Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν υπάρχει καλή διάθεση κ θέληση για ανταλλαγή απόψεων είμαστε όλοι κερδισμένοι... Κ εγώ με την βοήθεια των εμπειροτερων μπήκα σε αυτό τον κόσμο προν μερικά χρόνια κ αυτή τη βοήθεια πρέπει να την δίνουμε όσο μπορούμε κ στους γύρω μας... Δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας... Η χαρά είναι να μοιράζει ς κ να μοιράζεσαι κ να ασχολείσαι με πράγματα που αγαπάς... Να είστε καλά...
ΜΠΡΑΒΩ ΑΡΙ .congrats. Respect.shake.

Ποια πυρίτιδα θα με συμβουλεύατε για ξεκίνημα δεδομένου ότι
Α) Δεν τα παω καλά με την προσκόπευση
Β) έχω δει ότι τα παω καλα με την Drago στα 32γρ (Δίκαννο - Καραμπίνα) εμπορίου βέβαια.
Αγαπητέ Βαγγέλη,
Να ξεκινήσεις με μονοβασική που ''επιτρέπει'' μικρά σφάλαματα και αργότερα, πολύ αργότερα διβασική.
Η Drago είναι μια καλή περίπτωση όμως μου φαίνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει έλλειψη στην αγορά.
Δεν υπάρχει φυσίγγιο που να μην θέλει προσκόπευση, έστω και λίγη. Είναι νόμος της φύσης (απόσταση και ταχύτητα). Απλά υπάρχουν φυσίγγια που θέλουν λιγότερη και άλλα που θέλουν περισσότερη προσκόπευση κάτι που είναι συνδυασμός καύσης, πιέσεων και απόστασης αλλα΄και συνάρτηση ακόμη περισσότερων παραγόντων (υγρασία, ταχύτητα ανέμου κλπ)
Αυτό θα το βρεις εσύ στη πράξη, στο κυνηγότοπο

Β) έχω δει ότι τα παω καλα με την Drago στα 32γρ (Δίκαννο - Καραμπίνα) εμπορίου βέβαια.
Βαγγελη αν θες την γνωμη μου για την προσκοπευση θα σου προτεινα να σηκωνεις το οπλο και να σημαδευεις την μυτη του πουλιου, να ακολουθεις την κινηση του και να επιταχυνεις λιγο πατωντας και την σκανδαλη ταυτοχρονα! Αυτη ειναι μια απο τις τρεις βασικες μεθοδους σκοπευσης που προσωπικα την βρισκω να μου ταιριαζει περισσοτερο! Για περισσοτερα δες στο παρακατω θεμα :)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τεχνικες-σκοπευσης-με-λειοκανο.1037/

Έχει λαθοσ αλλη η εμπορική αλλη αυτη που περνούν η ιδιογομωτεσ δεν θα δεισ το ιδιο έργο.

Βαλε και τι σετακι τα μονταρες να εχουμε μια ιδεα..xm.
1)Cheddite Τ5 76mm κομμενος στα 71mm-2000-ΜΒ36-1.85x34.5+1.5 δημητριακο-σκαγια #6 επινικελωμενα-steel κομμενος στα 35mm και χαραγμενος στα 8-χαρτονακι προχαραγμενο στα 4-ρελιασμα στα 65mm-Λαναρα με προσθηκη-3+mm βαθος ρελιου.
2)Cheddite Τ2 65mm-2000-C7- 1.60x30-Αquila 24 η piston skeet 23-# 9.5-Ζελατινακι ελληνικο- ρελιασμα στα 60.1mm-ιδιο στροφειο-2.8mm βαθος ρελιου.

1)Cheddite Τ5 76mm κομμενος στα 71mm-2000-ΜΒ36-1.85x34.5+1.5 δημητριακο-σκαγια #6 επινικελωμενα-steel κομμενος στα 35mm και χαραγμενος στα 8-χαρτονακι προχαραγμενο στα 4-ρελιασμα στα 65mm-Λαναρα με προσθηκη-3+mm βαθος ρελιου.
2)Cheddite Τ2 65mm-2000-C7- 1.60x30-Αquila 24 η piston skeet 23-# 9.5-Ζελατινακι ελληνικο- ρελιασμα στα 60.1mm-ιδιο στροφειο-2.8mm βαθος ρελιου.
Γιάννη καλησπέρα,
Το piston skeet γιατί το χρησιμοποιείς... που το χρειάζεσαι ..? Όπως επίσης και μια τάπα που έχει Z2M-21 με Z2M-24 τι προσδιορίζει ..?

Status
Not open for further replies.
Back