Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν δεν πεσουν τα σκαγια δε μπορω να γεμισω.
Εγω εχω με την παλια τιμη ακομα καμια 10αρι κιλα 7,5.και αλλα τοσα 9αρια..αν δεν πεσουν τα σκαγια δεν τα αγοραζω με 4 ευρο.με τιποτα
Ναι εριξα μερικα κουτια Σουπερ κιλλ κοκκινα με αυτην την πηρητιδα και μου αρεσε πολυ.ΑΛΛΑ τα πληρωσα για αστακο.
Και μενα μου αρεσε η ακουιλα πολυ που την δοκιμασα τον γεναρη/Φλεβάρη.σιγουρα θα την τιμησο και φετοσ

Εγω εχω με την παλια τιμη ακομα καμια 10αρι κιλα 7,5.και αλλα τοσα 9αρια..αν δεν πεσουν τα σκαγια δεν τα αγοραζω με 4 ευρο.με τιποτα

Και μενα μου αρεσε η ακουιλα πολυ που την δοκιμασα τον γεναρη/Φλεβάρη.σιγουρα θα την τιμησο και φετοσ
Αυτα που εριξα εγω ειχαν 3000. μετα εβαλε ακουιλα??

και εγω, εαν δεν πεσουν τα σκαγια και δεν παν τουλαχηστο στα 3 ευρω το κιλο δεν γεμηζω , γιατι δεν συμφερη τα δικα μας φυσιγγια να ειναι ποιο ακρυβα απο τα ετοιμα , εας ειναι τουλαχηστο τα ιδια με τα ετοιμα , και εχω μια ΑΠΟΡΙΑ , αφου ακρωβηναν τα σκαγια λογο μολυβδου , γιατι τοτε η τυμη στα ετοιμα φυσιγγια παραμενη το ιδιο οπως παλια

Gaep το εχω εγω ακριβεστατο με mb32/36
Ηλια εχεις αυτο με τον δονητη η το παλοτερο;;
Εγω εχω 1 ρυθμιζομενο της mec χωρις bushing και ζυγιζω καθε μια δοση οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, αλλα θελει χτυπημα καθε φορα για να παει απο αριστερα προς δεξια, ψαχνω κατι με πιο ομαλη λειτουργια και λιγοτερες απωλειες μου γεμιζει τον παγκο πυριτιδα. Με τις m&p δοκιμασα το κολπακι με το βαριδιο αλλα πηρα αντιθετα αποτελεσματα. Ρεουν καλυτερα με την προσθηκη γραφιτη αλλα δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει την καυση τους κατι τετοιο κ περα απο πειραματισμο δεν το ξαναδοκιμασα

Εγω εχω 1 ρυθμιζομενο της mec χωρις bushing και ζυγιζω καθε μια δοση οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, αλλα θελει χτυπημα καθε φορα για να παει απο αριστερα προς δεξια, ψαχνω κατι με πιο ομαλη λειτουργια και λιγοτερες απωλειες μου γεμιζει τον παγκο πυριτιδα. Με τις m&p δοκιμασα το κολπακι με το βαριδιο αλλα πηρα αντιθετα αποτελεσματα. Ρεουν καλυτερα με την προσθηκη γραφιτη αλλα δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει την καυση τους κατι τετοιο κ περα απο πειραματισμο δεν το ξαναδοκιμασα
Δοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανω

Αν δεν εχετε ποιοτηκα ογκομετρικα, και σας ενδιαφ.η ποιοτητα και η σταθεροτητα μονο στο χερι.εγω το 90%τα γεμιζω στο χερι. λιγα λιγα, χοντρα η ψηλα κανω μια καβα και οτι αφερω προσθετο.;)Εκτος απο φετος που εριξα οτι ειχα και δεν ειχα..sarcastic.

Παντως πρεπει να ειναι απιστευτη "μαγεία" το γεμισμα φυσιγγιων ενα ενα στο χερι..Αρκει να υπαρχει η αναλογη υπομονη..πιστευω οτι αν γεμιζα ετσι θα γεμιζα..Αλλα εγω ειμαι αλλη φαση..Εν ετη 2017 και γοητευομαι στην θεα ενος παλιου κοκκοροτουφεκου:)

Aκριβως αυτο Τασο. Φαντασου οτι με τρομερο ψειρισμα θελει μια ωριτσα το γεμισμα 25 φυσιγγιων. Δηλαδη για να κανεις ενα αξιοπρεπες στοκ θελεις καμποσο χρονο, ομως μη ξεχνας οτι ειναι και αυτος χρονος που περνας σε μια ωραια ασχολια. Αν δεν θες ή δεν εχεις χρονο, τοτε ναι, ψαχνεσαι αλλιως. Αλλα το γεμισμα, αν θες σταθεροτητα 100% ειναι μονο στο χερι.

Το παλιο ειναι πολυ καλό

Ευχαριστω Ηλια
Οπως εγραψα πιο πανω ολα τα φυσσιγγια τα ζυγιζω 1 προς1 το ογκομετρικο ομως επιταχυνει πολλη την ολη διαδικασια. Δεν στοκαρω πολλα φυσσιγγια γεμιζω λιγα κουτια κ αναλογως την σεζον που κ που ομως πεφτω σε καλο περασμα ξεμενω κ το βραδι τρεχω να γεμισω για την επομενη μερα , εκεινη την ωρα το ογκομετρικο ειναι σκετο χρυσαφι .

Status
Not open for further replies.
Back