Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βικτωρα το αμορτισερ τους ειναι τα χιλιοστα που συμπιεζονται, δεν εγραψα οτι δεν εχουν αμορτισερ. Μεχρι τωρα εχω βρει 3 ποιοτητες κετσε καθε 1 με διαφορετικη πυκνοτητα απο της αλλες δλδ διαφορετικη συμπιεσιμοτητα κ διαφορετικο αμορτισερ. Οι καθαυτου μαλλινες δεν ειναι αρκετα σκληρες για να της κλεισουμε ευκολα με τα ιδια ακριβως εργαλεια που κλεινουμε τα συγχρονα φυσσιγγια, θελουν μια καποια μαστορια. Πολλη ευκολα συμπιεζονται υπερβολικα κ το αντιθετο. Δεν λεω οτι δεν βγαζουν ωραιες τουφεκιες. Οι φαιμπερ παρα την αψαδα που εχουν στην τουφεκια εχουν στανταρ χιλιοστα μονιμης συμπιεσεις αρα κ στανταρ ελευθερο χωρο που μπορει ευκολα να μετριθει. Οσο πιο ψιλη ειναι η φαιμπερ τοσο πιο πολλη συμπιεζεται αυτο φαινετε ευκολα αν την ρελιασεις υπερβολικα με δυνατο μοτερ μαζευει κ δεν επανερχεται.

Τις εχω συνδυασει με τα χαρτινα τις μαλλινες, και με το παραδοσιακο κλεισιμο, γιαυτο σου ειπα για το "αμορτισερ"
 
Οι καλυτερες ταπες ειναι οι καθαυτου μαλλινες οι γνησιες..ειναι βεβαια μαλακες και ευκολα συμπιεσιμες αλλα αν τις κερωσεις γινοντε σκληρες και ασυμπιεστες..δουλευουν αψογα σε πολλα σεταπ..εγω τις ριχνω στον λαγο και στην περδικα και πραγματικα βγαζουν τουφεκια μαγεια
 
Τις εχω συνδυασει με τα χαρτινα τις μαλλινες, και με το παραδοσιακο κλεισιμο, γιαυτο σου ειπα για το "αμορτισερ"
Εκει ειναι αλλα κολπα με χαρτινο δεν ασχοληθηκα ποτε ουτε με ρελιαστρες χειρος . Ασε τους χαρτινους και μονο που τους πιανω ανατριχιαζω δεν ξερω γιατι .buy..buy.
 
Οι καλυτερες ταπες ειναι οι καθαυτου μαλλινες οι γνησιες..ειναι βεβαια μαλακες και ευκολα συμπιεσιμες αλλα αν τις κερωσεις γινοντε σκληρες και ασυμπιεστες..δουλευουν αψογα σε πολλα σεταπ..εγω τις ριχνω στον λαγο και στην περδικα και πραγματικα βγαζουν τουφεκια μαγεια
οι κερωμενες μου αρεσαν πολλη απο μισο τσοκ και πανω τουφεκιες κεντημα
 
Εκει ειναι αλλα κολπα με χαρτινο δεν ασχοληθηκα ποτε ουτε με ρελιαστρες χειρος . Ασε τους χαρτινους και μονο που τους πιανω ανατριχιαζω δεν ξερω γιατι .buy..buy.

Bρε, βρες μερικους γεμισε τους και φχαριστησου το.
 
Σαν μεθοδος βοηθαει να το κοψεις με την σγρομπια αλλα δεν μπορεις να ελεγξεις την ποσοτητα του κεριου που θα ρουφιξει το μαλλι το δοκιμασα μονο μια φορα . Τα καλυτερα αποτελεσματα για κοψιμο της τσοχας τα πηρα με τορναρισμενη την σγρομπια στο πισω μερος και πιασιμο σε σταθερο τριπανι. Στο κερωμα λιωνω το κερι σε μπεν μαρι κ τις εμβαπτιζω για μια στιγμη δεν θελω να πιασει κρουστα. Μετα οσο ειναι ζεστη την βαζω σε εναν κομενο καλυκα cal12 που τον εχω μεσα σε κομενη χαλκοσωληνα και πιεζω ελαφρα με 2 μεζουριτσες για να εφαρμοση τελια εντος του καλυκα. Την κραταω εκει για μια στιγμη κ την αφηνω να κρυοση εκτος του καλυκα. Με λιπος που δοκιμασα δεν μου αρεσε ετρεχαν συνεχεια λαδι. Με τον συνδιασμο κ τον 2 (λιπος-κερι) δεν εχω δοκιμασει
 
Κερωμενες εχω μερικες, αλλα δεν εχω δοκιμασει. Το θεμα ειναι να τις λιπανεις, με καποιο ειδος ωστε να μεινουν μεν λιπαρες, αλλα οχι να σουρωνουν ζουμια και λαδια. Σε ενα αμερικανικο φορουμ ειχα διαβασει για συνδυασμο λιπους με κερι, αλλα δεν εχω μπει στη διαδικασια αυτη
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top