Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σα δεν
Θατην δωκ. και ο βενετατος στο παπια αυτο το σετ απ. με 33 γιατι λεει ειναι πολλα τα 34..sarcastic.
Σα δεν ντρεπεσε που λες τετεια πραγματα.....αφου ριχνω και λιγα γραμμαρια αλλα με αλλη πυριτηδα σιγα μη βαλω ΜB36 τωρα να χε@@@@

Σα δεν
Θατην δωκ. και ο βενετατος στο παπια αυτο το σετ απ. με 33 γιατι λεει ειναι πολλα τα 34..sarcastic.
Σα δεν ντρεπεσε που λες τετεια πραγματα.....αφου ριχνω και λιγα γραμμαρια αλλα με αλλη πυριτηδα σιγα μη βαλω ΜB36 τωρα να χε@@@@

Τι να κανω ορε παιδι μου ολη μερα που τσακωνομαι ολη μερα με τους καφεδες και τα ποτα και μενα το μυαλο μου ειναι σε στεπες και λουμπες με τα δρακουμελια να ερχονται πλαναροντας.hair.και εγω να κανω διπλετες και τριπλετες.pray to God.
Eνταξει.. βαρα και κανα μοναχι.. οπος πας θα το εξαφ. το ειδος.Ασε που φετος δεν θα μας αφησουν οι bird watchers se isixia.Φετος μου φενεται θα χασω την υπομονη μου και θα χειροδ..hair..off topic.

Kαλα, σε λιγο καιρο σε βλεπω με το Baikal παραμασχαλα να δοκιμαζεις στο πινακα
Βικτωρα επειδη μου αρεσουν μαστορεματα,πατεντες κλπ με κοβω να διαβαζω ολο το θεμα ιδιογομωση και μετα να καταληξω σε υλικα.
Απο οτι ειδα με 70 ευρωπαικα μπορεις να παρεις τα πρωτα εργαλεια....
Απλα το site σε παρασερνει.. εκει που ησουν baikal και καραμανιδης αρχιζεις να σκεφτεσε αλλιως..αγορα οπλου, τσοκ. Το καλο ειναι οτι σου ανοιγει τα ματια και σκεφτεσε διαφορετικα..
Μετα ανοιγουν αλλες ιστοριες. Αν ξεκινουσα θα κανα ρελι (αυτα που φτιαχνεος τα εχω καψουρευτει) ισως ειναι πιο ασφαλες για ενα νεοπα...
Επιπροσθετα με το γεμισμα αδειαζει το μυαλο στον ελευθερο χρονο με μουσικουλα hard rock..

Eνταξει.. βαρα και κανα μοναχι.. οπος πας θα το εξαφ. το ειδος.Ασε που φετος δεν θα μας αφησουν οι bird watchers se isixia.Φετος μου φενεται θα χασω την υπομονη μου και θα χειροδ..hair..off topic.
Φιλαρακι ειναι να το νιωθεις και να αγαπας καθε κυνηγι που κανεις...φαντασουμε εμενα σε κυνηγι μπεκατσας η γουρουνιου ξενερα που εχω να φαω.φυσικα να εχεις και cold blad που λενε και οι Εγγλεζοι αλλα αυτο θελει να λιωσεις πολλα ζευγαρια μποτες.my man.απο το καναπε δεν γινεται.....οσο για τους bird watchers την αλλη φορα την αλλη φορα που θα μας κοιτανε με τα κιαλια θα κατουραμε προς το μερος τους.very funny.για να βλεπουνε οι κοπελες και κανα αλλο πουλακι.badboys.

Φιλαρακι ειναι να το νιωθεις και να αγαπας καθε κυνηγι που κανεις...φαντασουμε εμενα σε κυνηγι μπεκατσας η γουρουνιου ξενερα που εχω να φαω.φυσικα να εχεις και cold blad που λενε και οι Εγγλεζοι αλλα αυτο θελει να λιωσεις πολλα ζευγαρια μποτες.my man.απο το καναπε δεν γινεται.....οσο για τους bird watchers την αλλη φορα την αλλη φορα που θα μας κοιτανε με τα κιαλια θα κατουραμε προς το μερος τους.very funny.για να βλεπουνε οι κοπελες και κανα αλλο πουλακι.badboys.

