάρω πολύ και στην έναρξη την έχω δουλέψει στο τρυγόνι και σε τσίχλα όλη την σεζόν. Στην υγρασία βέβαια τα παίζει τελείως αλλά και ποια δεν έχει πρόβλημα εκεί;
Ολλα ειναι θεμα στησειματοσ εγω και με τησ δυο δεν εχω κανενε θεμα ουτε με 100% υγρασια

Γενικα κακα μπαρουτια δεν υπαρχουν. Το θεμα ειναι ποσο εισαι διατεθειμενος να ασχοληθεις, να ψαξεις γομωσεις και στησιματα, και κυριως να παραδεχτεις οτι για τις αστοχιες σου σπανιως φταινε φυσιγγια-οπλα-ματι κακο και λοιπα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back