Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κλασικη τουφεκια αυτης της πυρίτιδας , τουφεκια μπαλα με λιγα λογια , για οπλο εργοστασιακο απειραχτο και 6 ν σκαγια με εργοστασιακο τσοκ στα 36 μετρα παρα πολύ καλη , καλο θα είναι να ριχνεις σε χαρτονι , να μετρας σκαγια και να βγαζεις ποσοστα σε ένα κυκλο 70εκατοστων , οσο αφορα την ανακρουση , ο Gt παντα την ανεβαζει , ηθελες το συγκεκριμενο κυαθιο και εφτιαξα την συνταγή για σενα και το οπλο σου , και να ξερεις κατι φιλε Ευριπιδη , όταν ριχνουμε σε ακινητο στοχο νοιωθουμε πολύ μεγαλυτερη ανακρουση από ότι ριχνουμε σε θήραμα , το σχολιο του Ηλια για το στροφειο ηταν πολύ σωστο , μια συνταγή γενικη εγραψα , ο κάθε μαστορας την τροποποιεί όπως θελει

Last edited:
Σημερα εριχνα στις κιχλες. sipe 1,45/cx2000/31gr vo7,5/sug26/κλ57,5.ηλ.ρευμα.
440V :-) ερωτηση, με S4 εχεις τα ιδια αποτελεσματα? θελω να πω κατα την αποψη σου ποια απο τις 2 υπερτερει για γενικη χρηση και γιατι? thanksssss

Περσι ακριβος το ιδιο αλλα με ς4 με κρεμασε.Πιστευω οτι η sipe ειναι πιο ελαστικη, και απο οτι ηδα μου παει καλιτερα.

Σημερα εριχνα στις κιχλες. sipe 1,45/cx2000/31gr vo7,5/sug26/κλ57,5.ηλ.ρευμα.

Γιωργο η συνταγη σου αυτη ειναι για νοτια οπως σημερα η all weather?

P.S. To ερχομενο Σαββατο ειμαι στο νησι, να κανονισουμε να τα πουμε κι απο κοντα

Δημητρη εχω βολευτει τρομερα με Β&P F2 classic ακομη και στην απολυτη ομιχλη
αφου ριχνεις ισως το καλυτερο φυσιγγι εμποριου δεν εχει καμια αξια η γνωμη μου , εχεις βρει την προσκοπευση και το σημαντικοτερο , αισθάνεσαι σιγουρος με αυτό το φυσιγγι , βλέπεις φιλε όλα ξεκινανε και τελειωνουν από το μυαλο μας , μην αλλαξεις το παραμικρο

Hλια, η AS ανεβαινει εως και 30 γρ, δεν την εχω δοκιμασει ομως. Οσα εχω ριξει παντως σε κυνηγι 28αρια, γεμισμενα μ'αυτην, ηταν πολυ καλα. Και δε σου κανουν και το κεφαλι καζανι

και όμως σε συγκριση με άλλες χ 28 πυριτιδες εχει πιο μεγαλη ανακρουση η AS , ολες τελικα οι Α είναι οργιαρες , Ηλια επειδή είναι μεγαλου ογκου μην βαζεις 24 υψος , δοκιμασε Αquilla 22

Hλια, η AS ανεβαινει εως και 30 γρ, δεν την εχω δοκιμασει ομως. Οσα εχω ριξει παντως σε κυνηγι 28αρια, γεμισμενα μ'αυτην, ηταν πολυ καλα. Και δε σου κανουν και το κεφαλι καζανι
στα30.gr.βαζω 1,50×30 με 686πολυ καλο και αυτο

Σημερα εριχνα C7 καινουριας κοπης, σε ριγμενο καλυκα πρασινο ημιδιαφανο Nobelsport, 1.6 βαρος, καψουλι cx2000, βυσμα Aquila 22, 31gr No 8½. κλεισιμο αστερι και ελαφρυ ρελι. Πηρα καποια πουλια απο αποστασεις που δεν το περιμενα, και το κυριοτερο, κανενα μα κανενα ειλικρινα δεν επεσε ζωντανο.

