Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.RESPECT.
παντα κατω απο το ονομαστικο βαρος της πυριτιδας.
μου φαινεται εισαι αλεπουδιαρης , και οι Cheddite κωνικο κυαθιο εχουν , και οι δυο καλυκες λοιπον εξυπηρετουν τις συνταγες σου , όλα τυχαια ειναι φιλε ?

Last edited:
εχθες εκανα τα πρωτα μου πειραματα. εκοψα τον καλυκα στα 65,4 χιλ, εβαλα πυριτιδα csb5 1,425 γρ και 28 γρ σκαγια νο 9. με ολους τους συγκεντρωτηρες που εχω το κενο που αφηνει απο τα σκαγια εως το χειλος του καλυκα ειναι περιπου στα 7 χιλ. να τα κλεισω στα 60 χιλ; θα βαλω τζαμακι gualandi για το κλεισιμο

Kαμια υπευθυνη προταση που να μην επηρεαζει καθολου το φυσιγγι, κ να μπορει να χρησιμοιηθει σαν υλικο στεγανοποιησης και εμποδιου αποφυγης μπαφερ απο την ελαχιστη τρυπιτσα του αστεροειδους κλεισιματος υπαρχει?
Venetato μην μου πεις μια τοση δα κεντρικη, αυτη απορριπτεται... :p:p.sarcastic.
Μια μικρουλα κεντρικη συνδιασμενη με αρκετο βερνικη νυχιων.exciting.με τα χρωματιστα ξεχωριζεις και τα φυσιγγια σου.lazy.

εχθες εκανα τα πρωτα μου πειραματα. εκοψα τον καλυκα στα 65,4 χιλ, εβαλα πυριτιδα csb5 1,425 γρ και 28 γρ σκαγια νο 9. με ολους τους συγκεντρωτηρες που εχω το κενο που αφηνει απο τα σκαγια εως το χειλος του καλυκα ειναι περιπου στα 7 χιλ. να τα κλεισω στα 60 χιλ; θα βαλω τζαμακι gualandi για το κλεισιμο

Η CSB5 νομιζω γεμιζεται ετσι στα 28 γρ (με καποια επιφυλαξη γιατι δεν την εχω γεμισει ποτε) αλλα με αστεροειδες κλεισιμο. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να μεταφερεις την γομωση αυτουσια σε ρελιαστο, χωρις αυξηση της πυριτιδας. Σε καθε περιπτωση βεβαια, επειδη δεν την εχω ξαναγεμισει δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα

κλειστο φιλε , απλο φυσιγγι είναι , μην φοβάσαι και 1,50 να την πας ακομα καλυτερα

κλειστο φιλε , απλο φυσιγγι είναι , μην φοβάσαι και 1,50 να την πας ακομα καλυτερα
Δημητρη αυτο που με κανει να ρωταω ειναι το οτι συμφονα με τα στανταρ που διαβαζω, το φυσιγγι δεν θα εχει την πιεση που θα ειχε αν το κενο ηταν στα εξι χιλ. Μηπως να την πατησω περισσοτερο; Αν και απο οτι εχω διαβασει οι σκοπευτικες δεν χρειαζονται και πολυ πατημα. ειπα να ξεκινησω με αυτα τα γραμμαρια και να ανεβαινω ανα 0,025 σιγα σιγα μεχρι να δω που θα μου κατσει

Δημητρη αυτο που με κανει να ρωταω ειναι το οτι συμφονα με τα στανταρ που διαβαζω, το φυσιγγι δεν θα εχει την πιεση που θα ειχε αν το κενο ηταν στα εξι χιλ. Μηπως να την πατησω περισσοτερο; Αν και απο οτι εχω διαβασει οι σκοπευτικες δεν χρειαζονται και πολυ πατημα. ειπα να ξεκινησω με αυτα τα γραμμαρια και να ανεβαινω ανα 0,025 σιγα σιγα μεχρι να δω που θα μου κατσει
παραπανω γραφω ότι αν πας στο 1,50 θα είναι καλυτερα , ετσι δεν γραφω ?

Καλησπερα παιδια....χρησιμοποιει καποιος την csb1? Αν ναι με καψυλιο της μαξαμ ηκαποιο αλλο?ειναι ευχαριστημενος γενικοτερα? Ευχαριστω

Αλλο εργο ο 20αρης, αλλο ο 17αρης... Ο 17αρης ειναι πολυ πιο μαλακος, εχει μια "ιδιαιτερη" φουστα που καιει ωραια τις τροποποιημενες, βγαζει ταχυτητες χωρις να χαλαει την κατανομη... Πολυ τον εχω αγαπησει τελευταια...
Για οσους θελουν ΜΒ36 μια "ευκολη" συνταγουλα στα 45 μετρα με 2 αστρα και ταχυτητα στο 430...

cheditte T3- mb36 -cx2000- 1,95- 37- drago17- 58mm 8αστερο αστεροειδες n4

Μπραβο φιλε πολλυ ωραια ντουφεκια εβγαλες με τη MB36.....ετσι μου ερχεται να τη γεμισω και εγω για κανα λαβωμενο

Mια λυση ειναι η αυξηση της πυριτιδας οπως ειπε κ ο Δημητρης... Μια αλλη λυση για να "κλεψεις" λιγο τον ελευθερο χωρο σου ειναι να κοψεις στα 65 ας πουμε τον καλυκα σου και να ρελιασεις στα 59,5... Με ασφαλεια στην ιδιογομωση οτι θελεις φτιαχνεις... Η συνταγη σου ειναι πολυ ασφαλης αν και χαμηλη σε ταχυτητα, την υπολογιζω στο 370-380...

