Για σου μιτσαρα χαιρομαι πολυ που ξαναγραφησ.........εχου και λεμε mb32 1,70×33 z2m21/24 οτι μου βγει στην ογκομετρια μαλον ο 21 θα μου κανειγια καντο πιο λιανα φιλε , τι ακριβως θα φτιαξεις ?
Για σου μιτσαρα χαιρομαι πολυ που ξαναγραφησ.........εχου και λεμε mb32 1,70×33 z2m21/24 οτι μου βγει στην ογκομετρια μαλον ο 21 θα μου κανειγια καντο πιο λιανα φιλε , τι ακριβως θα φτιαξεις ?
με 688 καψουλι , και παλι 1,70 σε ρελι εισαι χαμηλα , γιατι ρελι με την ΜΒ ?Για σου μιτσαρα χαιρομαι πολυ που ξαναγραφησ.........εχου και λεμε mb32 1,70×33 z2m21/24 οτι μου βγει στην ογκομετρια μαλον ο 21 θα μου κανει
Για σου μιτσαρα χαιρομαι πολυ που ξαναγραφ...εχου και λεμε mb32 1,70×33 z2m21/24 οτι μου βγει στην ογκομετριαγια καντο πιο λιανα φιλε , τι ακριβως θα φτιαξεις ?
Ετσει μου εχει μπει στο μυαλο και μιασ που μου εκατσε με τουσ καλυκεσ λεο να το μπουμπουνισομε 688 καψουλι , και παλι 1,70 σε ρελι εισαι χαμηλα , γιατι ρελι με την ΜΒ ?
με ρελι σε διευρυμενο αυλο ανεβα σε 1,80 με 35 γρ και καλυτερα SG κυαθιο , πλαστικο τζαμακι και ελαφρο πατημα με 616 καψουλι , μια τουφεκια στον μεσο οροΓια σου μιτσαρα χαιρομαι πολυ που ξαναγραφ...εχου και λεμε mb32 1,70×33 z2m21/24 οτι μου βγει στην ογκομετρια
Ετσει μου εχει μπει στο μυαλο και μιασ που μου εκατσε με τουσ καλυκεσ λεο να το μπουμπουνισο
Να 'σαι καλά φίλε!!! Για να δούμε , θα τα παίρνω;;;Μια χαρα σε βρεισκο.καλος ειλθες στο κλαμπ της ιδιογομοσης![]()
Μήπως, να πήγαινες σε κάτι δοκιμασμένο για την έναρξη?Καλησπέρα κι από εμένα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις απαντήσεις. Τελικά με πείσατε και με την psb1 που μου έχει μείνει θα φτιάξω φυσίγγια για τρυγόνια στα 32 γρ. στα 1,7 γρ. και κλείσιμο αστέρι. Αν καταφέρω και ρίξω κάποια σε χαρτόνι καλώς και θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις μάθω την διαδικασία. Αλλιώς στην έναρξη σε ζωντανό στόχο. Ελπίζω μόνο να μην μου τα γυρίσει ο συνάδελφος τελευταία στιγμή. Και όταν τελειώσει η psb1 θα αγοράσω granular για να δουλέψω στα 30 γρ.
Δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα μου φαινεται λιγη η ποσοτητα της πυριτηδας για να μπορεσει να τρυπηση γουρουνι οπως πρεπει.xm.εκτος και το θες για σκοποβοληΧαιρετώ τους συναδέλφους!
Είχα αυτές τις μέρες κάποιες ιδιογομωτικές ανησυχίες(για να ξεφεύγουμε και λίγο) και τελικά φτιάχτηκε το παρακάτω φυσίγγι , γιατί τα γουρούνια έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο και πρέπει με τη νέα χρονιά να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Απευθύνομαι κυρίως στους παλιούς ...
Λοιπόν, κάλυκας fiocchi T3 (616) ΜΒx36 2x9βολα (11/0)
8 τελικά μπήκαν και ρέλιασμα στα 64,35 περίπου με τον drago, σχεδόν έως τελείως, απάτητο. Τι λέτε φίλοι, ακούγοντας το μόνο , γιατί ασφαλή συμπεράσματα μόνο με δοκιμές!
free upload pictures
upload a picture
Ακριβως....Μήπως, να πήγαινες σε κάτι δοκιμασμένο για την έναρξη?![]()
Θα την βαλεις στο 1,80???? .ghe.Κατεβαινει η ΜΒ στα 30γρ σε ρελι; Εχει δοκιμασει κανεις;