Σαφοσ και υπάρχουν διαφορεσ απο t1 σε t2 σχεδον αλλο φυσηγγι θα βγάλεισ.ILIAS B, σε κάλυκες fiocchi Τ1, Τ2, εκτός από το 616 καψούλι που είναι ίδιο και η τιμή που διαφέρει έχει κάποιες άλλες διαφορές?
Σαφοσ και υπάρχουν διαφορεσ απο t1 σε t2 σχεδον αλλο φυσηγγι θα βγάλεισ.ILIAS B, σε κάλυκες fiocchi Τ1, Τ2, εκτός από το 616 καψούλι που είναι ίδιο και η τιμή που διαφέρει έχει κάποιες άλλες διαφορές?
Ολλα είναι σχετικά μονο η δοκιμές θα σου πουν. σε εμενα το 1,75 μπορει να ειναι λιγο σε εσενα μπορει να είναι πολυΚαλημέρα παιδιά..έχει φτιάξει κάποιος φυσίγγια με psb1?γιατί χρειάζεται για 32 γραμμάρια 1.75 πυρίτιδα?πολύ δεν είναι?αν αλλάξουμε το καψυλιο από G1000 που προτείνει το σάιτ της Μαξαμ σε cx2000 θα αλλάξει η δοσολογία προς τα κάτω?
Το βασικό στοιχείο σου για να φτιάξεις ένα αποδοτικό φυσίγγι ειναι το όπλο σου δηλαδή η κάννη του.Καλημέρα παιδιά..έχει φτιάξει κάποιος φυσίγγια με psb1?γιατί χρειάζεται για 32 γραμμάρια 1.75 πυρίτιδα?πολύ δεν είναι?αν αλλάξουμε το καψυλιο από G1000 που προτείνει το σάιτ της Μαξαμ σε cx2000 θα αλλάξει η δοσολογία προς τα κάτω?
Μήπως αυτό με τους αυλούς μπορείς να το κάνεις πιο λιανά. Δηλαδή πόση, κατά προσέγγιση, μπαρούτι χρειάζεται ένα φυσίγγιο για να δουλέψει σε έναν συγκεκριμένο αυλό.Το βασικό στοιχείο σου για να φτιάξεις ένα αποδοτικό φυσίγγι ειναι το όπλο σου δηλαδή η κάννη του.
Βάση του αυλού της μπορεί τα 32γ 1.75 να έχουν άριστα αποτελέσματα ενώ στο δικό μου με διευρυμένο ή στενό αυλό να θέλω 1.80 ή 1.70 πυρίτιδα. Βάση απλών ενδείξεων και μερικών δοκιμών θα έρθει το αποτέλεσμα.
Τι όπλο έχεις ? Ο αυλός είναι η διάμετρος της κάννης σου.Μήπως αυτό με τους αυλούς μπορείς να το κάνεις πιο λιανά. Δηλαδή πόση, κατά προσέγγιση, μπαρούτι χρειάζεται ένα φυσίγγιο για να δουλέψει σε έναν συγκεκριμένο αυλό.
Μπορει και ναι μπορει και οχι....ισως στα εμπορικα...ολα ειναι θεμα αρμονιας και ποιοτητας υλικον,αλλα τι λεω αφου τα ξερεις καλυτεραmornin cofΣτενος αυλος=ληγοτερη μπαρουτη και γρ σκαγιων
Τα όπλα μου είναι τα εξής: browming A5 η καινούργια η οποία έχει αυλό 18,8, πλαγιόκαννο baikal με τσοκάκια και super poze beretta 687 τσοκαρισμένο 2* και 4*.Κατά 50% κυνηγάω με το baikal, κατά 40% με την Α5 και ελάχιστα με το beretta.Τι όπλο έχεις ? Ο αυλός είναι η διάμετρος της κάννης σου.
Το πόσο μπαρούτι χρειάζεσαι, θα το βρείς μόνο από δοκιμές.
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα και απ'όσο έχω διαβάσει, γιατί που χρόνος για χόμπυ, ο z2m και ο gualandi sg είναι δύο καλοί συγκεντρωτήρες. Τα φυσίγγια που έχω δοκιμάσει με αυτούς με τα δίκαννα είναι λειτουργικά. Βέβαια ότι αρέσει σε έναν μπορεί ο δίπλα να το απεχθάνεται γιατί περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα.Ενα καλο φυσιγγη με καλα υλικα και αρμονια στη γομωση το δουλευουν πολλα οπλα κατα 90τις εκατο.τα απολυτα φυσιγγια ειναι αλλο θεμα που υφιστατε μονο στα χοντρα.
Εχετε δοκιμασει ποιον συγκετροτηρα δουλευει καλυτερα το οπλο σας![]()
Ολα ειναι θεμα μαγηρεματος στην ιδιογομοσηΜπορει και ναι μπορει και οχι....ισως στα εμπορικα...ολα ειναι θεμα αρμονιας και ποιοτητας υλικον,αλλα τι λεω αφου τα ξερεις καλυτεραmornin cof
Δοκιμεσ ....δοκιμεσ .......δοκιμεσ...μην περιμενεισ ετοιμεσ συνταγές δεν Υπάρχουν.....Από το λίγο που έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα και απ'όσο έχω διαβάσει, γιατί που χρόνος για χόμπυ, ο z2m και ο gualandi sg είναι δύο καλοί συγκεντρωτήρες. Τα φυσίγγια που έχω δοκιμάσει με αυτούς με τα δίκαννα είναι λειτουργικά. Βέβαια ότι αρέσει σε έναν μπορεί ο δίπλα να το απεχθάνεται γιατί περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα.
δυσκολο εβαλα ρε παιδια;καλησπερα. εχει δοκιμασει καποιος να κλεισει στα 14 χιλ με 3 σταδια (χαραξη τριτο σταδιο ρελιασμα) και εαν ναι οταν ρελιαζουμε στα56,50 η στεφανη του τριτου σταδιου ποσο πρεπει να ειναι απο τον πατο του καλυκα;
Τεχνικα ειναι δυσκολο να γινει.Το κλεισιμο με αστερι θελει μεγαλυτερο υψος ελευθερου καλυκα απ το ρελιαστο.Αρα το υψος του βισματος θα αλλαξει, το τελικο υψος κλεισιματος θα αλλαξει, και γενικα μαλλον θα υπαρξουν διαφορεςΚαλησπέρα στη παρέα. Απορία προς τους παλιότερους. Πια η διαφορά μεταξύ 2 φυσιγγίων με τα ίδια υλικά (βύσμα, σκάγια μπαρούτι) που το ένα είναι κλεισμένο αστέρι και το άλλο με το παραδοσιακό ρέλιασμα. Κλεισμένα στα ίδια χιλιοστά.