Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
βαλτε μια συνταγη δυναμιτη με πυριτιδα μ92σ ....και να ξεφυγουν αρκετα τα μπαρ δεν παιζει θεμα
θελεις να εχουμε ληγουρες μετα φιλε ? περιμενει στην γωνια ο καλος μου φιλος , τελικα η λεξη φιλος είναι η πιο παρεξηγημενη

δημητρη φασσες ψηλωμενες,περδικες τουφεκισμενες που σηκωνονται στα 40 μετρα απο εκει που φεμαρει ο σκυλος γιατι ειναι κυνηγημενες πριν την εναρξη μεχρι και λαγο αν τυχει
αν θυμαμαι καλα μενεις Κρητη , για το οπλο σου και το μερος που μενεις το υλικο σου λεγεται CSB 1 και το φορτιο σου είναι τα 33 γραμαρια , αν σου αρεσουν αυτά που γραφω να συνεχισω

Last edited:
κι επειδη ψηνομαι για ενα 36αρι για σεπτεμβρη εποχη θελω βοηθεια μεταξυ mb36 και tecna και φυσικα συνταγες καψουλια και συγκεντρωτηρες ετσι για να ξερω περιπου πως να ξεκινησω το ψαξιμο και τις δοκιμες
Σε 36 δεν εχω κατι πολυδοκιμασμενο αλλα μπορω να σου πρωτεινω κατι στα 35γρμ με tecna.Σε καλυκα 70αρι τ3 και καψουλι 686 χ 1,92 χ 35 και συγκεντρωτηρα gualadi 22 κλεισιμο 6*.Τελικο υψος 57,9.Ειναι μαλακο γρηγορο και αποτελεσματικο.Δοκιμασμενο με αριστα αποτελεσματα σε νουμερο σκαγιων 5

Eπειδη ανεβαινει ως τα 35 η ΜΒ32 γιαυτο στο ειπα. Ισως να θελει λιγο παραπανω ψαξιμο, ισως χρειαζεται να παιξεις με το βυσμα (ειδες ποσο παει τα GT η ΡΕΜ), ισως με το κλεισιμο και το ρελιασμα. Σε καθε περιπτωση επειδη δε τα βιαζεσαι και πολυ, μπορουμε να ξεκινησουμε το ψαξιμο απο τωρα, και αν ζορισει το πραμα αγοραζεις την 36αρα.

θα μ ενδιεφερε ομως και η συνταγη του δημητρη με την csb .διαβασα τα χαρακτηριστικα της και ειναι ενδιαφερουσα πυριτιδα.

εννοειτε βεβαια οτι θα ψαχτουμε και με την mb 32.και βεβαια απο του χρονου μονο ιδιογομωση και ξερο ψωμι.αρκετα με τα ετοιμα.ηδη μαγαζια εχουν αρχισει κι αυξανουν τιμες αλλα το σημαντικοτερο ειναι ποσο θα κρατησουν ακομα ποιοτικα οι κατασκευαστες τα φυσιγγια τους.μονος ειδες οτι το ariston ειναι δυνατο για 32αρι και αυτο που φτιαξαμε στα 31 ειναι πουπουλο και φοβερο σε κατανομη.εχθες γεμισα ενα κουτακι αλλα τωρα εκοψα τα πτερυγια.αν προλαβω το σαββατο μπορει να δοκιμασω.και το σημαντικοτερο τα υλικα που αλλαζουν στα ετοιμα χωρις ενημερωση.απο ελλην.εταιρειες τα τελευταια χρονια μονο ο ναυπλιωτης ανακοιν.οταν αλλαξει κατι

Δημητρη, δεν σε περιμενει κανενας στη γωνια, ολοι μπορουμε να γραφουμε τις αποψεις μας ελευθερα εδω... Βεβααια ξερεις κ εσυ οτι καλο ειναι να μην γραφονται δημοσια συνταγες εκτος οριων γιατι δυστυχως αυτος που θα προσπαθησει να την φτιαξει επιεδη θεωρει οτι ο λογος που δεν παιρνει θηραματα ειναι τα φυσιγγια κ οχι ο ιδιος, δεν ξερεις αν θα εχει τις γνωσεις κ την εμπειρια που πρεπει...
Ευριπιδη μιας κ εχεις ΜΒ32 εγω θα προτεινω δυο συνταγες που εχω ριξει πολυ κ δεν με εχουν αφησει ποτε παραπονεμενο κ βλεπεις...
cx2000-1,77-33,5-z2m21-57,5 για 5αρια, αν θες με 6αρια πεσε στο 1,75...
686-1,80-35-z2m18-57,6 εγω το ριχνω στα περιστερια με σκαγια 15 γραμμαρια 7αρια στον πατο του συγκεντρωτηρα κ 20 γραμμαρια 6αρια απο πανω...

για τον Ευριπιδη , CSB 1 X 1,75 X 33 gr x GT 21 X cx 2000 x 58 , δεν ξερω τι στροφειο εχεις και τι μαχαιρι , πολύ ασφαλης συνταγή από πιεσεις , μεγαλες συγκεντρωσεις και πολύ ωραιες κατανομες , θα δουλεψει ακομα καλυτερα σε gordon καλυκα

βαλτε μια συνταγη δυναμιτη με πυριτιδα μ92σ ....και να ξεφυγουν αρκετα τα μπαρ δεν παιζει θεμα
Προς κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να απαντήσει στο συγκεκριμένο μνμ, όσο αφορά το δεύτερο σκέλος που έχει μαρκαριστεί με χρώμα κόκκινο, να επικοινωνήσει ιδιωτικά με τον χρήστη και όχι δημόσια.

ηλια(συγγνωμη για το λαθος το προηγουμενο στ ονομα) εγω γεμιζω ριγμενους καλυκες απο το σκοπευτηριο.κανει αυτη η συνταγη και με τι καψουλι?
Καλητερα παρε μια κατοσταδα καληκεσ καινουργιουσ για εκλεχτα θηραματα.δεν κανουν και μια περουσια οταν λεo σε καληκα cheddite12/70/16 παει μαζι και το cx2000.αν θεσ να το βαλησ σε μεταχειρησμενο παιξε απο 1,95μεχρει 2,00.παντα λεω για κρυο καιρο και σκαγια ν.4/6.οχι ποιο ψιλα σκαγια

δημητρη η παραγγελια εγινε.παραγγειλα γι αρχη λιγη και τους συγκεντρωτηρες που γραφεις.ηδη εχουν ετοιμαστει 5 gordon με cx 2000 και περιμενω τα υπολοιπα.μολις δοκιμασω θα βαλω φωτο.αλλα θα δοκιμαστει με τη rem.αν μ αρεσει η τουφεκια και ειναι και μαλακη αν και δεν εχω θεμα θα ηθελα να γραψεις και καμια καλη για τσιχλα με 9αρια σκαγια

Status
Not open for further replies.
Back