τι να σου ταξω ρε. αμα ερθεις εδω θα σε παωTαξε μου να σου πω φησηγγιο για εκει.![]()
τι να σου ταξω ρε. αμα ερθεις εδω θα σε παωTαξε μου να σου πω φησηγγιο για εκει.![]()
δοκιμασαμε κατι φυσιγγια του μαιτρ victor με gp κι επαθα πλακαΠερσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.
Το φανταζομαι. Το καλυτερο τσιχλοφυσιγγο της Β&P ειναι το GP κι ομως δεν ερχεται Ελλαδαδοκιμασαμε κατι φυσιγγια του μαιτρ victor με gp κι επαθα πλακα
και να τα φερει παυλο ο μαυρουλης ποσο θα τα βαλει??????Το φανταζομαι. Το καλυτερο τσιχλοφυσιγγο της Β&P ειναι το GP κι ομως δεν ερχεται Ελλαδα
Σιγα το μαιτρ .asking.δοκιμασαμε κατι φυσιγγια του μαιτρ victor με gp κι επαθα πλακα
Περσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.
Ελα ντε. Στην Ιταλια ειναι πιο φθηνα απο τα ΜΒ. classic παντωςκαι να τα φερει παυλο ο μαυρουλης ποσο θα τα βαλει??????
ΑΝ ΚΛΗΝΗΣ ΠΟΛΗΣΤΑΔΙΑΚΑ 15 Αν κληνης κλασικα 18. και στις δυο περιπτ. δουλευει καλα.ΜΒ36 για 38γρμ τι υψος βισμα θελει?
Στα 30 γρ την οποια δεν πουλουν στο εμποριο. Στα 31 GPβγαζουν το MB light με μοντιφαρισμενη ΜΒ και οχι με καποια αλλη,
Gp αθανατη τη μπαρουταρα είναι Αυτή και 60ευρο να ερχόταν θα επερνα ενα βαρελιΠερσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.
Ασε ρε Ιλια μην τους βαζεις ιδεες!Gp αθανατη τη μπαρουταρα είναι Αυτή και 60ευρο να ερχόταν θα επερνα ενα βαρελι
Πολυ καλη και αρκετά σκληρή σε σύγκριση με τουσ ελληνικουσΈχει δοκιμάσει κανείς τους συγκεντωτηρες superg της guallanti; τί γνώμη έχετε γι αυτούς;
Μπορώ να συνδυάσω mb32 / 31γρ σκάγια / guallanti superg brg22 σε στρογγυλό ρελι;Πολυ καλη και αρκετά σκληρή σε σύγκριση με τουσ ελληνικουσ