Ευχομε να έτσι..πιστευω το αντίθετο γιατί ειναι γνωστό ο εν λόγω κάνει του κεφαλιού..Τα λέω και τα φωνάζω αλλα περνω την απάντηση δεν υπάρχει πρόβλημα.Πολυ επικυνδινο... Μαλλον πλακα σου εκαναν...
Ευχομε να έτσι..πιστευω το αντίθετο γιατί ειναι γνωστό ο εν λόγω κάνει του κεφαλιού..Τα λέω και τα φωνάζω αλλα περνω την απάντηση δεν υπάρχει πρόβλημα.Πολυ επικυνδινο... Μαλλον πλακα σου εκαναν...
ηλια ερωτηση.λες για του καρδαρα.εχεις δοκιμασει με gualandi?και τι σκαγια 8 1/2 8 η 9?σε ρωταω γιατι μ ενδιαφερει αυτη η γομωσηΑ1 ,1,70×32fiochhi 616,καρδαρα 21/22 οποιοσ σου κατσει απο ογκομετρια.57,7 δοκιμασμενο με Browning maxus/beretta a400.τρομερο κυχλοφυσιγγο.και εξαιρετικά σταθερω.
δηλαδη με στροφειο Ι2 S DANIELE MANCINI τι γινετε?Το 616 που ειναι ενα καψουλι ισχυρό προσ χαμηλο. και ο συγκετρωτηρασ του καρδαρα που ειναι αρκετα μαλοκοσ σε συνδιασμο με ρελιασμα στα 57,7/8.το κανουν πολυ ισορροπιμενο και με στροφιο bn2special. αλλοσ με αλλο στροφιο μπορι να το βγαλη φουρνελο.αν και αμφιβαλο σίγουρα όμως αν ρελιαζη με αλλο στροφιο θα βγαλη διαφορετικο φυσηγγι
Μπορι να σου βγει και πολυ καλητερο μπορι και μαπα απλοσ εχεισ ενα μπουσουλα.δηλαδη με στροφειο Ι2 S DANIELE MANCINI τι γινετε?
Εχω δει φυσίγγι να μην ειναι καλά κλεισμένο και να εχει μπει σιλικόνη για να μην φύγουν τα σκάγια.Αδυνατον να καταλάβει.Πολλες φορές πάει η στάμνα στη βρύση κάποτε ομως σπάει..
Gm3 στο 1,80 με 36 η 37γρ γινετε???????[/QUOTEΕ
Φίλε μου! καλού κακού κράτα μια απόσταση ασφαλεία από το γνωστό σου και το όπλο του, όταν πάτε μαζί για κυνηγι.
Α1 ,1,70×32fiochhi 616,καρδαρα 21/22 οποιοσ σου κατσει απο ογκομετρια.57,7 δοκιμασμενο με Browning maxus/beretta a400.τρομερο κυχλοφυσιγγο.και εξαιρετικά σταθερω.
Μπα δεν το πιστεύω, μάλλον θέμα μάρκετινγκ είναι...Όμως στα ψιλά σκάγια θα μπορούσε να έχει μικρότερο μέταλλο.ομως ίσως ήταν φασαρία για τον κατασκευαστή να έχει δυο διαφορετικούς κάλυκες για το ίδιο φυσίγγι.
Μπορει να ειναι θεμα μαρκετινκ.Πιστευω ομως πως οχι.Στις μερες μας ειδικα δεν ανεβαζεις το κοστος ετσι απλα και χωρις λογο.Με τον ψηλο παφυλα σιγουρευει την εξολκευση του φυσιγγιου μετα την βολη και κρατα την καλη αποδοση χωρις την παραμικρη απωλεια στην πιεση απο την μηδαμινη παραμορφωση του παφυλα.Εχω δει και σκοπευτικα φυσιγγια με μεγαλο παφυλα.Μαλλον ομως καταφερνει δυο πραγματα ταυτοχρονα.Σωστο μαρκετινκ και καλη σταθερη ποιοτητα.Μην ξεχναμε οτι το "καφε" ειναι φυσιγγι θρυλος.Αν και η απορία μου είναι για φυσίγγι εμπορίου βάζω την ερώτηση εδώ γιατί αφορά κ την ιδιογομωση..Το καφέ λαμπρο 33γρ από ανέκαθεν κυκλοφορούσε με μεγάλο παφυλα..Η απορία είναι ποιος ο λόγος αφού είναι 33γρ φυσίγγι?οκ στα χοντρά σκάγια η αλήθεια είναι ότι έχει πιέσεις..Όμως στα ψιλά σκάγια θα μπορούσε να έχει μικρότερο μέταλλο.ομως ίσως ήταν φασαρία για τον κατασκευαστή να έχει δυο διαφορετικούς κάλυκες για το ίδιο φυσίγγι..Ίσως είναι υπερβολή όμως στην μαλακή του έκδοση να έχει μεγάλο παφυλα..Εσείς η ιδιογομωτες κάτι θα ξερετε..και σίγουρα το έχετε ανοίξει και δει τα υλικά..
Ειναι αυτο που περιγραφω και παραπανω.Η διογκωση του μεγαλυτερου παφυλα(περισσοτερο μεταλλο) ειναι μικροτερη κατα τον πυροβολισμο και μπορει να κρατα και 50 μπαρ πιεση παραπανω.Αλλοι αποδοση εχει μια μπαρουτι οταν την βάζουμε σε καλυκα με 12αρι πελμα αλλοι με 16αρι πελμα.δεν ξερω γιατι(μάλλον αλλάζει η καύση τησ ) αυτο το εχω παρατήρηση πολλεσ φορές οταν μενω απο καληκεσ με 12αρι πελμα.