Ενημερωτικά το όπλο αν βάλεις μέσα "πύραυλο" δεν θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο αλλά θα σκάσει η κάννη μπροστά από την θαλάμηΣυμβουλευτικα με ποια πυριτιδα θα αρχιζατε για τσιχλες??
G3000, c7, aquila?? Επισης ποιο σεταπ προτεινεται για να μην ανοιξει τριανταφυλλο το baikal?
Μπορειτε να μου δωσετε μερικα??
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/ta-5.40-chiliosta-sto-stroggylo-reli-473.phpΤα 5-6 χιλιοστα τα μετραω απο το υψος των σκαγιων μεχρι το χειλος του καλυκα??
Ολα ειναι ρευστα στο ρελι,αναλογα τη πυριτηδα το βυσμα το νουμερο απο τα σκαγια και φυσικα τον καιρο.η λυση ειναιδοκιμες δοκιμες δοκιμες δοκιμες.
Ακριβος η ακομα πιο καλοβολη η Α1Εγώ πάλι θεωρώ την aquila ως την καλύτερη εκ των τριών για ξεκίνημα. Σίγουρα δεν θα προτιμήσεις μια διβασική, ενώ η g3000 δουλεύει καλύτερα το χειμώνα με μπόλικο κρύο. Aquila εύκολα για εμένα.
Ακριβος η ακομα πιο καλοβολη η Α1
Δεν υπαρχει τουφεκι που να μην σκοτονει με την Α1.....Μα να μην τα βρήκα ποτέ με την Α1, θα της δώσω μια ευκαιρία κάποια στιγμή και πάλι δεν γίνεται αλλιώς...
Η πρώτη μου αγαπη και παντοτινη all weather υλικοΑκριβος η ακομα πιο καλοβολη η Α1
Και εμενα η προτη που γεμισα μαζι με την gm3.Η πρώτη μου αγαπη και παντοτινη all weather υλικο
Και εμενα μεχρι να ανακαλυψω sipe-s4....μετα ουτε να τη δωΚαι εμενα η προτη που γεμισα μαζι με την gm3.
Ποια τη sipeΑπο 28γρ την εχω δουλεψη μεχρει και 36 και παει πολη καλα
ΕγωΤελικά, ήθελα νάξερα υπάρχει κανείς που ΔΕΝ ξεκίνησε με την Α1 ;;;;;;;;;;; .xm.
![]()
![]()
![]()
![]()