Φιλαρακι ακομα και ο σκυλος μου οταν μυριζει φυσιγγια με mb36 τρεμει ο κακομοιρης γιατι ξερει που εχει να ριξει πολλλλυ κυνηγητο.tekna στο 1,90/37 τη δουλευαμε πριν καποια χρονια με gt21 με αρκετο πατημα και κεντρικες,δουλευε πολλυ καλα στις ζεστες.ηταν ομως tekna παλια μπορει και του 2000-2002 μετα βρικαμε την AOMια λυση ειναι η αυξηση της πυριτιδας οπως ειπε κ ο Δημητρης... Μια αλλη λυση για να "κλεψεις" λιγο τον ελευθερο χωρο σου ειναι να κοψεις στα 65 ας πουμε τον καλυκα σου και να ρελιασεις στα 59,5... Με ασφαλεια στην ιδιογομωση οτι θελεις φτιαχνεις... Η συνταγη σου ειναι πολυ ασφαλης αν και χαμηλη σε ταχυτητα, την υπολογιζω στο 370-380...
Κατσε ησυχος εσυ...Κ εμενα δεν ειναι στις αγαπημενες μου η 36αρα αλλα δεν μπορεις να πεις οτι αν την ψαξεις σε σκοτωνει καλα... Ψαξιμο θελει κ λιγο πατημα παραπανω...
Παρα τα σκαμπανεβασματα της Tecna, κ κανοντας προσαναμα μια παρτιδα, επεσα σε μια αλλη του 2015 αρκετα ζωηρη θα ελεγα... "τρυπαει" καλα, ακομα και σε μια παλια αγαπημενη συνταγη για φθινοπωρο στο 686-1,9-37-sg19-57,5 oπου βγαζει 420 αρχικη... Στο 1,95-36 γινεται πυραυλος....pop.
Αυτο το 2,05++ πολλυ μου αρεσει μου θυμιζει κατι παλια biturbo που ηταν ντουφεκια τσεκουρια στα κρυα......Ειμαι το ξερω, αλλα παραδοξως δουλευει ρε φιλε, ειδικα το φθινοπωρο που κ υψηλες θερμοκρασιες εχει κ αυξημενη υγρασια...
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ολες οι παρτιδες ιδιες, αλλη παρτιδα στο 1,95-36 με Drago 20 ειναι κομπλε κ βγαζει κανα 420 αρχικη κ αλλη 440αριζει...Την εχω φτασει μεχρι κ 2,05 αλλα με συγκεκριμενη παρτιδα κ δεν το προτεινω σε κανενα γενικα...
Οι ισπανιδες οντως θελουν γρηγορα καψουλια, συμφωνω κ εγω, κ ειδικοτερα το UEE που φτιαχτηκε γι αυτες...
Μαλιστα η PSB2 οταν απο Cx2000 πηγα σε 688 η UEE, μαλακωσε σε αισθηση ανακρουσης, εγινε γρηγοροτερη κ εσφιξε ακομα περισσοτερο σε συγκεντρωση...
Καποτε τα φοβομουν τα γρηγορα καψουλια, πλεον εχω δει οτι σε μερικες πυριτιδες τις μεταμορφωνει πολυ θετικα κ τις "σφιγγει"...
φετοσ την εβαλα στο 1,90×36 στησ μεγαλεσ παγωνιεσ -2-3..για εμασ.....και θεριζε....στο 1,95 με κρεμασετην ιδια μερα......Ειμαι το ξερω, αλλα παραδοξως δουλευει ρε φιλε, ειδικα το φθινοπωρο που κ υψηλες θερμοκρασιες εχει κ αυξημενη υγρασια...
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ολες οι παρτιδες ιδιες, αλλη παρτιδα στο 1,95-36 με Drago 20 ειναι κομπλε κ βγαζει κανα 420 αρχικη κ αλλη 440αριζει...Την εχω φτασει μεχρι κ 2,05 αλλα με συγκεκριμενη παρτιδα κ δεν το προτεινω σε κανενα γενικα...