Μπραβο φιλε πολλυ ωραια ντουφεκια εβγαλες με τη MB36.....ετσι μου ερχεται να τη γεμισω και εγω για κανα λαβωμενο
Κατσε ησυχος εσυ... .yelling. Κ εμενα δεν ειναι στις αγαπημενες μου η 36αρα αλλα δεν μπορεις να πεις οτι αν την ψαξεις σε σκοτωνει καλα... Ψαξιμο θελει κ λιγο πατημα παραπανω...

Παρα τα σκαμπανεβασματα της Tecna, κ κανοντας προσαναμα μια παρτιδα, επεσα σε μια αλλη του 2015 αρκετα ζωηρη θα ελεγα... "τρυπαει" καλα, ακομα και σε μια παλια αγαπημενη συνταγη για φθινοπωρο στο 686-1,9-37-sg19-57,5 oπου βγαζει 420 αρχικη... Στο 1,95-36 γινεται πυραυλος....pop.

Last edited:
Καλησπερα παιδια....χρησιμοποιει καποιος την csb1? Αν ναι με καψυλιο της μαξαμ ηκαποιο αλλο?ειναι ευχαριστημενος γενικοτερα? Ευχαριστω[/QUOT ολες οι ισπανικες θελουν τα πιο γρηγορα καψουλια , προσωπικη μου γουστο το ισπανικο UEE το οποιο και θεωρω σαν το καλυτερο ολων , ότι άλλο θελεις και το ξερω ευχαρίστως να απαντησω

Παρα τα σκαμπανεβασματα της Tecna, κ κανοντας προσαναμα μια παρτιδα, επεσα σε μια αλλη του 2015 αρκετα ζωηρη θα ελεγα... "τρυπαει" καλα, ακομα και σε μια παλια αγαπημενη συνταγη για φθινοπωρο στο 686-1,9-37-sg19-57,5 oπου βγαζει 420 αρχικη... Στο 1,95-36 γινεται πυραυλος....pop.
εισαι χαμηλα φιλε

εισαι χαμηλα φιλε
Ειμαι το ξερω, αλλα παραδοξως δουλευει ρε φιλε, ειδικα το φθινοπωρο που κ υψηλες θερμοκρασιες εχει κ αυξημενη υγρασια...
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ολες οι παρτιδες ιδιες, αλλη παρτιδα στο 1,95-36 με Drago 20 ειναι κομπλε κ βγαζει κανα 420 αρχικη κ αλλη 440αριζει... ;) Την εχω φτασει μεχρι κ 2,05 αλλα με συγκεκριμενη παρτιδα κ δεν το προτεινω σε κανενα γενικα... ;)

Οι ισπανιδες οντως θελουν γρηγορα καψουλια, συμφωνω κ εγω, κ ειδικοτερα το UEE που φτιαχτηκε γι αυτες...
Μαλιστα η PSB2 οταν απο Cx2000 πηγα σε 688 η UEE, μαλακωσε σε αισθηση ανακρουσης, εγινε γρηγοροτερη κ εσφιξε ακομα περισσοτερο σε συγκεντρωση...:)
Καποτε τα φοβομουν τα γρηγορα καψουλια, πλεον εχω δει οτι σε μερικες πυριτιδες τις μεταμορφωνει πολυ θετικα κ τις "σφιγγει"...

Δοκιμασα κ βερνικι νυχιων και σιλικονη ετσι για την εμπειρια... Το βερνικι αν δεν ειναι αρκετα παχυρευστο απλωνει, η σιλικονη ειναι το τελειο θα ελεγα... Μια μικρη ποσοτητα στο δαχτυλο κ γινεται πανευκολα...
Ευχαριστω για την βοηθεια... .shake hands.

Δοκιμασα κ βερνικι νυχιων και σιλικονη ετσι για την εμπειρια... Το βερνικι αν δεν ειναι αρκετα παχυρευστο απλωνει, η σιλικονη ειναι το τελειο θα ελεγα... Μια μικρη ποσοτητα στο δαχτυλο κ γινεται πανευκολα...
Δοκιμασε με ζεστι σιλικονι αυτι που μπενι με το πιστολακι λιγο ομος..;)

Κανε και μια μικρη κεντρικη.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back