Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Thanks ευριπο. Για το βιβλιο του χατζιωτη λες??
Το μονο που με ανησυχει ειναο να μην κανω λαλακια με το κλεισιμο γι αυτο ρωταω υψος καλυκα, υψος κλειστου καλυκα.....Για καλυκα κατεληξα Τ2 και ασπρο διαφανη να βλεπω την πιεση κλπ
Να ξερεισ οτι ο ασπροσ καλυκασ εχει αδύνατο πλαστηκο και αν θεσ να αλλάξεισ χρωμα θα Πρέπει να αλλαξεισ και το σεταπ.καλητερα διαλεξε ενα χρωμα π.χ κοκκινο και παρε οσουσ ποιο πολλούς μπορείς για να Έχεισ σταθερότητα
 
Καλησπέρα στη παρέα. Κάλυκας cheddite Τ2/70 με psb1 στα 1,6 και 30 γρ. σκάγια Νο 7 και βύσμα z2m24. Η ογκομετρία έρχεται ακριβώς στα 11 mm. Κλείσιμο από 57,5 μέχρι 57,8 για τα τρυγόνια στην έναρξη. Η μπαρούτι είναι ζυγισμένη στο χέρι για ακρίβεια χιλιοστού και τα σκάγια με την lee από 29,3 μέχρι 30 γρ. Κάθε γνώμη και άποψη για οποιαδήποτε βελτίωση ή αλλαγή στη συνταγή θα τύχει της δέουσας προσοχής και μελέτης. Καψούλι cx2000. Ευχαριστώ
 
Καλησπέρα στη παρέα. Κάλυκας cheddite Τ2/70 με psb1 στα 1,6 και 30 γρ. σκάγια Νο 7 και βύσμα z2m24. Η ογκομετρία έρχεται ακριβώς στα 11 mm. Κλείσιμο από 57,5 μέχρι 57,8 για τα τρυγόνια στην έναρξη. Η μπαρούτι είναι ζυγισμένη στο χέρι για ακρίβεια χιλιοστού και τα σκάγια με την lee από 29,3 μέχρι 30 γρ. Κάθε γνώμη και άποψη για οποιαδήποτε βελτίωση ή αλλαγή στη συνταγή θα τύχει της δέουσας προσοχής και μελέτης. Καψούλι cx2000. Ευχαριστώ
Πολυ χαμηλα ειναι στο 1,60 καλητερα βαλε 688 καψουλι η ισπανικο καψουλι
 
Πολυ χαμηλα ειναι στο 1,60 καλητερα βαλε 688 καψουλι η ισπανικο καψουλι
Την ίδια συνταγή την είχα δοκιμάσει και με 1.7. Αλλά με το το δίκαννο που τα έριξα είχαν κλώτσημα και γι΄αυτό κατέβηκα στο 1,6. Και αυτά που έκανα με 1,6 με δίκαννο baikal θα ριχτούν. Με την browning δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου για να έχω άποψη για την συνταγή.
 
Καλησπέρα στη παρέα. Κάλυκας cheddite Τ2/70 με psb1 στα 1,6 και 30 γρ. σκάγια Νο 7 και βύσμα z2m24. Η ογκομετρία έρχεται ακριβώς στα 11 mm. Κλείσιμο από 57,5 μέχρι 57,8 για τα τρυγόνια στην έναρξη. Η μπαρούτι είναι ζυγισμένη στο χέρι για ακρίβεια χιλιοστού και τα σκάγια με την lee από 29,3 μέχρι 30 γρ. Κάθε γνώμη και άποψη για οποιαδήποτε βελτίωση ή αλλαγή στη συνταγή θα τύχει της δέουσας προσοχής και μελέτης. Καψούλι cx2000. Ευχαριστώ

Πιστεύω είναι καλά, αν αναλογιστής ότι στα 1,70 με 1,75 πάει στα 32-33γρ.
αναλογικά το 1,60 30γρ θα είναι οκ.
Για ρίξτα να μας πεις εντυπώσεις μήπως το αντιγράψουμε!!!
Να μαθαίνουμε επιπλέον για την psb1
 
Καλησπέρα στη παρέα. Απορία προς τους εμπειρότερους. Ποια είναι η διαφορά στο φυσίγγι όταν κλείνουμε με την lee σε 3 στάδια (χάραξη, κλείσιμο, ρέλιασμα) από το να κλείνουμε με τη lee σε 2 στάδια (χάραξη, ρέλιασμα);.
 
Καλησπέρα στη παρέα. Απορία προς τους εμπειρότερους. Ποια είναι η διαφορά στο φυσίγγι όταν κλείνουμε με την lee σε 3 στάδια (χάραξη, κλείσιμο, ρέλιασμα) από το να κλείνουμε με τη lee σε 2 στάδια (χάραξη, ρέλιασμα);.
Σχεδον καμια
 
Σημερα εφτιαξα 6 κουτακια για τσιχλοκοτσιφα με την αγαπημένη μου συνταγή mb32 1,75×33 z2m21 σε καλυκα fiocchi t1 και 3 κουτια με psb1. 1,80×34 drago 20 για νεροκοτεσ /μπεκατσινια
ILIAS B, σε κάλυκες fiocchi Τ1, Τ2, εκτός από το 616 καψούλι που είναι ίδιο και η τιμή που διαφέρει έχει κάποιες άλλες διαφορές?
 
μπορουμε το κενο των 6 χιλιοστων στο παραδοσιακο να το αυξανουμε σε 7,8,9 χιλ πατωντας τον καλλυκα στα ιδια χιλιοστα ουτως ωστε να αυξανουμε σιγα σιγα τις πιεσεις;

Νομιζω οτι θα αυξανεις τις πιεσεις και θα χαλας τις κατανομες.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top