Οι ισπανιδες οντως θελουν γρηγορα καψουλια, συμφωνω κ εγω, κ ειδικοτερα το UEE που φτιαχτηκε γι αυτες...
Μαλιστα η PSB2 οταν απο Cx2000 πηγα σε 688 η UEE, μαλακωσε σε αισθηση ανακρουσης, εγινε γρηγοροτερη κ εσφιξε ακομα περισσοτερο σε συγκεντρωση...
Καποτε τα φοβομουν τα γρηγορα καψουλια, πλεον εχω δει οτι σε μερικες πυριτιδες τις μεταμορφωνει πολυ θετικα κ τις "σφιγγει"...
χαμηλα πολύ φιλεΑυτο το 2,05++ πολλυ μου αρεσει μου θυμιζει κατι παλια biturbo που ηταν ντουφεκια τσεκουρια στα κρυα......
οι πιο παλιες πυριτιδες ηταν παρα πολύ προοδευτικες , τα καψουλια παρα πολύ αργα σε ισχυ , ηταν μονόδρομος τοσο κωνικα κυαθια , ειδες τελικα φιλε ότι η καλη οικοδομη από τα θεμελια φτιαχνετε πρωτα σωστα ? τι να το κανεις το τρελο κλείσιμο αν δεν ξερεις όχι εσυ φυσικα , ολοι μας , τι καλυκας ταιριαζει στην κάθε συνταγή μας , είναι σαν να φοραμε κουστουμι πανακριβο με σαγιονάρες
Θελεις να γραψω δημοσια ποσο ειναι το ++++ ρε Δημητρηχαμηλα πολύ φιλε
δεν εχω πρόβλημα φιλε , ότι θελεις κανειςΘελεις να γραψω δημοσια ποσο ειναι το ++++ ρε Δημητρη
οι πιο παλιες πυριτιδες ηταν παρα πολύ προοδευτικες , τα καψουλια παρα πολύ αργα σε ισχυ , ηταν μονόδρομος τοσο κωνικα κυαθια , ειδες τελικα φιλε ότι η καλη οικοδομη από τα θεμελια φτιαχνετε πρωτα σωστα ? τι να το κανεις το τρελο κλείσιμο αν δεν ξερεις όχι εσυ φυσικα , ολοι μας , τι καλυκας ταιριαζει στην κάθε συνταγή μας , είναι σαν να φοραμε κουστουμι πανακριβο με σαγιονάρες
ΕΙΝΑΙτις μοδας Δημητρη.οι πιο παλιες πυριτιδες ηταν παρα πολύ προοδευτικες , τα καψουλια παρα πολύ αργα σε ισχυ , ηταν μονόδρομος τοσο κωνικα κυαθια , ειδες τελικα φιλε ότι η καλη οικοδομη από τα θεμελια φτιαχνετε πρωτα σωστα ? τι να το κανεις το τρελο κλείσιμο αν δεν ξερεις όχι εσυ φυσικα , ολοι μας , τι καλυκας ταιριαζει στην κάθε συνταγή μας , είναι σαν να φοραμε κουστουμι πανακριβο με σαγιονάρες
Θυμασε ποσο ηταν το παλιο biturbo...καλο αλλα εκανε κατι οπλα να φτυνουν αεροπλανακια και πιστονια σαν πασατεμποδεν εχω πρόβλημα φιλε , ότι θελεις κανεις
Θυμασε ποσο ηταν το παλιο biturbo...καλο αλλα εκανε κατι οπλα να φτυνουν αεροπλανακια και πιστονια σαν πασατεμπο
Ο Θεος μαζί του!!!!Ενας φιλος....γεμηζει την sipe σε 12/70 1.75 χ 36 σε αστερι.......
-Ρε του λεω.....θα παρεις κανα κληστρο στο χερι καμια μερα.......
-Ειναι μια χαρα....μου απανταει......
Ξερει κανης ποσο μπορει να φτανει σε bar...?????