Τα ειπες ολα....cool....ομως που στη πιθανη αστοχια το μυαλο μας θα μας παιξει το κλασσικο παιχνιδι πως φταιει το φυσιγγι;
Τα ειπες ολα....cool....ομως που στη πιθανη αστοχια το μυαλο μας θα μας παιξει το κλασσικο παιχνιδι πως φταιει το φυσιγγι;
... ελα ομως που στη πιθανη αστοχια το μυαλο μας θα μας παιξει το κλασσικο παιχνιδι πως φταιει το φυσιγγι;
Κοιτα, και γω το εχω αποβαλει, γιατι γεμιζω την ιδια συνταγη, με τα ιδια ακριβως υλικα εδω και 5-6 χρονια περιπου. Και στα καλα, και στα κακα που λενε, το φυσιγγι παραμενει ιδιο. Συχνα πυκνα ομως με επισκεπτεται σαν ιδεα, μαζι με την αλλη ιδεα, περι τσοκ![]()
Φίλε milvus , από απλή περιέργεια, ποια είναι αυτά τα 4 φυσίγγια ?? να υποθέσω Nike και F2 είναι μέσα στην τετράδα ???...Εχω προσωπικα κατασταλλαξει σε 4 μαρκες φυσιγγιων και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...
Φίλε milvus , από απλή περιέργεια, ποια είναι αυτά τα 4 φυσίγγια ?? να υποθέσω Nike και F2 είναι μέσα στην τετράδα ???
Με τι συγκεντρωτηρα Ακη??παιζει μεγαλο ρολο!!!και σε μεταχειρισμενο καλυκα η καινουργιο??με κρυο καλο δουλεψε χθες απαιχτα το φυσιγγι αρης καλαματα tordo - cx2000-1,65x31,5 πατημενο στα 57χιλ.
Ζ2Μ 24 σε καινουργιο με κλεισμιμο 8 πτυχων εγω, ο Ακης δεν ξερω με τι τα εριξε προχθες...Με τι συγκεντρωτηρα Ακη??παιζει μεγαλο ρολο!!!και σε μεταχειρισμενο καλυκα η καινουργιο??
MB32 να φανταστω;Ζ2Μ 24 σε καινουργιο με κλεισμιμο 8 πτυχων εγω, ο Ακης δεν ξερω με τι τα εριξε προχθες...
Τελικα το ΝΙΚΕ με τι πυριτιδα γεμιζεται;
Nομιζω οτι τα ΝΙΚΕ εδω και καποια χρονια δεν γεμιζονταν σε καλυκες Gordon. Πιθανον για λογους κοστους.
Η GP ειναι μια πυριτιδα που δυστυχως δεν ερχεται στην Ελλαδα. Μαζι με την AL της ιδιας εταιριας
Αρη το 57 κλεισιμο το βρισκω αρκετο,ξεφευγει απο τα ορια ασφαλειας!!Ζ2Μ 24 σε καινουργιο με κλεισμιμο 8 πτυχων εγω, ο Ακης δεν ξερω με τι τα εριξε προχθες...
Παιζει ρολο κ το υψος του καλυκα... Εγω γενικα κλεινω στα 57,5 αλλα και στα 57 θα δουλεψει μια χαρα κ με ασφαλεια, εχεις κοψει κ μισο γραμμαριο τα σκαγια...Αρη το 57 κλεισιμο το βρισκω αρκετο,ξεφευγει απο τα ορια ασφαλειας!!