Δ
Δημητρης Βenelli
για τη μαξους τα εφτιαξες ? 7-9 για ποιο θήραμα φιλε ? τρυγονι στην εναρξη ?http://s8.postimg.org/wzctjce7l/IMG_20150805_103502.jpg?noCache=1438761958 αντε και λιγα φυσηγγακια με mb36στα 34γρ. 7/9σκαγια
για τη μαξους τα εφτιαξες ? 7-9 για ποιο θήραμα φιλε ? τρυγονι στην εναρξη ?http://s8.postimg.org/wzctjce7l/IMG_20150805_103502.jpg?noCache=1438761958 αντε και λιγα φυσηγγακια με mb36στα 34γρ. 7/9σκαγια
1,85×34 καρδαρα20.688.57,5καψουλι 688 ? πατημα ?
Με gt21 και psb1 φτιαχνο και ενα πολυ καλο τρυγονοτσιχλοφυσηγγο 1,70×33με 688.το 688 μου εχει καθιση πολύ καλά με σχεδόν με όλες τησ μπαρουτεσ που δοκιμαζω φετοσ θα το βάλω και στην granular
Αυτό που είπα είναι με το να λέει κάποιος 31 γρ σκάγια για μια πυρίτιδα αντιστοιχεί σε δεκάδες συνδυασμούς. Επίσης έχω ξαναπεί ότι είναι εύκολο κάποιος αρχάριος να κάνει ένα λάθος από κάτι που διάβασε σε ένα φόρουμ. Φιλικά πάντα τα λέω όλα αυτά μη με παρεξηγήσεις φίλε Δημήτρημε την δικη σου λοιπον αποψη και θεωρια δεν στεκει τιποτα , το τελειο μπορει να γινει αχρηστο και το αχρηστο τελειο , οι παραλλαγες και οι αστάθμητοι παραγοντες ειναι απειροι , το αποτέλεσμα αλλαζει χιλιαδες φορες , εδώ όμως είναι ιδιογομωσεις και όχι η θεωρια της σχετικότητας , και για να γινω πιο συγκεκριμένος Granular x 1,45 x 688 x 31 x T1 X GT 24 X 58 , το ποτελεσμα βεβαια μπορει να αλλαξει από παρα πολλους αστάθμιστους παραγοντες οι οποιοι προσκεινται στην θεωρια των πιθανοτήτων και παει λεγοντας
συνηθως φιλε εμενα παρεξηγουν , καμια παρεξηγηση από την μερια μου , αλλα πες εισαι ιδογομωτης ? αν εισαι τι στο περιπου φτιαχνεις ?Αυτό που είπα είναι με το να λέει κάποιος 31 γρ σκάγια για μια πυρίτιδα αντιστοιχεί σε δεκάδες συνδυασμούς. Επίσης έχω ξαναπεί ότι είναι εύκολο κάποιος αρχάριος να κάνει ένα λάθος από κάτι που διάβασε σε ένα φόρουμ. Φιλικά πάντα τα λέω όλα αυτά μη με παρεξηγήσεις φίλε Δημήτρη![]()
Αν υπάρχει η κατανόηση ότι πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να εκφραστεί ένας άνθρωπος, τότε καμία παρεξήγηση δεν θα υπάρξει. Εγώ πέρυσι ξεκίνησα να ασχολούμαι παρέα με τον πατέρα μου. Εκείνος ξέρει όλα τα μυστικά και με μαθαίνει την τέχνησυνηθως φιλε εμενα παρεξηγουν , καμια παρεξηγηση από την μερια μου , αλλα πες εισαι ιδογομωτης ? αν εισαι τι στο περιπου φτιαχνεις ?
θα εχεις παντα μαζι σου φυσιγγια από μια πυριτιδα , αυτό που θα αλλαζεις θα είναι το καψουλι , σε μερες με πολύ υγρασία θα δουλευεις 688 , σε ζεστη 686 , όλα τα αλλα ιδια , αν το εφαρμοσεις αυτό θα με θυμηθείς πολλες φορες , εκανα χρονια για να καταλαβω τι αλλαζει , με δυο λογια είναι θεμα καυσης και τιποτα άλλο , κανε αυτό που σου γραφω και θα με θυμηθειςΤην psb1 την ξεκίνησα τελείως τυχαία! Είχα κερδίσει ένα πακέτο ΑΑΑ τα οποία επειδή τα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, δεν τα είχα καθόλου σε εκτίμηση! Εκείνη την ημέρα είχα σκοτώσει τσίχλα πάνω από το καρτέρι του αδερφού μου και έπαθα πλάκα! Αλλά γενικά είχα κάνει πολύ καλά σκοτώματα με ένα κουτί μόνο! Έπειτα ρωτώντας έμαθα ότι άλλαξε η πυρίτιδα στα ΑΑΑ σε psb1. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Υπάρχουν μέρες υγρασίας όμως που δεν μου κάνει καλά! Και δεν μιλάω για ημέρες με τόση υγρασία που να κάνει μόνο η sipe.