Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο δω ειμαι, γεννημα θρεμμα. Απλα καμμια φορα αναρωτιεμαι ποσα κιλα σκαγια να θελει η κακομοιρα η τσιχλα να πεσει.

Ευριπιδη, κροτου-λαμψης και τα ρελιαστα με τη C7?
Ευρυπιδη γιαυτο βλεπω κατι κηδειες σε αγριοπεριστερα στη Κρητη τελη Αυγουστου καθε χρονο;
Καλα σκοτονουν και εκει κατο ρε φιλε....απλα με τα δικα μας θα ηταν λιγο ποιο πολη τσαλακομενα..sarcastic.

34-35 γρ θα ειναι, δεν μιλαμε για ζεστες, γιατι ειναι υψομετρο. Επισης μιλαμε για ΜΒ36 που βγαζει ωραιες και γλυκιες τουφεκιες. Αλλωστε το αντιστοιχο 35αρι δοκιμαστηκε περσι νταλα καλοκαιρι στον πινακα, και η γενικη εντυπωση ηταν καλη.

34-35 γρ θα ειναι, δεν μιλαμε για ζεστες, γιατι ειναι υψομετρο. Επισης μιλαμε για ΜΒ36 που βγαζει ωραιες και γλυκιες τουφεκιες. Αλλωστε το αντιστοιχο 35αρι δοκιμαστηκε περσι νταλα καλοκαιρι στον πινακα, και η γενικη εντυπωση ηταν καλη.
Mb36.. 1,75/80×34 με 688.και gt21 σκαγια 6/7.πατημα 58,00.ειναι θανατοσ για καλοκαιρινεσ θερμοκρασίες

δεν ειναι ρε παιδια κατακαλοκαιρο. 15 σεπτεμβρη σε βουνο και αρκετο υψομετρο ειναι

Θέλω κι εγώ !!! .... .pray to God.
Όχι φυσέκια ... !!! Μόνο να με πάρετε κι εμένα στα αγριοπερίστερα !!!!!! .sarcastic.

Θέλω κι εγώ !!! .... .pray to God.
Όχι φυσέκια ... !!! Μόνο να με πάρετε κι εμένα στα αγριοπερίστερα !!!!!! .sarcastic.
στελιο ειλικρινα αν υπαρχει χωρος θα σε παρουμε. αλλα το θεμα ειναι οτι το μερος μου το εχει δειξει αλλος και δεν εξαρταται απο μενα.αν δεν μαζεψει ο αλλος τη σαρα και τη μαρα εισαι μεσα

Mb36.. 1,75/80×34 με 688.και gt21 σκαγια 6/7.πατημα 58,00.ειναι θανατοσ για καλοκαιρινεσ θερμοκρασίες
Περσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.

Status
Not open for further replies.
Back