skyfall
Banned
Θα πας για γαλιαντρες φετος?.xm.Και εχω αρκετη 206v
Θα πας για γαλιαντρες φετος?.xm.Και εχω αρκετη 206v
Ένα φεγγάρι εριχνα τα RM206, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση με αυτό το φυσιγγι ήταν η καύση της συγκεκριμένης πυριτιδας. Δεν έχω ξαναδεί την κάννη μετά την τουφεκια να μην χάνει την γυαλάδα του καθαρισματος..xm.Και εχω αρκετη 206v
Οχι φιλαρακι για αυτες θα πηγαινεις εσυ καθε μερα αν δεν συμορφωθειςΘα πας για γαλιαντρες φετος?
Οχι φιλαρακι για αυτες θα πηγαινεις εσυ καθε μερα αν δεν συμορφωθειςαλλα εχω σκοπο να ξεστοκαρο οτι εχω απο υλικα ειδικα για ψιλα που εχω καταντηση....εχει να πεσει ξεστοκαρισμα
![]()
Ασε εσυ θεςEτσι. Και γω με την JK6 ξεκινησα![]()
Ειδες ρε Γιαννη τι σκοτωματα κανει ειδικα οσο πεφτη η θερμοκρασια...Που να δεις στα 34....
Τώρα που το σκέφτομαι....
Και στα 35....
Και στα 36...
Παντού έβγαζε ομορφιές!
Πάει κι αυτή....![]()
Δύναμη κρούσης!!!!Ειδες ρε Γιαννη τι σκοτωματα κανει ειδικα οσο πεφτη η θερμοκρασια...
Κράτα τους κάλυκες!!Aφου βρεθηκε ο τροπος για να χρησιμοποιηθει, και εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη καταναλωση, η ποσοτητα που χω θα με βγαλει για καμποσες σαιζον. Καλυκες με neroxin που θα βρω οταν τελειωσουνε δε ξερω.
Τετιους καλικες θαAφου βρεθηκε ο τροπος για να χρησιμοποιηθει, και εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη καταναλωση, η ποσοτητα που χω θα με βγαλει για καμποσες σαιζον. Καλυκες με neroxin που θα βρω οταν τελειωσουνε δε ξερω.
ΕΧΕΙ πολλα απο τους νεροχιν στο πολεμικο μουσειο στηνΑθηνα.Aφου βρεθηκε ο τροπος για να χρησιμοποιηθει, και εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη καταναλωση, η ποσοτητα που χω θα με βγαλει για καμποσες σαιζον. Καλυκες με neroxin που θα βρω οταν τελειωσουνε δε ξερω.
Τι ειπες τορα ρε φιλε??.xm.Α1 speciale = JK 6
Α1 speciale = JK 6
ΑκριβοςΑ1 speciale = JK 6