Εγω απο μερια μου του ειπα δυο τρια πραγματα και τον αφησα.....
Μολλη πληρωσει κανα κληστρο μαζι με τον κορμο θα βαλει μιαλο θελει δε θελει........
Μολλη πληρωσει κανα κληστρο μαζι με τον κορμο θα βαλει μιαλο θελει δε θελει........
Μιχαλη,δεν είναι το κλειστρο η γενικότερα το τουφέκι του,το διακύβευμα!!!Εγω απο μερια μου του ειπα δυο τρια πραγματα και τον αφησα.....
.pop.Ενας φιλος....γεμηζει την sipe σε 12/70 1.75 χ 36 σε αστερι.......
-Ρε του λεω.....θα παρεις κανα κληστρο στο χερι καμια μερα.......
-Ειναι μια χαρα....μου απανταει......
Ξερει κανης ποσο μπορει να φτανει σε bar...?????
η τεκνα παντα ηταν ιδια φιλεΑλλες εποχες αυτες ομως... Αλλα υλικα που δεν νομιζω οτι εχουν σχεση με τα σημερινα...
υπηρχε φυσιγγι εμποριου με S4 x 1,75 x 32 ακομα και σε 9 ν σκαγια , η sipe υπο προϋποθέσεις μπορει να γεμιστει στο 1,75 , δικη μου γνωμη ότι εκει δουλευει όπως πρεπει , δεν συνιστω σε κανεναν να την γεμισει ετσι , ειδικα σε ασεους εκει δουλευει φιλεΕνας φιλος....γεμηζει την sipe σε 12/70 1.75 χ 36 σε αστερι.......
-Ρε του λεω.....θα παρεις κανα κληστρο στο χερι καμια μερα.......
-Ειναι μια χαρα....μου απανταει......
Ξερει κανης ποσο μπορει να φτανει σε bar...?????
το βασικο είναι τα πολύ χοντρα σκαγια , φυσικα το πιο αργο καψουλι , συγκεντρωτηρας Θωδης , απατητο αρελιαστο , καλυκας με ισιο πυθμενιο , και καποια αλλαΠοιες είναι οι προϋποθέσεις, Δημήτρη. Ας πούμε μαλακή τάπα, χαμηλό καψυλι και απάτητα;
Εχω ανεβασει παρομια σηνταγη σε ποιο πισω σελιδες φιλε. ισος ο φιλος σου δεν ειναι τοσο ασχετος οσο νομιζεις.Το κληστρο γιαννη και το οπλο ειναι το λιγοτερο......
Αυτος αφου ερηξε 2-3 και δεν επαθε τιποτα το καθιερωσε...
Σε ψιλωμενη φασα περισοτερο και σε κανα λαγο....
Με ασσεους βαραει πραγματικα πολλη καλα και σε απηστευτες απόστασεις....δεν το σηζηταω.....
Αλλα .....αφου δεν καταλαβαινει απο λογια και δεν δεχετε την γνωμη του αλλου ασ φαει τα μουτρα του για να καταλαβει......
Εχει ενα ΣΒΕ 3 1/2 ιντσες και νομηζει οτι εχει τα κανονια του Ναυπλιου.....
Της προαλες μου ελεγε οτι δεν βαζει κατω απο 34 γρ ακομα και στην τσιχλα γιατι το κληστρο του δεν επαναφερει......![]()
Ξέχασα, 1,45χ30...Σκέψου,πως μια γομωση σε 67αρι καλυκα με 2000,SG,9άρια,bn2 special,τελικό 56,1,δινει 530 bars....
Κάνε υπολογισμό...αν αντέχεις!
Με ότι νούμερο και να γεμίζει και με οτι να κλείνει και με οτι καννη και να την ριχνει!!
Μιλάμε για sipe!!
Καλή του ώρα του ανθρώπου!!![]()
Τεο,αυτο δεν είναι τσαχπινιά!οι ισπανικές πως διαχειριζονται το ζορισμα;
Δοκιμασα τη συνταγη του Μητσομπενελι για 2ιντο με μια δόση δικιας μου τσαχπινιας(δεν είχα 688 και εβαλα 686) και ρελιασα με χαρτάκι 1,15*20 csb6 no9 (δεν έχω 10) μου φανηκαν πολύ μαλακά βεβαια με μεσοταπο Θώδη. Αν ανεβασω την στήλη ενα χιλιοστο και πιεσω τον συγκεντρωτηρα 1χιλιοστο θα καταφέρω κάτι; θελω να το δοκιμασω και με κανονικό συγκεντρωτηρα την επομενη φορά.
Εχω ανεβασει παρομια σηνταγη σε ποιο πισω σελιδες φιλε. ισος ο φιλος σου δεν ειναι τοσο ασχετος οσο νομιζεις.Βεβαια δεν θα σηνηστουσα σε κανεναν να φτιαξει κατι τετιο. ειναι πολυ επικινδινο.
Σε 12χ76 να δεις πος παει,στα 40γρ
Ω ναι δεν το σηζητω επικηνδινος.Επηδη ξερω τη γνωσης εχει τον χαραχτηρηζω ακρως επικυνδηνο....
Η πρωτη μου κουβεντα ηταν .....σε 12/76..??????????????
Ενταξη απο εσενα skyfall και απο καποια αλλα παιδια εδω μεσα μπωρω να τα φανταστω αυτα τα σεταπ.....
Απο άυτον ομως οχι....
και οπως λεει και ο γιαννης.......
Που στην τελικη μπορει και ξερει καποια πραγματα παραπανω ναι να το στηση τετοιο σεταπ....
Απο ανθροπο που δεν ξερει την διαφορα 70αρη με 76αρη και η λεξεις παχημετρο ελευθερος χωρος και σκληρο μαλακο αμορτησερ του ειναι παντελως αγνωστες δεν το δεχωμαι....
Γιαυτο σου λεω λοιπον και ποιο πανω οτι ειναι ακρος επικυνδινος.......
Και εδω που τα λεμε...τον εχω και ικανο αν δεν εχει η του τελιωσουν οι sg (νομηζω 18αρη η 20αρη βαζει) να βαλει και κανα drago μεσα ..,.....
Για μενα εαν το φυσιγγι αφηνει ασχημη αισθηση ως λακτισμα και με προιδεαζει αρνητικα να το ριξω, δεν μου κανει. Τι να το κανω αν ειναι θανατος, καταρα, και καταστροφη; Αν με ζοριζει να το ριξω, δεν το θελω.