Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.xm.Και εχω αρκετη 206v
Ένα φεγγάρι εριχνα τα RM206, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση με αυτό το φυσιγγι ήταν η καύση της συγκεκριμένης πυριτιδας. Δεν έχω ξαναδεί την κάννη μετά την τουφεκια να μην χάνει την γυαλάδα του καθαρισματος.

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως συνηθως οι granular πυριτιδες αφηνουν καταλοιπα. Ειτε ιδιογομωση ειτε εργοστασιακα, οτι φυσιγγια εχω ριξει με κοκκωδεις πυριτιδες, η κανη μεσα ειναι αστα να πανε. Αντιθετως οι μεγαλου ογκου σπανιως θα το κανουν, τουλαχιστον σε οσα φυσιγγια εχω δοκιμασει. Προσφατο παραδειγμα με Due και Fluo, γεμισμενα με AS και 206 αντιστοιχα, οι κανες ηταν πεντακαθαρες

Θα πας για γαλιαντρες φετος?
Οχι φιλαρακι για αυτες θα πηγαινεις εσυ καθε μερα αν δεν συμορφωθεις.threat. αλλα εχω σκοπο να ξεστοκαρο οτι εχω απο υλικα ειδικα για ψιλα που εχω καταντηση....εχει να πεσει ξεστοκαρισμα.terror.

Aφου βρεθηκε ο τροπος για να χρησιμοποιηθει, και εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη καταναλωση, η ποσοτητα που χω θα με βγαλει για καμποσες σαιζον. Καλυκες με neroxin που θα βρω οταν τελειωσουνε δε ξερω.

Aφου βρεθηκε ο τροπος για να χρησιμοποιηθει, και εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη καταναλωση, η ποσοτητα που χω θα με βγαλει για καμποσες σαιζον. Καλυκες με neroxin που θα βρω οταν τελειωσουνε δε ξερω.
Κράτα τους κάλυκες!!
Neroxin....θα σε βολέψουμε κε Βικ!;):)

Τετιους καλικες θα
ΕΧΕΙ πολλα απο τους νεροχιν στο πολεμικο μουσειο στηνΑθηνα..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back