Δεν κανει για τη ζεστη....να το ξαναγραψω η το καταλαβες.Aντε εσεις των Επτανησων. Ξεκινηστε τις δοκιμες
Υπαρχει αποθεμα δωξα το θεο.Aντε εσεις των Επτανησων. Ξεκινηστε τις δοκιμες
θα τη φτειάξω μόνος μου και θα γίνει της κακομοίρας!κόντρα δόση με mb32έχει κανένας;
κανε υπομονη. καποιο καλο παιδι θα σου δωσει αλλα αυριο γιατι σημερα δεν μπορει γιατι βολταρει.εγκυροθα τη φτειάξω μόνος μου και θα γίνει της κακομοίρας!![]()
Θελεις 28αρια με μβ32.xm.κόντρα δόση με mb32έχει κανένας;
ρχει προταση;Ποιο ο λογωσ να φτιάχνεται 28αρια...με την mb32..υπάρχουν εξερετικεσ 28αρεσ για αυτην την δουλειά για μενα είναι τσαμπα χρημα και κοποσ δεν Πρόκειται να φτιαξετε ποτε ενα αξιόλογο φυσηγγι...
35στα
ποσα μετρα ειναι η τουφεκια?
ρωταμε για να μαθουμε,για να μαθουμε ομως πρεπει να υπαρχει προταση!Ρέ παιδιά κόντρα δοση δεν είναι το δουλεύω οποία πυριτικά θέλω σε χαμηλά γραμμάρια . Κόντρα είναι μεγάλο φόρτωμα πυριτιδας και λίγα γραμμάρια σκάγια για να κρατηθούν οι πιέσεις σε ανεκτά επίπεδα
Csb5 1,45×28.....z2m21βυσμα σε καλυκα ισπανικο.ρωταμε για να μαθουμε,για να μαθουμε ομως πρεπει να υπαρχει προταση!![]()
Υπάρχει, κάνε υπομονή να έρθει ο ειδικός. Την περασμένη βδομάδα δοκίμασε mb32 στα 28 και έμεινε ενθουσιασμένος.ρωταμε για να μαθουμε,για να μαθουμε ομως πρεπει να υπαρχει προταση!![]()