Φτιαξε αλλα 5 φυσιγγια και βαλε ποτιρακι απο βυσμα στο φορτιο. Και τσιμπα 5 με 10 γραμ. Τιν mb36 επιδι ειναι ρελιαστο. Να δεις αν σου αρεσει. Παντα φιλικα;).......
Άκη εννοείς να κοπεί το αμορτισέρ από το κυαθιο, ή να μπει lb6; δεν θα ανάποδο γυρίσει καθώς ταξιδεύει; αφού δεν θα έχει ουρά;;;
Και ανεβασμα της πυριτιδας και κυαθιο με μαλλινες πίσω του (καλύτερη εμφραξη) μήπως εκτοξευθουν τα bar;

Άκη εννοείς να κοπεί το αμορτισέρ από το κυαθιο, ή να μπει lb6; δεν θα ανάποδο γυρίσει καθώς ταξιδεύει; αφού δεν θα έχει ουρά;;;
Και ανεβασμα της πυριτιδας και κυαθιο με μαλλινες πίσω του (καλύτερη εμφραξη) μήπως εκτοξευθουν τα bar;
Ναι να κοπει το αμορτισερ απο το κυαθιο. Το τι θα ταξιδευει θα ταξιδευει ειναι το μονο σιγουρο. Δεν μας ενδιαφερι να εχει ουρα. μας ενδιαφερι να προστατευι τα σκαγια απο την κανι, να ειναι παντα τα φτερα κομενα. Για να εχουμαι καλιτερι κατανομι. Μιλαο παντα για κυαθιο απλο οπος τυπου ΘΩΔΗ. Για να μπωρις να ριχνετε με 1* ασσο τσοκ χωρις bafer παντα. Με bafer πεξε αν θες και με lb6 ΚΟΜΕΝΟ απο 3* αστερια και κατω. Ξεκινα απο 1.80 mb36 και ανεβα σταδιακα για να εισαι επιφιλακτικος. Και να δεις σιγα σιγα τις κατανομες που επιθυμεις. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ Σε αυτο το setap μπορει και να μιν σου αρεσει.

Έτοιμα μερικά δοκιμαστικά μαλινόταπα για τον Ρώσο :)
uploading picturescertificity.comhow to print screen on pccertificity.com
Ωραιο σεταπ Μυρο..το ιδιο εχω γεμισμενο και εγω για τον λαγο αλλα σε 65αρη καλυκα στο 1.85..αν θες πηγαινετο στον 67αρη στο 1.90..παντως σαν φυσιγγι φονικοτατο..περσυ πηρα ενα λαγο με αυτο κιχ δεν εβγαλε

Οι παραδοσιακες βισματωσεις ειναι μπερδεμα μιας κ δεν μπορεις να υπολογισεις ευκολα τον χωρο καυσης. Αν σημπιεστουν πολλη σκορπιζουν αν τους αφησεις λιγο χαλαρους παει ακαυτη
Και φυσικα κλεινονται σε δικα τους χιλιοστα ελευθερου χωρου εκτος προδιαγραφον . Κατα την γνωμη μου μονο για εμπειρους ιδιογωμοτες. Εχω φτιαξει φυσσιγγακι με μαλλινο κ μβχ32 στο 1.65χ32 κ αστερι κ εκοβε τους καλυκες σαν αγγουρακια. Μαλιστα μου εκανε κ εντυπωση γιατι ειχα τηρηση ολα τα στανταρ ως προς το κλεισιμο εκτος απο 1 το αμορτισερ που εχουν τα πλαστικα βισματα

Βικτωρα το αμορτισερ τους ειναι τα χιλιοστα που συμπιεζονται, δεν εγραψα οτι δεν εχουν αμορτισερ. Μεχρι τωρα εχω βρει 3 ποιοτητες κετσε καθε 1 με διαφορετικη πυκνοτητα απο της αλλες δλδ διαφορετικη συμπιεσιμοτητα κ διαφορετικο αμορτισερ. Οι καθαυτου μαλλινες δεν ειναι αρκετα σκληρες για να της κλεισουμε ευκολα με τα ιδια ακριβως εργαλεια που κλεινουμε τα συγχρονα φυσσιγγια, θελουν μια καποια μαστορια. Πολλη ευκολα συμπιεζονται υπερβολικα κ το αντιθετο. Δεν λεω οτι δεν βγαζουν ωραιες τουφεκιες. Οι φαιμπερ παρα την αψαδα που εχουν στην τουφεκια εχουν στανταρ χιλιοστα μονιμης συμπιεσεις αρα κ στανταρ ελευθερο χωρο που μπορει ευκολα να μετριθει. Οσο πιο ψιλη ειναι η φαιμπερ τοσο πιο πολλη συμπιεζεται αυτο φαινετε ευκολα αν την ρελιασεις υπερβολικα με δυνατο μοτερ μαζευει κ δεν επανερχεται.

Status
Not open for further replies.
Back