....αυτη η γεμισια ή με την Α0 σε αρεσε περισσοτεροΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΕΠ/ΧΕΙΑ: JK6 1.80 /CX2000 / DRAGO17 / 35GR NO5. ME ΚΡΥΟ.

....αυτη η γεμισια ή με την Α0 σε αρεσε περισσοτεροΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΕΠ/ΧΕΙΑ: JK6 1.80 /CX2000 / DRAGO17 / 35GR NO5. ME ΚΡΥΟ.
congratulationsΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΕΠ/ΧΕΙΑ: JK6 1.80 /CX2000 / DRAGO17 / 35GR NO5. ME ΚΡΥΟ.
K πολυ καλα θα εκανες...Δεν κυνηγω στον βαλτο αλλα αν το εκανα θα ειχα μαζι μου αυτό εδώ.
ΝSI 12/70- 686-MB36-2.0 X 36-Drago 20-No5
Μπας και κάνει και για φάσσα με χιονοκαιρο;Δεν κυνηγω στον βαλτο αλλα αν το εκανα θα ειχα μαζι μου αυτό εδώ.
ΝSI 12/70- 686-MB36-2.0 X 36-Drago 20-No5
Μια χαρα το δουλευεις και στην φασσα με κρυο καιρο.Αναλογα τις καιρικες συνθηκες μπορεις να το δουλεψεις από 1.90 - 2,0 με Νο 4,5,6Μπας και κάνει και για φάσσα με χιονοκαιρο;
Πουλιά να έχει να τα ρίχνεις όλα φίλε μου!!! Ας πούμε για χειμωνιάτικες βαλτοκαταστασεις για πράσινα.....μολύβδινα όμωςtolis εχω τοσα set up για την benelli δοκιμασμενα,που δεν ξερο τι να προτοβαλλο.![]()
Jordan semi 40γρ...Αλλα δεν είναι ιδιογομωση..Ας πούμε για χειμωνιάτικες βαλτοκαταστασεις για πράσινα.....μολύβδινα όμως
Κατεβα λιγο σε γραμαρια φιλε δεν χρειαζονται μονο κακο κανουνJordan semi 40γρ...Αλλα δεν είναι ιδιογομωση..![]()
Συμφωνώ..Δεν κυνηγάω παπια γιατί δεν εχει εδώ.Αν κυνηγούσα θα κατεβενα.Αυτα τα έριχναν συνέχεια κάποιοι απο τα μέρη μου σε παπια εκτός Ελλάδας κ στον Έβρο οταν επιτρεπόταν τα μολυβδινα..Μου είπαν τα καλύτερα..Κατεβα λιγο σε γραμαρια φιλε δεν χρειαζονται μονο κακο κανουν
Οταν η m92s θελη απο 2.10 με 2.20 και η τεκνα 1.80 με 1.90 για να αποδοσουν στα 36 με 40 ειναι θεμα κοστους σην το ονομα που ειχε κανει η τεκνα παλια τη περιμενεις φιλεαπορω γιατι δεν αρεσει στους κατασκευαστες φυσιγγιων η m92s εγω την θεωρω καλυτερη και απο τις διβασικες...ειδικα στην ελλαδα μεχρι τωρα ηξερα μονο του μακρη τα champion προσφατα ειδα και το overmax του γκογκου....αλλο δεν ξερω
Θελει μεγαλη προσοχη,μην ξεχναμε ότι οι κοντρα δοσεις προοριζοντε για πολύ χαμιλες θερμοκρασίες.Παρεπιπτοντος πως το καταλαβε ότι τα bar ξεφυγαν???αυτο καταλαβα και εγω προσφατα ενας φιλος ιδιογομωτης γεμισε και για μενα....το κοστος σε λογικα πλαισια προσπαθησε να φτιαξει κοντρα δοση σε κατι αναλογο με αυτο παρακατω και τα καταφερε σε ολα εκτος απο τα bar που ξεφυγαν http://www.glavpatron.ru/prod.php?l=0&part=22
Τυχερος ο φιλος είναι μεγαλο προνομιο να εχεις προσβαση σε κανονακι.ειναι γειτονας σε μεγαλη βιοτεχνεια στη βορεια ελλαδα και φιλος του ιδιοκτητη εκει δοκιμαστηκαν
Ο φιλος σου εβαλε τα φυσιγγια σε κανονακι; Πως μετρησε τα μπαραυτο καταλαβα και εγω προσφατα ενας φιλος ιδιογομωτης γεμισε και για μενα....το κοστος σε λογικα πλαισια προσπαθησε να φτιαξει κοντρα δοση σε κατι αναλογο με αυτο παρακατω και τα καταφερε σε ολα εκτος απο τα bar που ξεφυγαν http://www.glavpatron.ru/prod.php?l=0&part=22