Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την ιδια με 9 σκαγια Ευριπιδη , φτιαξε μερικα ριχτα , δες τι κανει και τα ξαναλέμε , είναι τρομερα υλικα οι ισπανιδες , μπορεις για πιο μερακλιδικο φυσιγγι να βαλεις σ εστοιβαδες δυο νουμερα σκαγιων 7-9 η 8 -10 ας πουμε , είναι πολλα , θα τα λεμε

οριστε τ αποτελεσματα και θελω τη γνωμη του δημητρη και του βικτωρα.η πρωτη τουφεκια ειναι στα 36μ.περιπου με τσοκ 3αρι rem μαμα.η δευτερη μου εχει φυγει λιγο δεξια και ειναι στα 30μ. με ιδιο τσοκ
E4CKcoy.jpg

jGn6owj.jpg

Ευρυπιδη με τι νουμερο σκαγιων ειναι? 6αρια? Δεν ειναι ασχημες αλλα ο Δημητρης που εχει εμπειρια πανω στη συνταγη θα σου πει καλυτερα...

Τα πεταλα στον GT21 ηταν προκομεννα?
Με το ματι εμπειρικα πρεπει να εχει στα 36 μετρα ενα ποσοστο συγκεντρωσησ 65-75% ... Αν μαλιστα το περιπου στα 36 μετρα ειναι κ λιγο παραπανω τοτε ειναι μια χαρα... Δεν ξερω κ τι παιζει με τα τσοκ της Rem ως προς τη συσφιξη...

Ευριπίδη, στην 1η μου φαίνεται μάζεψε περισσότερο ποσοστό σκαγιών στο αριστερό τμήμα της κατανομής σε αντίθεση με τη 2η που μάζεψε στη δεξιά.
Τα κυάθια ήταν κομμένα?
ναι αρη 6αρια.csb 1 1,75 χ 33 χ gt 21 cx2000
Αν θυμάμαι καλά και ένα NEO VELOX της ΔΟΡΚΑΣ που είχα ''σφαξει'' πριν κάνα 3άρι χρόνια την ίδια αναλογία είχε και το ίδιο καψούλι αλλά με βύσμα giovanni.
Προσωπικά θα την έψαχνα και με βύσμα Ζ2Μ της Β&Ρ, πιστεύω θα έδινε αραιότερο κέντρο αλλά καλύτερη ισοκατανομή στην περιφέρεια.
Η γνώμη μου βέβαια είναι εντελώς εμπειρική και οι υπόλοιποι ''ενεργοί'' ιδιογομωτές της παρέας θα ξέρουν καλύτερα.

Last edited:
ναι παιδια.τα πτερυγια ητανε κομμενα αλλιως θα πηγαινε σαν μονοβολο.ο gt στη rem δινει πολυ συγκεντρωση.βικτωρα θα μιλησουμε αυριο.ο z2m δεν παει στη rem σε διαφορες δοκιμες που εχω κανει

H πρωτη μ'αρεσει παντως Ευριπιδη. Εχει τα κενα της, αλλα μιλαμε και για 36 μετρα, και για 6αρι. Αναρωτιεμαι πως τα παει απο ανακρουση, και πως θα τα πηγαινε πχ με 8αρια

Στην ρεμ. Πάει πολυ η psb1.και απο βυζματα Giovanni.καρδαρα.ζ2μ.και κατι αλλο ευριπιδι.αν δεν εχεισ το ιδιο στροφιο με τον δημητρη που σου εδωσε την συνταγη δεν προκετε να βγαλεισ τη ιδια ντουφεκια.απλοσ παρτην σαν μπουσουλα και παιξε λιγο πανω λιγο κατω με την μπαρουτι

Last edited by a moderator:
αν δεν εχεισ το ιδιο στροφιο με τον δημητρη που σου εδωσε την συνταγη δεν προκετε να βγαλεισ τη ιδια ντουφεκια.απλοσ παρτην σαν μπουσουλα και παιξε λιγο πανω λιγο κατω με την μπαρουτι

+1
Παιζει τεραστιο ρολο το ρελι κ δημιουργει εντελως διαφορετικα φυσιγγια... ;)

Status
Not open for further replies.
Back