σημερα βαρεσα με s4 1,45×33 με piston skeet 23.καψουλι cx2000.πατημα57,6τρομερο σεταπ με 100%υγρασια.
μήπως ειναι "παραφορτωμενη" η δόση; καρακοντρα μοιάζει;2,35 gr m92s cx2000 36 gr 3%αντιμονιο επιχαλκωμενα ν4
Βασίλη, γιατί επέλεξες αυτό τον συνδυασμό σκαγιών, που το ένα νούμερο με το άλλο άλλο έχουν παρεμφερή βλητικά χαρακτηριστικά, και δεν επέλεξες π.χ ένα συνδυασμό Νο7/Νο8?GM3 1.60X31 NS688 SG22 mix 7/7.5 με φελλό 1mm
Όχι Σπύρο απλά μου είχαν μείνει οι ίδιες ποσότητες των σκαγιών και τα έβαλα και τα δύο μαζί στην μηχανή...έχω γεμίσει μ ε αυτή την συνταγή 7/8 και 8/9 με πολύ καλά αποτελέσματα! Να σημειώσω ότι όταν αναμειγνύω σκάγια τα βάζω μαζί και όχι πχ κάτω τα 7 και μετά τα 8...Βασίλη, γιατί επέλεξες αυτό τον συνδυασμό σκαγιών, που το ένα νούμερο με το άλλο άλλο έχουν παρεμφερή βλητικά χαρακτηριστικά, και δεν επέλεξες π.χ ένα συνδυασμό Νο7/Νο8?
Ήθελες να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο?
Θυμίζει λίγο από Euromix ;Όχι Σπύρο απλά μου είχαν μείνει οι ίδιες ποσότητες των σκαγιών και τα έβαλα και τα δύο μαζί στην μηχανή...έχω γεμίσει μ ε αυτή την συνταγή 7/8 και 8/9 με πολύ καλά αποτελέσματα! Να σημειώσω ότι όταν αναμειγνύω σκάγια τα βάζω μαζί και όχι πχ κάτω τα 7 και μετά τα 8...
Συνάδελφε αυτό το φυσίγγι το ρίχνεις αυτή την εποχή και είσαι ευχαριστημένος;2,35 gr m92s cx2000 36 gr 3%αντιμονιο επιχαλκωμενα ν4
οχι φιλε Γιωργο ...για παγωνιες και μονο ειναι η συνταγη....τωρα χρησιμοποιω πολυ πιο "μαλακα" φυσιγγια...ειναι καλη συνταγη ομως ...το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν παρουσιαζει καλες κατανομες....καλα που ειναι καλο το τσοκ και διορθωνεται καπως....Συνάδελφε αυτό το φυσίγγι το ρίχνεις αυτή την εποχή και είσαι ευχαριστημένος;
Η φυσιολογική δόση της m92s ποια είναι στα 36 γρ;Συνάδελφε αυτό το φυσίγγι το ρίχνεις αυτή την εποχή και είσαι ευχαριστημένος;
Συνάδελφε λίγο αντιφατικα δεν είναι αυτά τα δύο;ειναι καλη συνταγη ομως ...το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν παρουσιαζει καλες κατανομες
Η M92S ειναι πυριτιδα για πιο μεγαλα βαρη σκαγιων πχ 39-40... Στα 36 δουλευει σαν κοντρα δοση, ειδικα με τη συνταγη που ανεφερθηκε πιο πανω... Εγω παντως θεωρω οτι κ με 0,15 λιγοτερη πυριτιδα, δηλαδη στο 2,20 θα δουλευε επισης πολυ καλα...Η φυσιολογική δόση της m92s ποια είναι στα 36 γρ;
Γουστάρω αυτομαστιγωμαπαιδια ετσι και το δειτε στο χαρτι θα το βγαλετε σιγουρα off....στο κυνηγι ομως δινει επιτυχιες...αλλα μαυριζει και ο ωμος σου