Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμβουλευτικα με ποια πυριτιδα θα αρχιζατε για τσιχλες??
G3000, c7, aquila?? Επισης ποιο σεταπ προτεινεται για να μην ανοιξει τριανταφυλλο το baikal?
Μπορειτε να μου δωσετε μερικα??

Συμβουλευτικα με ποια πυριτιδα θα αρχιζατε για τσιχλες??
G3000, c7, aquila?? Επισης ποιο σεταπ προτεινεται για να μην ανοιξει τριανταφυλλο το baikal?
Μπορειτε να μου δωσετε μερικα??
Ενημερωτικά το όπλο αν βάλεις μέσα "πύραυλο" δεν θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο αλλά θα σκάσει η κάννη μπροστά από την θαλάμη ;)
Αν θες να ξεκινήσεις με μια από αυτές τις 3 που λες εγώ με σειρά προτίμησης θα έβαζα C7 και μετά G3000. Την aquila δεν την ξέρω.

Εγώ πάλι θεωρώ την aquila ως την καλύτερη εκ των τριών για ξεκίνημα. Σίγουρα δεν θα προτιμήσεις μια διβασική, ενώ η g3000 δουλεύει καλύτερα το χειμώνα με μπόλικο κρύο. Aquila εύκολα για εμένα.

Εγώ πάλι θεωρώ την aquila ως την καλύτερη εκ των τριών για ξεκίνημα. Σίγουρα δεν θα προτιμήσεις μια διβασική, ενώ η g3000 δουλεύει καλύτερα το χειμώνα με μπόλικο κρύο. Aquila εύκολα για εμένα.
Ακριβος η ακομα πιο καλοβολη η Α1

Ολες κανουν για την εναρξη, ακομα και οι διβασικες που δεν τις προτιμω. Απλα λογω ζεστης, στην εναρξη παει καλυτερα ενα ελαφροτερο φυσιγγι. Προσωπικα διαλεγω το ρελιαστο, και λογω μαλακοτερης αισθησης, χωρις φυσικα να υπαρχει εκπτωση στο αποτελεσμα.

Το καλο με τη C7 ειναι οτι μπορεις με καταλληλα στησιματα να τη ριχνεις απο την εναρξη εως και το τελος του κυνηγιου. Πεφτει στα 30 και ανεβαινει στα 34 μια χαρα, οποτε καλυπτει αρκετες περιπτωσεις.

Με την Α1 πριν καποια χρονια ειχα κανει κατι απιστευτα long range ντουφεκιες στα μπασιματα.ειχα εινει απο φυσιγγια και ειχα παρει απο τον sky fall που τα γεμιζε στο κλασικο μεταχηρισμενος καλυκας με 2000 Α1 στο 1,65/33 καρδαρα 20βυσμα και ενα ρελιασμα ισα ισα για να μην κανει εμπλοκες η benelli.ντουφεκια μπαλα που σε συνδιασμο με ενα ψαγμενο τσοκ φουλ εκανε απιστευτα κατεβασματα απο πραγματικα ψηλα

Και γω μονο καλα εχω να πω με την Α1, με αυτη αλλωστε ξεκινησα την τελευταια ιδιογομωτικη μου καριερα. Το γιατι την αλλαξα, δε ξερω αληθεια. Μαλλον η τρελλα της δοκιμης και αλλαγης πυριτιδων.

Status
Not open for further replies.
Back