Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.
δοκιμασαμε κατι φυσιγγια του μαιτρ victor με gp κι επαθα πλακα

Περσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.

Παυλο, σωστα οσα λεει ο τεχνικος της εταιριας, ομως βγαζουν το MB light με μοντιφαρισμενη ΜΒ και οχι με καποια αλλη, και φιλος που το ριχνει λεει τα καλυτερα. Οσο για την GP, ειναι οντως πολυ καλο υλικο, εξισου καλοβολη με την MB αλλα χαμηλοτερα

Τα allodola παντως τα εφερναν καποια στιγμη, δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα δεν ακουστηκαν και καλα πραματα. Απότι εχω καταλαβει με τα φυσιγγια της εν λογω εταιριας, ειναι πως επειδη δεν παραγουν μεγαλη ανακρουση, πολυς κοσμος θεωρει πως δεν ειναι αρκετα αποδοτικα στο κυνηγι. Τα σκοπευτικα που χω δοκιμασει παντως, εστω και λιγο, ειναι πολυ καλα

Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι η συγκεκριμενη εταιρια εχει αρκετα προσεγμενα προιοντα, και αξιοθαυμαστη σταθεροτητα στα υλικα (που εχω δοκιμασει)

Στα 30.5 γρ την ειχαμε δοκιμασει την GP

Gp αθανατη τη μπαρουταρα είναι Αυτή και 60ευρο να ερχόταν θα επερνα ενα βαρελι

Status
Not open for further replies.
Back