Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανω
Γρηγορη καλη η ιδεα σου θα το δοκιμασω με καποιο μοτερακι απο τα παιχνιδια των ανηψιον μου, αλλα γενικοτερα κοιταω για αναβαθμιση εξοπλισμου

Γρηγορη καλη η ιδεα σου θα το δοκιμασω με καποιο μοτερακι απο τα παιχνιδια των ανηψιον μου, αλλα γενικοτερα κοιταω για αναβαθμιση εξοπλισμου
Εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα ογκομετρικα της ΜΕC.προτιμο να γεμιζω με μια luman που εχει busing και εχει μεγαλυτερη ακριβεια απο τη mec. Μια λυση ειναι να στοκαρεις καλυκες με καψουλι,πυριτηδα,βυσμα και οταν θες να γεμισεις ποσοτητα βαζεις σκαγια κλεινεις και εισαι ετοιμος.

Προκομενη κ αν ειναι για αστερι φρεζαρισμενη ειναι παντα οι καλυκες κ οι συγκεντρωτηρες προκομενοι η με το φελακι τους ετοιμη κ περιμενουν.
Η πυριτιδα δεν θα επηρεαστει εκτος αεροστεγους συσκευασιας;;;

Καλημέρα. Υπάρχει καμιά συνταγή για mb32 για 30 γρ. για αστέρι και για ρέλι. Τα όπλα που ρίχνω είναι browning a5 η καινούργια και δίκαννο baikal με τσοκάκια.

Καλημέρα. Υπάρχει καμιά συνταγή για mb32 για 30 γρ. για αστέρι και για ρέλι. Τα όπλα που ρίχνω είναι browning a5 η καινούργια και δίκαννο baikal με τσοκάκια.

Καθότι δεν την έχω δουλέψει δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο χαμηλά στα 30γρ για τη συγκεκριμένη πυρίτιδα, κυρίως 32-34 είναι που έχει τα καλά αποτελέσματά της.

Φετος σκεφτομαι και γω να την δοκιμασω στα 30 γρ, με παραδοσιακο ρελιασμα. Δεν εχω ξεκινησει ακομα τις δοκιμες, μεσα στο καλοκαιρι θα το κανω παντως
Kαλή επιτυχία Βίκτωρα. Αν και η Β&P έχει κάνει κάτι τροποποιήσεις για να την γεμίσει στα 30 περιμένουμε να βγει κάτι καλό.

Απο δω ειμαι, γεννημα θρεμμα. Απλα καμμια φορα αναρωτιεμαι ποσα κιλα σκαγια να θελει η κακομοιρα η τσιχλα να πεσει.

Ευριπιδη, κροτου-λαμψης και τα ρελιαστα με τη C7?
ρε δεν ειπα για τα δικα σου. για του εμποριου τα 30αρια τα b&p. τα δικα σου το ξερεις πολυ καλα οτι μ αρεσουνε

To ξερω βρε, απλα στο ξαναλεω, οτι με βαση τα 30αρια αυτα (που δεν ειναι δικα μου) θα δοκιμασω και θα πειραματιστω για τα 30αρια με την ΜΒ32

Οι δοκιμες θα γινουν με διαφορετικα οπλα, του δικου σου συμπεριλαμβανομενου

To ξερω βρε, απλα στο ξαναλεω, οτι με βαση τα 30αρια αυτα (που δεν ειναι δικα μου) θα δοκιμασω και θα πειραματιστω για τα 30αρια με την ΜΒ32

Οι δοκιμες θα γινουν με διαφορετικα οπλα, του δικου σου συμπεριλαμβανομενου

Περιμενουμε δοκιμες στα αγριοπεριστερα το καλοκαιρι

Status
Not open for further replies.
Back