Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω ξεκινησα με gm3 και μεχρι περυσι δεν πειραματίστηκα με αλλη.
Περυσι που τελειωσε πηρα μισο κιλο psb1 και σε λιγα φυσιγγια που εριξα μ αρεσε και θα συνεχισω με αυτην.
Θα βρω και μια για 28-30 ή κανα οικονομικο φυσιγγι. για το ορτυκακι και ειμαι οκ.

Last edited:
Την psb1 την δοκιμασα σε δυο εκδοσεις
1.70 32γρ με cx2000 θωδη ποτηρακι και 6ακτινο ααστερι
και 1,75 33γρ. με 688 τζιοβανι ποτηρακι παλι 6ακτινο αστερι.
Μ εκανε εντυπωση που πηρα παπι πρασινο θυληκο(καφε) στα 30'βηματα περιπου 20μ με 33γρ σε κυνηγι μπεκατσινιου.
Μαλλον ετυχε αλλα εμενα μ αρεσε που επεσε ξερο.

Εγώ τώρα αρχίζω με csb5 για τα ορτυκακια στα 28 γρ και mb32 για τις μπεκατσες. Με το καλό να τα καταφέρω και να με βολέψουν
Και εγω για μβ 32'ξεκινησα να παρω αλλα δεν ειχε και δεν ηθελα να περιμενω και πηρα ισπανικη.
Ειναι πολυ καλη κι αυτη απο πληροφοριες που συνέλεξα αλλα και απ αυτα που ειδα.

Εγω να αρχισω με c7? Για τσιχλοφυσιγγα ή προτεινετε κατι αλλο Για νεοπας που ειμαι?
η πιο ευκολη ειναι η α1 αλλα για το δικανο θ αρχιζα με aquila που ειναι κι αυτη ευκολη για γομωσεις μεχρι 31 γραμ.αν θες εχουμε και βιβλιο. το εχει ο βικτωρ. αν ενδιαφερεσαι θα στο δωσουμε για να παρεις μια ιδεα. επισης μπορεις να ξεκινησεις και με as παντα για το δικανο και μπορεις να παιξεις και στα 29 γραμ. φοβερη πυριτιδα και παντος καιρου αν την φροντισεις σωστα κι ευκολοδουλευτη

Thanks ευριπο. Για το βιβλιο του χατζιωτη λες??
Το μονο που με ανησυχει ειναο να μην κανω λαλακια με το κλεισιμο γι αυτο ρωταω υψος καλυκα, υψος κλειστου καλυκα.....Για καλυκα κατεληξα Τ2 και ασπρο διαφανη να βλεπω την πιεση κλπ

Thanks ευριπο. Για το βιβλιο του χατζιωτη λες??
Το μονο που με ανησυχει ειναο να μην κανω λαλακια με το κλεισιμο γι αυτο ρωταω υψος καλυκα, υψος κλειστου καλυκα.....Για καλυκα κατεληξα Τ2 και ασπρο διαφανη να βλεπω την πιεση κλπ
ναι γι αυτο το βιβλιο.ενταξει τα κλεισιματα με τον καιρο θα τα μαθεις

η πιο ευκολη ειναι η α1 αλλα για το δικανο θ αρχιζα με aquila που ειναι κι αυτη ευκολη για γομωσεις μεχρι 31 γραμ.αν θες εχουμε και βιβλιο. το εχει ο βικτωρ. αν ενδιαφερεσαι θα στο δωσουμε για να παρεις μια ιδεα. επισης μπορεις να ξεκινησεις και με as παντα για το δικανο και μπορεις να παιξεις και στα 29 γραμ. φοβερη πυριτιδα και παντος καιρου αν την φροντισεις σωστα κι ευκολοδουλευτη
ΤΙ λες ρε φιλε εχετε γραψεικαι βιβλιο??.asking.

Status
Not open for further replies.
Back