Σημερα εριχνα C7 καινουριας κοπης, σε ριγμενο καλυκα πρασινο ημιδιαφανο Nobelsport, 1.6 βαρος, καψουλι cx2000, βυσμα Aquila 22, 31gr No 8½. κλεισιμο αστερι και ελαφρυ ρελι. Πηρα καποια πουλια απο αποστασεις που δεν το περιμενα, και το κυριοτερο, κανενα μα κανενα ειλικρινα δεν επεσε ζωντανο.
Βίκτωρα το καλοκαίρι, πήρα τα NSI classica σε Νο 8 & Νο 7,5 για τρυγόνια, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση που ήταν διαφορετική (το Νο 7,5 ήταν σε ημιδιαφανή καλυκα και 16χιλ μέταλλο) εσωτερικά, 2 που ''εσφαξα'', είχαν ακριβώς τις ίδιες αναλογίες μπαρουτης/σκαγιών μόνο που το Νο 7,5 ήταν με τη νέα κοπής πυρίτιδα, σαν απόδοση δεν παρατήρησα διαφορές, σαν ανάκρουση όμως το Νο 7,5 με την νέα κοπής C7 το ενιωσα κάπως πιο ''ζωηρό''.

Σπυρο, δε τα εχω ριξει, και δε μπορω να σου πω. Τη C7 την ειχα και καθοταν, και σκεφτηκα φετος να την γεμισω σιγα σιγα, κριμα ειναι. Στον πινακα μου δωσε ωραιες κατανομες, σφιχτες με το LM και πιο ομοιομορφα κατανεμημενες με το U2 αλλα σημερα αυτο που ειδα και μαλιστα σε 3 συνεχομενες τσιχλες ηταν απιστευτο για τα δεδομενα μου. Η νεα C7 ειναι πιο ζωηρη οντως, σε συγκριση με τη παλια (δοκιμη με ιδια υλικα-αναλογιες απλα αλλαζοντας τις 2 πυριτιδες) αλλα στα 31 γρ μου φαινεται εξαιρετικα ευχαριστο φυσιγγι. Μη ξεχνας αλλωστε οτι με δικανο τα εριχνα, οποτε η ανακρουση ειναι κατι που το καταλαβαινεις εντονοτερα, και μαλιστα ειναι απο τις παραμετρους που κοιταω να μειωνω.

Βυσμα τα Classica να υποθεσω, ειχαν τον κλασσικο antigelo?

Σπυρο, δε τα εχω ριξει, και δε μπορω να σου πω. Τη C7 την ειχα και καθοταν, και σκεφτηκα φετος να την γεμισω σιγα σιγα, κριμα ειναι. Στον πινακα μου δωσε ωραιες κατανομες, σφιχτες με το LM και πιο ομοιομορφα κατανεμημενες με το U2 αλλα σημερα αυτο που ειδα και μαλιστα σε 3 συνεχομενες τσιχλες ηταν απιστευτο για τα δεδομενα μου. Η νεα C7 ειναι πιο ζωηρη οντως, σε συγκριση με τη παλια (δοκιμη με ιδια υλικα-αναλογιες απλα αλλαζοντας τις 2 πυριτιδες) αλλα στα 31 γρ μου φαινεται εξαιρετικα ευχαριστο φυσιγγι. Μη ξεχνας αλλωστε οτι με δικανο τα εριχνα, οποτε η ανακρουση ειναι κατι που το καταλαβαινεις εντονοτερα, και μαλιστα ειναι απο τις παραμετρους που κοιταω να μειωνω.

Βυσμα τα Classica να υποθεσω, ειχαν τον κλασσικο antigelo?
Ναι με βύσμα antigelo και τα 2, μόνο που στο Νο 8 ήταν το ποτηράκι ελαφρά χαραγμένο σε
2 σημεία, νομίζω, στα χείλη ενω στο Νο 7,5 ήταν μονοκόμματο μέχρι επάνω, έχω και φωτογραφίες στο κινητό και όλο λέω να πάω να αδειάσω την κάρτα μνήμης σε ένα φλασάκη και να προσπαθήσω να βάλω καμία εδώ μέσα.
και γω με πλαγιόκαννο τα έριξα και μάλιστα αρκετά ελαφρύ, οπότε δίνω και γω μεγαλη σημασία στο κλώτσημα και καταλαβαίνω και την παραμικρή διαφορά.
Οπως την κατάλαβα από Χ32-34 γρ. που ήταν παλαιότερα τώρα πρέπει να έχει γίνει ιδανική για γομώσεις Χ 30-32.

Status
Not open for further replies.
Back